• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gün boyu ayaktayım canım sabah 7 8 gibi kalkıp gece 1 e kadar oturma yok. 30 bin yapan arkadaşlar da var 🤭 onlara sorsan daha iyi olur senin bileklikğin var mı
Dün evi süpğrdüm toz aldım dağınıklığı toparladım yorganları havalandırdım çamaşırları astım yemek yaptım 2600 adım anca olmuş, o @Nilay5454 onbin adımı nasıl atıyorki acaba twist yaparakm

Ben geldimmmmm.:KK36::KK36::KK36:
3 Mayıs Pazartesi günümüzü aydınlatan Muhteşem Yıldızlarrr :KK9: :KK9: :KK9:

3 Mayıs Pazartesi Yükselen Muhteşem Yıldızlarrrrrr :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar:

@sardunya1038
@kackaloribu
@bengisu022

Büyük Derbide son Durum :halay::halay::halay:

Şampiyonlar 21.517 puan :sampiyon:
Efseneler 20.396 puan

Not: Lütfen spor yaparken sağlığınızı 1.planda tutun. Bilinçsiz spor yapmak çok tehlikelidir.
ne güzel yazmişsın "efseneler " ☺️

herkesin eline saglik benim 471 puan bunun icinde yok kusura bakmayin gec menu yazdim canim benim 💗

oturur gibi yapiyor bak eli havada kol kası sart 😰

kim gömdü acaba :)

Yok kiz saklamiyor ben giyiyorum aynen meydanda :)

Vayy migim dun bir bakayim dedim 2dk yürü git seninle simdi olmaz dedim :)

Ben bilmem dun ki +200 yaninda fazlasiyla eksi götürmüş daha bugün sali😂
koladan 10-20cal düşük sadece bir maden suyu 80kusur cal olursa sekerdir zaten bende Elmalı severdim onceden şimdi limon sıkıyorum
Ben değil benim ablam canim ablam :KK74: :KK74: :KK74: :confused: :confused: :confused:

Dün evi süpğrdüm toz aldım dağınıklığı toparladım yorganları havalandırdım çamaşırları astım yemek yaptım 2600 adım anca olmuş, o @Nilay5454 onbin adımı nasıl atıyorki acaba twist yaparakmı 🙋
Aslında bende gün içinde yürüyüş olarak değil de tüm gün 4000 kusur atıyorum adım. Ozellikle atacak olursam 5 dk 600adim oluyor zaten.

PazarTesi menüm
Sahur/2 d.ekmek ,yumurta,1 sb ayran, domates,yeşil zeytin,biber
İftar/,2 kepçe çorba,2 sk.tavuk ciğer,1/8 pide
Ara/ st.türk kahve
Su/1,5 litre
Cezam 5000 adım
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2841429
Eki Görüntüle 2841430
Afiyet olsun canım 💞
✨ pazartesi menusu✨

gece 2. 1 kakao serpistirilmis bir muz ve 5 fındık 1 ceviz
🌌 sahur 3 catal yumurta,1 salatalik,3 zeytin 1 dlm ekmek

🌆iftar: kabak haslama uzerine kiymalısote ,1 kepce yesilmercimek corbasi ,1 kase cacık

23.00 1 limonlu yesilcay

su 2 lt
⚡spor ⚡
2372adım ,=71p
chloe karın 3 gun .. 400 egzersiz (iftardan once yapinca malesef cok kotu oldum ve uzun sure uzandim iftar yapip geri yattim .. )
toplam puan 471 oldu spor yapamadim

@Cordeliaa E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 💞

✨ pazartesi menusu✨

gece 2. 1 kakao serpistirilmis bir muz ve 5 fındık 1 ceviz
🌌 sahur 3 catal yumurta,1 salatalik,3 zeytin 1 dlm ekmek

🌆iftar: kabak haslama uzerine kiymalısote ,1 kepce yesilmercimek corbasi ,1 kase cacık

23.00 1 limonlu yesilcay

su 2 lt
⚡spor ⚡
2372adım ,=71p
chloe karın 3 gun .. 400 egzersiz (iftardan once yapinca malesef cok kotu oldum ve uzun sure uzandim iftar yapip geri yattim .. )
toplam puan 471 oldu spor yapamadim

@Cordeliaa E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 😘

Gün boyu ayaktayım canım sabah 7 8 gibi kalkıp gece 1 e kadar oturma yok. 30 bin yapan arkadaşlar da var 🤭 onlara sorsan daha iyi olur senin bileklikğin var mı
Telefonla..yok 2-3 saatlik iş bu
Aslında bende gün içinde yürüyüş olarak değil de tüm gün 4000 kusur atıyorum adım. Ozellikle atacak olursam 5 dk 600adim oluyor zaten.
Dişarıda yürürken 4-5 bin oluyo yavaş yürüyorum

Back
X