Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

heee ya nedense herkes bu ebru şallıya gıcık oluyor özellikle hatunun nefes alıp vermesine . hatun 2 doğum yapmış kürdan gibi

İki doğumunuda çocuklar 7 aylıkken yaptı sırf kilo son aylarda alınıyor diye, bunlarda anne işte...
Birde diyormuşki ''hayatımızda ayva göbeğe yer vermiyoruz'' hasbinallah adama demezlermi sen zamanında hayatında ozon orhon gibi bir adama yer verdin, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kardeşim

Ben sabır dilemem rabbimden hiç, sabır dert iledir diye okumuştum bir dini forumda, allahımızdan afiyet dileyin yazıyordu, bende eskiden hep sabır dilerdim, artık afiyet ve sıhhat diliyorum
BENDE AYNEN BUNU BİLİYORDUM.ve bende kolaylıkla sabır dilemem.daha çok iyilik saglık falan dilemeye çalışıyorum
olur canım ama benimde bu pazar olmaz . pazar günü evde kuran okunacak kayınpederimin seneyidevriyesi için . ama sonraki haftalarda olabilir.

Allah kabul etsin canım.

gece sporunu tarif edeyim sana takıyordum vidyoyu tvy koyuyorsun leslie teyzeyi içine o zıplıyor sen zıplıyorsun

hoşgeldin canım senin gece sporu bayag bi farklı 6.takımda bahsedilenlerden

heee ya nedense herkes bu ebru şallıya gıcık oluyor özellikle hatunun nefes alıp vermesine . hatun 2 doğum yapmış kürdan gibi

valla bende gıcıktımda sen link verdikten sonra baktımda helal olsun dedim kadına

şimdi sazan kim oldu anlamadum :44: benmi senmi nazcım :44:
safiişş girip olmuştum yaa unuttunmi o yüzden tatil ilan ettum kendime
bide beni kızdırınca tatil ilan ediyom kendime :92:yani canım her istemedikçe kendime tatil ilan ediyom

sen habire yat evde
ondan sonrada diyete başla kahvaltıda öğle yemeğinde götür kısırları tatlıları
ondan sonra gelde kilo ver
nasıl olacak o iş

harikasın yaaaaaa

gerçekten mi daha neler duyacagız yaa.nasıl bi annelik bu .gözdem bi arada şişman kadınalr çirkindir falan gibi bişey söylemişte sonra özürmü ne dilemişti.sözümü geri aldım helal olsun kadına falan demiyorum Allah ıslah etsin inşallah

eşim beni kızdırdığında rahatlamak için inadına çıkarım tepesine tatil neki bananeeeee

grip olayına gelince çok ağır değilsem o bile engel olamaazzz

nihahahaha

sende varyaaa az çetin ceviz değilsin heeee üç çocuk doğurmuşsun birde tatiller olmasa aradaki bilmem on üç olurmuydu

Tabiiiiiiiii denizim, 7 aylık doğum yaptı ikisinide birde sadece balık ve kiviyle beslendi, yemiş kafayı doğumdan 5 gün sonra günde 20 dakika yürümeye başladım diyordu, geçen ay aylık takip ettiğim dergide röportajı vardı oradan okumuştum, birde inkar ediyor ben erken doğum istemedim diye falan, ama en ironiğide ''ayva göbek'' meselesi ,eski eşi ozon orhan 12687448645468 kg dı onu hiç hatırlamıyor, sadece defile mankeniyken böyle değildi, şimdi birde gurme olmuş güya, yemek uzmanıyım diye geziyor ortalıkta...Geçen Cem Yılmaz demişti ya, yeni bir tabir çıktı ''Sonradan Gurme'' diye... buna laf atıyor işte

sen habire yat evde
ondan sonrada diyete başla kahvaltıda öğle yemeğinde götür kısırları tatlıları
ondan sonra gelde kilo ver
nasıl olacak o iş

harikasın yaaaaaa

iftira hemide kuru iftira kim demiş benim kısır ve tatlı yediğimi ben kiiimm onları yemek kiimmm

kızlar müthiş bi dosya hazırlıyorum işyerimiz için.kocam sürekli bi baksana deniz kk da okadar vakit geçireceğine yeni firmalar bulsana çalışabileceğimiz yeni firmalar lazım yok efendim bi mail atmak çok mu zormuş.bende bizim sektörün tüm türkiye çapındaki büyük küçük bütün firmalarının isim adres telefon mail bilgilerini buldum görecek o nasıl araştırma yapılırmış bide bizi tanıtan web adresimize en azından bi tıklamalarını saglayacak güzel bi yazı döşedim onlara tek tek atmak epey bi vakit olacak ama bu kocama lafları yedirmeye deger

valla burda en büyük sazanlığı ben yaptım galiba zilan

Allahım yaa ne diyeyim Allah kimseyi beden,ruh ve akıl saglıgından etmesin inşallah.

valla cem çokta iyi yapıyor
gerizekalı karıya bak hele salak yaaa
sırf kendini gündemde tutmak için yapmıyorsa ne olayım

hee söyle gözdem ne olayım

iftira hemide kuru iftira kim demiş benim kısır ve tatlı yediğimi ben kiiimm onları yemek kiimmm

afiyet olsun bacım gözümüz yok
yarın baskül günü
bakalım neler olucak

Narinim
erkekler kendilerini hep üstün gören bencil yaratıklardır
Kadınları hep birşey bilmeyen anlamayan kendilerine mecbur yaratıklar olarak görürler
sakın eşinin eline hiç bir konuda koz verme
yapabildiğinin en iyisini yap
ama bunu yaparken önce kendin için yap
sonra eşini izleee

aynen benimkide oyle oldu gitmiyor inatlaştı benimde hedefim 62 63 arası bakalım başarabilecekmiyim

sorma ya yarın cuma dimi :26: :26: ben bir ara kaybolsammı nazcım olmazmı kızz :44:dönüncede el birliğiylen halledersiniz beni bir güzel belki el birliğiylen beni izaya sokarsınız :84:

Son düzenleme:
Safiş bunları kendini gündemde tutmak için yapmıyorsa sen fatih ürek ol, ben yılmaz morgül

kızlar hepiniz çok yaşayın bugün çok güldürdünüz beni yüzümde hep bir tebessüm .

sorma ya yarın cuma dimi :26: :26: ben bir ara kaybolsammı nazcım olmazmı kızz :44:dönüncede el birliğiylen halledersiniz beni bir güzel belki el birliğiylen beni izaya sokarsınız :84:

yok öyle nereye kaybolacakmışsın bakim tatilmi ilan ettin kendine

benim eşim beni '' Kadınları hep birşey bilmeyen anlamayan kendilerine mecbur yaratıklar olarak görürler ''bu şekilde gördüğü içinmi böyle yapıyor yani

nereye kaybolucan bakem sen he nereyeee

işine gelömeyince kaç hemen
oldu canım
başka arzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…