krazcım teşekurler iyim bende ama sen diyet açısından daha iyisn maşşalah kesin kilolar kaçarak bir daha gelmemk üzere gidecekler senden![]()
inş.aysuncum yaa,çok sıkıldım artık kilo alıp vermekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krazcım teşekurler iyim bende ama sen diyet açısından daha iyisn maşşalah kesin kilolar kaçarak bir daha gelmemk üzere gidecekler senden![]()
inş.aysuncum yaa,çok sıkıldım artık kilo alıp vermekten![]()
narincim görümcen için üzüldüm..ama safişin de dediği gibi zararın neresinden dönülerse kardır..bundan sonraki hayatlarında kızı ile birlikte mutlu olur inşallah..
amin narinim ..sagol canım inşallah.Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
günaydın kızlarcımgüzel bi gün olsun hepimiz için
dün malum haftabaşı idi,yoğundum pek katılamadım sadece ara ara okumakla yetindim
safişim kuzucuğa geçmiş olsun,tez zamanda şifa versin rabbim,sanada kolaylık canım,
nazlıcım zilancım sizde bozmayın moralinizi,maalesef hepimizde var geçmişi bi türlü unutamıyoruz,hep bazı şeyleri kafamızda kuruyoruz,aynı şey bendede var,bazen eşimin yerine bile cevap verdiğim oluyo kendi kendime ama kendimize ediyoruz,herşeyi oluruna bırakmak lazım,bazı şeyler eminim zamanla düzelecektir,yeterki ruh sağlığımız yerinde olsun
elifim tekrar diyet moduna dönmene, kilo vermene çok sevindim bitanem,inş.devamıda gelecektir:81:
narinim gelmiş hoşgelmiş,özlettin kendini canım,işlerini yoluna koyup dön aramıza bebekim
miraycım sende direksiyon kursuna başlamışsın,ne güzel,benim araba konusunda hiç cesaretim yok,hayatta o koltuğa oturamıycam galiba
amorecim sanada derslerinde kolaylıklar canım,
aysuncum sende iyiisndir umarım:26:
aeben ablam![]()
çüper olmuş kirazım .....kızlar bende acaip motive olmuş durumdayım,diyetime tam gaz devam ediyorum,burda işe yeni başlayan arkadaşla yarışa bile girdik,benimle kilosu hemen hemen aynı,sabah gelir gelmez iksirimzi yapıyoruz,elimizde su şişesi 1,5 - 2 litre işe yerinde bitirmeye çalışıyoruz,öğle yemekleride mümkün olduğunca gelen yemeklerden kendimize uygun olanı seçiyoruz,bu sefer sonuna kadar götürücem,bakalım cumaya ne kadar farkedecek..bu arada işe başlayan arakadaş dün ilk maaşına pasta almış ,herkes götürdü,hatta o bile yarışta olmamıza rağmen yedi,ama ben yüzüne bile bakmadım,benim payımı kocişim yedi
dünki menümüde vereyim
sabah
3 ad wasa (% 100 tahıllı olandan)
dil peyniri,zeytin
ara
1 elma
öğle
1 tabak kuru fasulye (yanında turşu ve bugur pilavı vardı,ben yemedim ama diğer arkadaş yedi)
ara
2 elma,1 mandalina
akşam
3 ad ızgara köfte
kabak yemeği,salata,yoğurt
2 litre su,1 litre iksir,yarım saat yürüyüş + gece sporu![]()
kızlar takımlar arası aylık bireysel başarımıza nerden ulaşıyoruzz ben bulamadım bi türlü püssküüt nerede yyaınlıyor acaba
günaydın fıstıklar...erkenden geldim,kahvaltımı yaptım,tükkanıda ben açam bari:81:
dünki menümüde vereyim
kahvaltı
3 ad wasa
dil peyniri
salatalık,domates
ara
2 ad kuru incir
öğle
1 ad biber dolması
1 kase yoğurt
ara
1 elma
1 mandalina
akşam
2 kaşık kabak yemeği
2 kaşık kadar tavuk döner
bol salata,yoğurt
ara
yarım incir
yarım kayısı
3 litre su,3 bardak yeşil çay iksiri,1 saat yürüyüş![]()