• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar ancak gelebildim.

kirazcım seni yeniden motive olmuş görmek çok güzel canım.inşallah dilediğin kiloya saglıklı keyifli bi şekilde ulaşırsın tatlım :29:

topic bayag bi sessizleşmiş inşallah herkesin keyfi yerindedir.enkısa zamanda eskisi gibi canlansın topicimiz.

bana gelince kızlar birtürlü fırsatım olup anlatamadım.cuma gecesi ankaradan döndük cumartesi gecesi görümcemden bi telefon geldi gelin beni alın diye.daha öncede anlatmıştım evliliği çok kötü gidiyordu.iyice çıldırmış adam psikopat pislik görümceme bıçak çekince garibim ayakları yalın ayak kızıyla birlikte zor kaçmış evsahibine sıgınmış.o akşam karakoldu rapordu derken sabaha karşı bize geldi şuan bende çocuga rapor aldık bugün bi müddet okula gidemeyecek.bi düzen oturasıya kadar.bi arkadaşım kızının ögretmenine rica edecek misafir ögrenci gibi alması için 3 hafta az bi kayıp değil sömestre kadar.bakalım ne olacak zaman ne gösterecek Allah yardımcısı olsun inşallah.

sizi hepinizi çok özledim ama ben hala yoğunum bu haftada böyle geçecek
ne menü verebiliyorum nede eşlik edebiliyorum mazur görün bu hafta beni :59:

Narinim çok iyi olmuş sahip çıkman bunu daha önce yapması gerekiyordu görümcenin knuşmuştuk.
Ama olsun zararın neresinden dönülse kardır demi.....

safişçim bende çok özledim seni ve diger kızları buhafta bende yogunum saglık olsun ne yapalım haftaya tam gaz devam ederiz inşallah kızın iyileşmiştir. görümcem için dediklerinde haklısın bundan sonra inşallah çok mutlu olur bizde elimezden gelen destegi vereceğiz bakalım herşeyin hayırlısı inşallah

narincim görümcen için üzüldüm..ama safişin de dediği gibi zararın neresinden dönülerse kardır..bundan sonraki hayatlarında kızı ile birlikte mutlu olur inşallah..

günaydın kızlarcım:16::16:güzel bi gün olsun hepimiz için

dün malum haftabaşı idi,yoğundum pek katılamadım sadece ara ara okumakla yetindim

safişim kuzucuğa geçmiş olsun,tez zamanda şifa versin rabbim,sanada kolaylık canım,:38:

nazlıcım zilancım sizde bozmayın moralinizi,maalesef hepimizde var geçmişi bi türlü unutamıyoruz,hep bazı şeyleri kafamızda kuruyoruz,aynı şey bendede var,bazen eşimin yerine bile cevap verdiğim oluyo kendi kendime ama kendimize ediyoruz,herşeyi oluruna bırakmak lazım,bazı şeyler eminim zamanla düzelecektir,yeterki ruh sağlığımız yerinde olsun:34:

elifim tekrar diyet moduna dönmene, kilo vermene çok sevindim bitanem,inş.devamıda gelecektir:81:

narinim gelmiş hoşgelmiş,:71:özlettin kendini canım,işlerini yoluna koyup dön aramıza bebekim

miraycım sende direksiyon kursuna başlamışsın,ne güzel,benim araba konusunda hiç cesaretim yok,hayatta o koltuğa oturamıycam galiba:1:

amorecim sanada derslerinde kolaylıklar canım,:38:

aysuncum sende iyiisndir umarım:26:

aeben ablam:38::38:
:38:
kızlar bende acaip motive olmuş durumdayım,diyetime tam gaz devam ediyorum,burda işe yeni başlayan arkadaşla yarışa bile girdik,benimle kilosu hemen hemen aynı,sabah gelir gelmez iksirimzi yapıyoruz,elimizde su şişesi 1,5 - 2 litre işe yerinde bitirmeye çalışıyoruz,öğle yemekleride mümkün olduğunca gelen yemeklerden kendimize uygun olanı seçiyoruz,bu sefer sonuna kadar götürücem,bakalım cumaya ne kadar farkedecek..bu arada işe başlayan arakadaş dün ilk maaşına pasta almış ,herkes götürdü,hatta o bile yarışta olmamıza rağmen yedi,ama ben yüzüne bile bakmadım,benim payımı kocişim yedi:1::1:

dünki menümüde vereyim

sabah
3 ad wasa (% 100 tahıllı olandan)
dil peyniri,zeytin

ara
1 elma

öğle
1 tabak kuru fasulye (yanında turşu ve bugur pilavı vardı,ben yemedim ama diğer arkadaş yedi:1:)

ara
2 elma,1 mandalina

akşam
3 ad ızgara köfte
kabak yemeği,salata,yoğurt

2 litre su,1 litre iksir,yarım saat yürüyüş + gece sporu:74:
çüper olmuş kirazım .....:46:

kızlar takımlar arası aylık bireysel başarımıza nerden ulaşıyoruzz ben bulamadım bi türlü püssküüt nerede yyaınlıyor acaba

kızlar birazdan öğrencim gelecek.bugünlerde matematikli günlerime döndüm ama kendimin de ingilizce çalışmam gerekiyor ama zamanım kalmıyor pek..benim regl olmam gerekli şişkinliğini yaşıyorum ama gelmedi daha :(((

kızlar bugün gelemedim hiç çok işim var .
narinim görümcen içinde hayırlısı olsun canım . inşallah biran önce toparlar kendini

günaydın fıstıklar...erkenden geldim,kahvaltımı yaptım,tükkanıda ben açam bari:81:

dünki menümüde vereyim

kahvaltı
3 ad wasa
dil peyniri
salatalık,domates

ara
2 ad kuru incir

öğle
1 ad biber dolması
1 kase yoğurt

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
2 kaşık kabak yemeği
2 kaşık kadar tavuk döner
bol salata,yoğurt

ara
yarım incir
yarım kayısı

3 litre su,3 bardak yeşil çay iksiri,1 saat yürüyüş:62:

günaydın fıstıklar...erkenden geldim,kahvaltımı yaptım,tükkanıda ben açam bari:81:

dünki menümüde vereyim

kahvaltı
3 ad wasa
dil peyniri
salatalık,domates

ara
2 ad kuru incir

öğle
1 ad biber dolması
1 kase yoğurt

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
2 kaşık kabak yemeği
2 kaşık kadar tavuk döner
bol salata,yoğurt

ara
yarım incir
yarım kayısı

3 litre su,3 bardak yeşil çay iksiri,1 saat yürüyüş:62:

günaydın kirazım ... süpersin seni tekrar böyle motive görmek süper canım .

günaydınlar 6. takımımın çıtırları nasılsınız bakalım .

gözdoş pazartesi işe başlayacağım demişti ama gelmedi takıma hiç cadı

Back
X