Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam işlerimizi yoluna koyalım buluşalım kızçeler ben varııııım, ama şu haftasonu çalışmalarım bir geçsin...
Safiş dur ben araştırmalara başlıyorum

Medair ın 30 dakikalık istanbul helikopter turuda var ama bir kişi 130 Euro+Kdv , biraz çok iki kişi olsa neysede :26:

Safiş tabak için link gönderdim sana, şimdide şöööyllleee şıııık, uygun, sofistikeee, boğaza nazır brunch mekanı araştırayııııım :103:

tama kızlar bir hafta deneyin bakalım safişcim davetini hatırlıyorum şekerim bende demiştim biraz zamn geçsin gelirim diye tatlım

anlaşılan o zaman geçmiş
hadi bakalım bizim takımada taze kan gerekliydi
vampirizdeeee

kız gözdem senden fikir almak lazım bu konularda ne güzel fikirlerin var kırtk yıl düşünsem aklıma gelmez
belkide benim adam ormantik olduğundanmıdır acaba

sen bu sıra gece sporuna ara verdin dimi nazlı????

amin safişimmm . tamam olur benim şu işleri halledeyim . buluşuruz .

tamam canımmm ne zaman müsaitsen benim acelem yok

Ciddi daveti erteleyin biraz bende gelmek istiyorum

yavrum rahat ol sen seninlede br araya geliriz dert etme lütfeeennnn

Tamam işlerimizi yoluna koyalım buluşalım kızçeler ben varııııım, ama şu haftasonu çalışmalarım bir geçsin...
Safiş dur ben araştırmalara başlıyorum

sağol bebekimmmm biz seni bekleriz rahat ol cancan

kızlar bu sıcak karşılama için hep,inize çok teşekur ederim

sen hep burda ol zaten gitmek istemezsin

Medair ın 30 dakikalık istanbul helikopter turuda var ama bir kişi 130 Euro+Kdv , biraz çok iki kişi olsa neysede :26:

ahhh canımmm ne güzel olurdu ama daha korkusundan ben kocamı uçağa bindiremedin helikoptere hiç binmez. Ben uçakla o kadar seyahat ettim herif kaç saat sürerse sürsün kara yolu diyor. Deniz yolunuda sevmiyorki adam. Neymiş ayağı yere basacakmış ödlek nolcek

Safiş tabak için link gönderdim sana, şimdide şöööyllleee şıııık, uygun, sofistikeee, boğaza nazır brunch mekanı araştırayııııım :103:

sağol birtanem bende sana yazdım zaaaarrr

aslında benim aklımda bir yer var müthiç bir manzarası güzel bir hizmeti mevcut orasıda olabilir.

laaaa valla çatlak bu gacıı kim demiş kuşlarmı dedu sana ara verdiğimi nerden bildun hee

heeyy bende gelmek istiorum ama bi kaç hafta müsait deilim şekerlerrrr

safiş de beni hemen bilmiş heaa sevgilim izin veririse modu var hakkaten

Miray ne demek izin vermezse moduuuuuuuuuu :96: versin versinnn
Offf allahım bir benmi böyle dik kafayım yaaaa, herkes ya kocasının ya sevgilisinin sözünü dinliyor, benim bir kulağımdan giriyor , diğerinden pır

laaaa valla çatlak bu gacıı kim demiş kuşlarmı dedu sana ara verdiğimi nerden bildun hee

bilirim beeeennnn bilirimmmm
hissetmiştim aslında vede her zamanki gibi hislerimde yanılmadığımı gördüm

ben sizin ciğerinizi okuyorum kııııssss

heeyy bende gelmek istiorum ama bi kaç hafta müsait deilim şekerlerrrr

safiş de beni hemen bilmiş heaa sevgilim izin veririse modu var hakkaten

müsait olsaydın şaşardım zaten
ne oldu manitayla planlar yaptın hep dolusun dimiiiii

ben sizin ciğerinizi okuyorum kııııssss

sevgilin bence hayatta izin vermez benden demesi
Lakin sevgilinde gelsin canım içine kurt düşmesin çocuğun

gece sporumu safiş oda ne oluyorki ......

Pilates... Tv 8 ...Ebru diyor ya ''nefes aaalllllllllllllllllllllllllllllllll, veeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr ''
Aldım verdim, ben seni yendim hesabıııııııııııı pauuhahuauhauh :92:

tatile çıktuummm delüüüüüü

gece sporumu safiş oda ne oluyorki ......

ne oldu bebem
kayınna yüzünden yine eski modamı döndünüz olmuyormu

Miray ne demek izin vermezse moduuuuuuuuuu :96: versin versinnn
Offf allahım bir benmi böyle dik kafayım yaaaa, herkes ya kocasının ya sevgilisinin sözünü dinliyor, benim bir kulağımdan giriyor , diğerinden pır

hiç merak etme güzelim yalnız değilsin tek değilsin
bende kafamın dikine gider kendi bildiğimi yaparım hep hiiiiiçç dinlemem koca söz felan o beni dinlesin

hani senin bir kulağından girip diğerinden çıkıyor ya benim o kulağıma hiç girmiyorrr

aahh benim kalbi temiz saf arkadaşım sence ne olabilir kırmızı gecelikler jartiyerler filan anla işte ööfff

kııııııısss sazaaannnnn atlamışsın hemeennn

gece sporunu tarif edeyim sana takıyordum vidyoyu tvy koyuyorsun leslie teyzeyi içine o zıplıyor sen zıplıyorsun

ay inanmıyorummmm sen daha yenisin aramızda cancanım gece sporu o demek değilkiiiiii burdaaaa

ahanda buuuuuuuuu :92: :92:

Pilates... Tv 8 ...Ebru diyor ya ''nefes aaalllllllllllllllllllllllllllllllll, veeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr ''

tatile çıktuummm delüüüüüü

ne tatili beee o nerden çıktı teyzenmi geldi kızılcıktanmı düşütn ne oldun

anladım kız . safiş sana yazmış sonunda nazlı yazıyordu bende sazanlık yapıp atlamışım hemen .

ya evet ilk defa nazlım diye hitab ettim zilana herkes atladı hemen yazdığına

heee ya nedense herkes bu ebru şallıya gıcık oluyor özellikle hatunun nefes alıp vermesine . hatun 2 doğum yapmış kürdan gibi

zilan senin çizergene baktımda maşalah çok güzel kilo vermişin ne kadar zamnda verdin

cnm ilk 30 kilosunu 8-9 ayda verdim geri kalanı ne sen sor ne ben söyliyim:))
yani herhalde en az 3-4 ayı bulmuştur çünkü bir diyet yapıp bir bırakarak verdim
hem verdiğimi korumaya çalışıyordum hemde vermeye çalışıyordum
ama artık son kilolar çok inat ediyorlar bir türlü gitmek bilmiyorlar(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…