• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim bu japon müşterilerde ağzının tadını biliyorlar heee pahalı bir yere yemek yemeye gitmişler ve japonlar kendileri demiş oraya gidelim diyeee vayyyy adamlara bak ya . Patron diyor hem makinayı göndermrye uğraşıyorum kaç yıldır birde üstüne para veriyorum diyo .

safişim kabul günlerim bugünler herkes herşeyi bana soruyoo bi de odamda yalnızım bu haftaa tel. susmuoo:S

gözdem hem romantik :69:hemde bi okadar gerçekçisin :88:güçlüsün :15: bi okadarda hassas :75:çarçabuk parlayıp :57: bi okadar merhametlisin :38:güzelsin :12:gençsin :21:çocuk ruhlu :emir_bebek: ama aynı zamanda olgunsun :19:manevi degerlerine ailene milletine sevdiklerine düşkünsün :29:sana hediye seçmek zor değil zor olan onu sana sunuş şekli ben hediyeden daha çok onu sana nasıl sunacagımı düşünüyorum hediyeni buldum bileeee :52::32:

Canım sıkıldı gene dergi okuyayım bari ...instyle...

Canı sıkılanı evlendiriyorlar simoş biliyon demiii :27:

ahaha nazım ben senden ayakkabı istesem bile alamazsın:D ayağım 42 numara çünkü:D nihahahah
bedenimde belli olmuyor 38 40 42 böle karışık vallaa beden konusu...

hahaha benn herşeyi çok severimmm makara bi yana...

hmm seni kurtarmak için şunu söliiim takı akssuar çok severim ama her ürünü takamıyorum. %80 i bende alerji yapıyor canım o yüzden mesela tanıdığım bir bujiteri var oradan alıyorum bir kaç gün deniyorum vücudum tepki göstermezse kullanmaya devam ediyorum çok cins ve kötü bir durum benim gibi biri için ama napıııım:(

ulen ne pürüz karısın heee sanada bir şey alınmazki anacım ya alerji yapar ya küçük gelir
hem sen nasıl 38 beden oluyorsun bakayım uydurmaaaa :57: :57:

neyse artık bakacağız bişeyler . çeyizine falan bişeyler yapıyormusun peki ......

ya nazlım bırak ne çeyizi sandık lekesi olur herşey evde kaldı bu evdeeeeeeeeee :33:

Bizim bu japon müşterilerde ağzının tadını biliyorlar heee pahalı bir yere yemek yemeye gitmişler ve japonlar kendileri demiş oraya gidelim diyeee vayyyy adamlara bak ya . Patron diyor hem makinayı göndermrye uğraşıyorum kaç yıldır birde üstüne para veriyorum diyo .

vaaayyy çakallarrr :60: :60: :60:

büyük başın derdide büyük olur nazlım

safişim kabul günlerim bugünler herkes herşeyi bana soruyoo bi de odamda yalnızım bu haftaa tel. susmuoo:S

yoğun bir iş kadınıyım diyorsun yani
peki abla engel olayalım :68:

bıraktım işi gücü bıraktım çalışmıyorum bugün dagıttım iyice kendimiiiii :52:

dağıldın demek hadi hayırlısı

bıraktım işi gücü bıraktım çalışmıyorum bugün dagıttım iyice kendimiiiii :52:

dağıttığın o kadar belliki iki defa yazmışsın :36:

annaaamm valla 38 aldımm son 3 kabanımı bizim depodan ki bizimkilerin kalıbı dardır. ama onları biraz geniş yapmışlar sanırım 38 banane yaaa::D

yavrucanım sen bendeki deve boyunu unutuosun:D

vücut kitle endk. lerinde zaten nazımla aramızda 30 kilo var ama çok yakın senlede öleee:D:D zaten BMI nin 20 nin altında olmaması gerekiomuş

gözdem hem romantik :69:hemde bi okadar gerçekçisin :88:güçlüsün :15: bi okadarda hassas :75:çarçabuk parlayıp :57: bi okadar merhametlisin :38:güzelsin :12:gençsin :21:çocuk ruhlu :emir_bebek: ama aynı zamanda olgunsun :19:manevi degerlerine ailene milletine sevdiklerine düşkünsün :29:sana hediye seçmek zor değil zor olan onu sana sunuş şekli ben hediyeden daha çok onu sana nasıl sunacagımı düşünüyorum hediyeni buldum bileeee :52::32:

Yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm sen ne güzel şeyler söylemişsin bana ballı bademciğim, ama bak safiş kıskanır şimdi :1:
Şaka bir yana arkadaşlığınız en güzel hediye bana :69:

o derece dagıldım işte gör çifter çifter yazıyorum safişimmm

neden amaaaaaaaa :44:

teşekurler kızlar okuyorum fırsat bulunca çok hoş sohbetiniz var

bizim kendimiz gibim sohbetimizde hoşturrrr :63: :63:

annaaamm valla 38 aldımm son 3 kabanımı bizim depodan ki bizimkilerin kalıbı dardır. ama onları biraz geniş yapmışlar sanırım 38 banane yaaa::D

yavrucanım sen bendeki deve boyunu unutuosun:D

SON 3 KABAN :52: :52:
allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın miray tamammı
millet bir tane mont bulamıyor üzerine giyemeye hatun üç tane kaban almış
sen hiç aç kalmamışsın anlaşılan
aahhh seni varyaaaa bir temiz dövecem falakaya yatırıcam heeeeeeeeee deveeeeeeeee :57:

Sabahtan beri dilime dolanan bir şarkı varki evlere şenlik, kendi kendimi sessiz sessiz onu söylerken yakalıyorum ''yuvadııııııııır kuşlaraaaaaaaaaa, örtüdüüüürrr topraaağaaa, can verir doğayaaaa, ormanlar yurdumdaaaaaaa'' hasbinallah :63:

Yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm sen ne güzel şeyler söylemişsin bana ballı bademciğim, ama bak safiş kıskanır şimdi :1:

canım yaa kıskanmasın onuda çok seviyorum kendiside bunu çok iyi biliyor zaten sevmeme gibi bi sansımızda yok valla parçalar biziii :1:

bi de nazım çeyiz yapmıyorum kariyer yapıyorum:D:D

kuzenim bize mardinden gümüş kahve fincanları getirmiş üstü kapaklı çok şık annem tutturdu çeyizine koyucam kullanmuıcam diyeeee dedim ne çeyizi yaaaa ben evimde böle şık şeler kullanmalıyımm geçen anneme dedim kah. seti alalım çeyizinemi dedi ddeim çeyiz meyiz yook eve alalım :D:D

yaaa ben çeyiz yapma taraftarı deilim. bi arkadaşım var herşeyini aldı ama daha ortada aday bile yok ya hiç olmazsa için yanmıcak mı? şimdi herşey çok kolay almak. para biriktirmek yeter diye düşünüyorum ben:D

Sabahtan beri dilime dolanan bir şarkı varki evlere şenlik, kendi kendimi sessiz sessiz onu söylerken yakalıyorum ''yuvadııııııııır kuşlaraaaaaaaaaa, örtüdüüüürrr topraaağaaa, can verir doğayaaaa, ormanlar yurdumdaaaaaaa'' hasbinallah :63:

seninki iyiymiş sen benimkine bak sürekli aklımda ''tavşanım tavşanım minik tavşanım tavşanımın patileri eskimiş püskümüş tavşanım aglar tavşan bana baksana tiki tiki yapsana bak avcı geliyor çabucak kaçsanaaaaa :52:''bide panik oluyorum hakikaten avcı tavşanı tutacak gibi delürdümm mü ben sizce kızlarrr :37:

vücut kitle endk. lerinde zaten nazımla aramızda 30 kilo var ama çok yakın senlede öleee:D:D zaten BMI nin 20 nin altında olmaması gerekiomuş

20 altı olursa nolur neeennnn ölürmüyüzzzzzzzzz :27:

o zaman arkadaş kalalımmmmm :7: :7: :7:

puhahahahahahaha :9: :9: :9: :9:

nihahahahaha :60: :60: :60: :60:

hohohohohoho :1: :1: :1: :1: :1:

çatlaaaaaaakkkkkkkkk :62: :62:

canım yaa kıskanmasın onuda çok seviyorum kendiside bunu çok iyi biliyor zaten sevmeme gibi bi sansımızda yok valla parçalar biziii :1:

beni sevmeyen ölsün uleeeeeeeynnnnnnnnnn

ben sevilmicek karımıyımmmmmmm
dağılın uleeeeeennnnnnnn :47:

bi de nazım çeyiz yapmıyorum kariyer yapıyorum:D:D

kuzenim bize mardinden gümüş kahve fincanları getirmiş üstü kapaklı çok şık annem tutturdu çeyizine koyucam kullanmuıcam diyeeee dedim ne çeyizi yaaaa ben evimde böle şık şeler kullanmalıyımm geçen anneme dedim kah. seti alalım çeyizinemi dedi ddeim çeyiz meyiz yook eve alalım :D:D

yaaa ben çeyiz yapma taraftarı deilim. bi arkadaşım var herşeyini aldı ama daha ortada aday bile yok ya hiç olmazsa için yanmıcak mı? şimdi herşey çok kolay almak. para biriktirmek yeter diye düşünüyorum ben:D

şimdikiler pek bi akıllı valla.aferin miray senden adam ayy yani evkarısı :78: olur pardon evhanımııı yani şeker rrr

Back
X