• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalar canlarım.
bu ne koyu muhabbet.bune şamata.takımımıza :nazar:
ancak okudum geçmişi.
dünde okudum ama yazamadım.misafir bekliyodum.
misafir sayılmaz abim geldi düzceden.bu sabah uğurladım onu.
sinopa gitti dr.kontrolü var.
özel yemekler hazırladım canım abime.yanınada yolluk poğaça v.s. yaptım geceden.
akşamada kızımın veli toplantısı var.
anlıyacağınız işim çok bugün.:16:

Safiş bunları kendini gündemde tutmak için yapmıyorsa sen fatih ürek ol, ben yılmaz morgül :64:

olayım kıısss nolceeekkk
fatih ürek olayım amaaannnn

hayde hayde hayde haydee haydeeeeeee :62: :62: :62:

ayrıca yılmaz morgül 82 li değilmişşşşşşşşşşşşşşş

yalancı herif :22:

kızlar hepiniz çok yaşayın bugün çok güldürdünüz beni yüzümde hep bir tebessüm .

ne güzxel işte nazlım rabbim hep güldürsün o güzel yüzünü :16:

benim eşim beni '' Kadınları hep birşey bilmeyen anlamayan kendilerine mecbur yaratıklar olarak görürler ''bu şekilde gördüğü içinmi böyle yapıyor yani

hayır narinim
sadece senin eşin değil
erkeklerin geneli böyle düşünürler
kişisel algılama
Çok nadir erkek vardır aksini düşünen
çünkü saçma gururları hep kadın az bilir yönündedir kabul edemezler kadın zekasını :34:

oohh yavrucanlarrr:D:muhabbetin dibine dibine vurmuşsunuz:D
ama açıklamak istediim bi konu var bizim aramızdaki izin alma konusu deil. biz en baştan konuştuğumuz şeyler vardı ikimizinde belli kuralları ve tahammül sınırları var. benimkilerde ona uyuyo gece gezmeleri vs. sevilmyen işler onun dışında çk ekstrem bi durum olmaddı sürece haber veririm gidicem bi programımız yok dimi derim o da ona göre bişi söler böleee bi aynı evde yaşamadııımızeksik:D

merhabalar canlarım.
bu ne koyu muhabbet.bune şamata.takımımıza :nazar:
ancak okudum geçmişi.
dünde okudum ama yazamadım.misafir bekliyodum.
misafir sayılmaz abim geldi düzceden.bu sabah uğurladım onu.
sinopa gitti dr.kontrolü var.
özel yemekler hazırladım canım abime.yanınada yolluk poğaça v.s. yaptım geceden.
akşamada kızımın veli toplantısı var.
anlıyacağınız işim çok bugün.:16:

aman eendim aman kimler gelmiş kimler
ablaaaaaaaaaaaa hoşgeldin naberrrrrrrrrrr :27:
biz çekiliş yapıyoruz katılcanmı
cevap vermeden gitme sakın

evet ya bende çok guldum bugun iyiki gelmişim helede gece sporu olayında gulme krzine girdim

sen burda takılmaya devam et surat asmayı unutursun gülmekten yüz kasların gelişirrrr :32: :32:

olayım kıısss nolceeekkk
fatih ürek olayım amaaannnn

hayde hayde hayde haydee haydeeeeeee :62: :62: :62:

ayrıca yılmaz morgül 82 li değilmişşşşşşşşşşşşşşş

yalancı herif :22:

ne güzxel işte nazlım rabbim hep güldürsün o güzel yüzünü :16:

hayır narinim
sadece senin eşin değil
erkeklerin geneli böyle düşünürler
kişisel algılama
Çok nadir erkek vardır aksini düşünen
çünkü saçma gururları hep kadın az bilir yönündedir kabul edemezler kadın zekasını :34:

ALLAH hepimizin yüzünden gülümseme eksik etmesin İNŞALLAH safişim .

oohh yavrucanlarrr:D:muhabbetin dibine dibine vurmuşsunuz:D
ama açıklamak istediim bi konu var bizim aramızdaki izin alma konusu deil. biz en baştan konuştuğumuz şeyler vardı ikimizinde belli kuralları ve tahammül sınırları var. benimkilerde ona uyuyo gece gezmeleri vs. sevilmyen işler onun dışında çk ekstrem bi durum olmaddı sürece haber veririm gidicem bi programımız yok dimi derim o da ona göre bişi söler böleee bi aynı evde yaşamadııımızeksik:D

canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bize açıklama yapmak zorunda değilsinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
istediğini yap yavru özgürsün

biz öyle simoşla konuşuyos işteeeee :27:

Maşallah bana şimdiye kadar 1,5 litre iksir 2 litrede su içtim .şimdi bide aşağıya ineyim kendime çay alayım bari

Gs bonus kartım geldi, 3 haftadır hem garanti bankasıyla hem aktif iletiyle kavga ediyordum telefonda bir kartımı getiremediniz diye, telefonum çaldı kartınız geldi diye, söylene söylene elimde kimliğim kapıya çıktım ama o da neeeee, kurye çocuuuuuk :52: Tövbeler tövbesi kesiiiiiiiin rabbimin en güzel şaheseri, imzamı istedi, elim falan şaşırdı bir an öylece nasıl imza attığımı düşündüm, ahuahuauhauha ama aşkımız kısa sürdü :51::52:

Maşallah bana şimdiye kadar 1,5 litre iksir 2 litrede su içtim .şimdi bide aşağıya ineyim kendime çay alayım bari

ooyyyy meaşallah yarasın nazlım afiyet olsun

oooofffff oooffff ruhum sıkıldı

ne oldu ruhunaaaaa kapıyamı takıldı nasıl sıkıldı de heleeee :52:

Gs bonus kartım geldi, 3 haftadır hem garanti bankasıyla hem aktif iletiyle kavga ediyordum telefonda bir kartımı getiremediniz diye, telefonum çaldı kartınız geldi diye, söylene söylene elimde kimliğim kapıya çıktım ama o da neeeee, kurye çocuuuuuk :52: Tövbeler tövbesi kesiiiiiiiin rabbimin en güzel şaheseri, imzamı istedi, elim falan şaşırdı bir an öylece nasıl imza attığımı düşündüm, ahuahuauhauha ama aşkımız kısa sürdü :51::52:

ayyyy deme kıııııı sen habire bankadan bişiler iste kurye gelsin böylece belkim aşk başlaarrr :69:

Nadasa çektim ben kendimi, ama sanırım kendisi tövbe estafurullah nasıl birşeydi o öyle ya, bir gülüşü var cooorrrccc kolonniiii maşallah :61::52:

ooyyyy meaşallah yarasın nazlım afiyet olsun

ne oldu ruhunaaaaa kapıyamı takıldı nasıl sıkıldı de heleeee :52:

Ayyyy deme kıııııı sen habire bankadan bişiler iste kurye gelsin böylece belkim aşk başlaarrr :69:

sağol canım . Ama gün içinde yediklerimi söyleyeyimde kızın bana

3 adet kuru incir
2 adet yumurta ile yapılmış peynirli omlet
yarım bardak ayran

Safiş tabağa yazı yazdıracaksın ya eşine, hemde deniz kenarında biryer olacak ya gideceğiniz ; tabağa şunu yazdırmaya ne dersin?

Şimdi atlasam, şu serin maviye...Sen deniz olsan, ben kaybolsam içinde Mavi olsam... :69:

Yok yahuuu, bu sadece güzele güzel demek, çok hoştu allah bağışlasın, daha aklımdakini atamadan yenisini istemem

kimmiş bakem o aklındakiiiii :23: :23:

3 adet kuru incir
yarım bardak ayran

ben burda kızılacak bir durum göremedim nazlım :44:

3 adet kuru incir
yarım bardak ayran

Akşam eve giderken evde yoksa ton balığı alıyorsun yağsız olandan nazlıcığım, karışık bir salata yap kendine bol balıklı olurmu, hasta olacaksın :25:

Safiş tabağa yazı yazdıracaksın ya eşine, hemde deniz kenarında biryer olacak ya gideceğiniz ; tabağa şunu yazdırmaya ne dersin?

Şimdi atlasam, şu serin maviye...Sen deniz olsan, ben kaybolsam içinde Mavi olsam... :69:

bunun ne anlama geldiğini biliyormusun sen

Duygu yönünde değil

kocam deniz ve ben atlıcam
o benden önce atlarsa maviyeeeeeeeee :60: :60: :60:

Back
X