Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aabenin kilosuuu az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

ay kusura bakmayın fıstıklarım beklemişiniz geçmişe daldım ......:mymeka::mymeka:bana .

64 .1....... he he ......ve cumaya 3 gün var .....:teytey::teytey::lepi::lepi:

HArikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikaaa tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende 64 olduğum günlere geri dönebilecekmiyim acaba ???????? En son çok büyük bir sıkıntı beni 62 yapmıştııı ama acayip güzel olmuştummmmmsengözlerimebaksanab

Ya aabenim elma krom mu seni bu hale getiriyor??????????
elma kıron degilki canım normal kron benım kullandıgım ya ben bunu daha önce çok niyetlenmiştim iyiki almışım . 3 haftaya yaklaşıyo . ve bende gerçekten işe yarıyo çok mutluyum çok 65 zincirlerini kırdım çok şükür ....vede mehmet özün kitabı çok şey örretti bana bu ikisi birleşince demekki vucudun bu eksikligi varmiş ben boşa kürek çekiyomuşum aylardır ....:1shok:

ya kızlar bu krom tam olarak nedir bana bilgi verebilirmisiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...-krom-kapsulu-chiumium-picolinate-solgar.html

bak nazlım burda ayrıntılı var hep okudun ama almamıştim şimdiye kadar .....bu elma kram degil normal ....

canım kron vucutta bulunan bir .madde bazı kişilerde az oluyo ve takviye alınmasında bi sakıncası yok zaten ilaçde degil .... gıda takviyesi .... vucuddaki insülini dengeliyo ....kan şekerini ayarlıyo ....hihoyyyt ama şunu untmayın ben öz kitabındaki gibi aşırıya kaçmadan kendini kasmadan yapıyorum ve yediklerim 1 porsiyonu geçmiyo yani yumruk kadar ve aç durmuyorum bununda etkisi inkar edilemez ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…