- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
tama kızlar bir hafta deneyin bakalım safişcim davetini hatırlıyorum şekerim bende demiştim biraz zamn geçsin gelirim diye tatlım
kız gözdem senden fikir almak lazım bu konularda ne güzel fikirlerin var kırtk yıl düşünsem aklıma gelmez
belkide benim adam ormantik olduğundanmıdır acaba
amin safişimmm . tamam olur benim şu işleri halledeyim . buluşuruz .
Ciddi daveti erteleyin biraz bende gelmek istiyorum
Tamam işlerimizi yoluna koyalım buluşalım kızçeler ben varııııım, ama şu haftasonu çalışmalarım bir geçsin...
Safiş dur ben araştırmalara başlıyorum
kızlar bu sıcak karşılama için hep,inize çok teşekur ederim
Medair ın 30 dakikalık istanbul helikopter turuda var ama bir kişi 130 Euro+Kdv , biraz çok iki kişi olsa neysede :26:
Safiş tabak için link gönderdim sana, şimdide şöööyllleee şıııık, uygun, sofistikeee, boğaza nazır brunch mekanı araştırayııııım :103:
anlaşılan o zaman geçmiş
hadi bakalım bizim takımada taze kan gerekliydi
vampirizdeeee
sen bu sıra gece sporuna ara verdin dimi nazlı????
tamam canımmm ne zaman müsaitsen benim acelem yok
yavrum rahat ol sen seninlede br araya geliriz dert etme lütfeeennnn
laaaa valla çatlak bu gacıı kim demiş kuşlarmı dedu sana ara verdiğimi nerden bildun hee
heeyy bende gelmek istiorum ama bi kaç hafta müsait deilim şekerlerrrr
safiş de beni hemen bilmiş heaasevgilim izin veririse modu var hakkaten
gece sporumu safiş oda ne oluyorki ......
bilirim beeeennnn bilirimmmm
hissetmiştim aslında vede her zamanki gibi hislerimde yanılmadığımı gördüm
ben sizin ciğerinizi okuyorum kııııssss
müsait olsaydın şaşardım zaten
ne oldu manitayla planlar yaptın hep dolusun dimiiiii
ben sizin ciğerinizi okuyorum kııııssss
sevgilin bence hayatta izin vermez benden demesi
Lakin sevgilinde gelsin canım içine kurt düşmesin çocuğun
aahh benim kalbi temiz saf arkadaşım sence ne olabilir kırmızı gecelikler jartiyerler filan anla işte ööfff
aahh benim kalbi temiz saf arkadaşım sence ne olabilir kırmızı gecelikler jartiyerler filan anla işte ööfff
gece sporumu safiş oda ne oluyorki ......
Miray ne demek izin vermezse moduuuuuuuuuu :96: versin versinnn
Offf allahım bir benmi böyle dik kafayım yaaaa, herkes ya kocasının ya sevgilisinin sözünü dinliyor, benim bir kulağımdan giriyor , diğerinden pır
gece sporunu tarif edeyim sana takıyordum vidyoyu tvy koyuyorsun leslie teyzeyi içine o zıplıyor sen zıplıyorsun
Pilates... Tv 8 ...Ebru diyor ya ''nefes aaalllllllllllllllllllllllllllllllll, veeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr''
Aldım verdim, ben seni yendim hesabııııııııııııpauuhahuauhauh :92:
tatile çıktuummm delüüüüüü
anladım kız . safiş sana yazmış sonunda nazlı yazıyordu bende sazanlık yapıp atlamışım hemen .
Pilates... Tv 8 ...Ebru diyor ya ''nefes aaalllllllllllllllllllllllllllllllll, veeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr''
Aldım verdim, ben seni yendim hesabııııııııııııpauuhahuauhauh :92:
zilan senin çizergene baktımda maşalah çok güzel kilo vermişin ne kadar zamnda verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?