• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazcım yag sogan kıymayı kavurup az acılı biber salçası ve domates salçası koyuyorum çiçeklerine ayırdıgım karnıbaharı ekleyip sıcak su koyup pişiriyorum.suyu az koyuyorum karnıbaharlar yüzmesin diye soteden az sulu oluyor ve karnıbaharı çiçeklerine küçük küçük değilde biraz daha iri ayırıyorum çünkü pişincede dagılınca kötü duruyorlar.hafif acılı çok hoş bi ana yemek oluyor

nazcım seni çok iyi anlıyorum canım.inşallah bigün gelir sende unutursun tüm olumsuzlukları.bu görümcem ben eşimle çıkarken eşimle eski sevdiğinin arasını yapmaya çalışmıştı.kız evi arıyor buda saatlerce konuşuyordu.eşim yüz vermesede kız görümcemin tavırlarından ümitlenip bırakmıyordu eşimin peşini.şimdi bazen dalga geçip kızdırıyorum gülerek beni istemedin ama benden kurtulamadın diye :27:oda çok mahcup oluyor gülüşüyoruz işte.bide o kız istanbulda yaşıyordu görümcem ist. Evlenince karşılasınca görümcemin yüzüne bile bakmamış.sen dogru olduktan sonra eninde sonunda insanlar kendi hatalarını anlıyacak bigün gelip utanacaklardır inşallah canım bu arada benim için güzel sözler yazmışsın teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibi layıkıyla bu olayın üstesinden gelebilirim allah utandrmasın

amin canım . Bende çok kararlıyım bir gün içimdeki herşeyi görümceme anlatacağım . Kaynanamla konuşamam biliyorum ama biliyorum ki görümceme anlattoğım herşey kaynanama anında yetişecek . Bende içimdeki bütün kırgınlıkları ve kızgınlıkları anlatacağım biliyorumki ancak bu şekilde rahatlayacağım . Ben içimde kurup kafayı yiyeceğime onlar kursunlar bundan sonra uygun bir fırsatını yakalayıp uygun bir dille yapacağım bunu . Eşimdende müsade çıktı anlat bütün içindekileri dedi böyle devam edrse paranoyak olacaksın dedi bana

ben öncelikle karnıbaharı haşlıyorum narinim . sonra bir tencerede soğan , yeşilbiber , sarmısak bir güzel kavuruyorum sonrasında biraz salça koyuyorum . daha sonra kıymayı atıp iyice kavuruyorum sonra kekik karabiber ve kırmızı biber atıyorum kıyma iyice pişince haşladığım karnıbaharı ekleyip 5 dk öyle pişirip altını kapatıyorum ocağın .... çok güzel oluyor böylede

narinim:1::1:

bende akşam böyle yapıyım o zaman nazlıcım,eminim çok güzel olucak

Son düzenleme:
kirazcım yag sogan kıymayı kavurup az acılı biber salçası ve domates salçası koyuyorum çiçeklerine ayırdıgım karnıbaharı ekleyip sıcak su koyup pişiriyorum.suyu az koyuyorum karnıbaharlar yüzmesin diye soteden az sulu oluyor ve karnıbaharı çiçeklerine küçük küçük değilde biraz daha iri ayırıyorum çünkü pişincede dagılınca kötü duruyorlar.hafif acılı çok hoş bi ana yemek oluyor

haşlamadan mı yapıyosun denizcim karnıbaharı? bende kıymalı yapardım ama artık zeytinyağlı yapıyorum öyle de çok güzel oluyor

Son düzenleme:
nazcım canım benim inşallah uygulayabilirsin ve karşındaki kişide seni anlar böylece çözüm yolu bulunurda herşey yoluna girer :38:

günaydın kızlarcım:16::16:güzel bi gün olsun hepimiz için

eminecim dün akşam karnıbaharı yaptım,nefis oldu,inan aklıma sen geldin,keşke yakın olsaydık gönderirdim valla...:38:
bu arada bidaha hep böle yaparım ne o öyle tatsız tutsuz yiyodum önceden:26:

dünki menümüde vereyim

sabah
2 haşlanmış yumurta
domates,salatalık

ara
2 kuru incir

öğle
2 ad haşlanmış tavuk but
2 bardak ayran

ara
1 elma
2 kuru kayısı

akşam
1 tabak zeytinyağlı karnıbahar
yoğurt,salatalık,domates

ara
1 bardak süt ile şekersiz nescafe

3 litre su,3 bardak yeşil çay iksiri,sayısını unuttuğum şekersiz çay

1 saat yürüyüş,+gece sporu:74:

gunaydinsms2.jpg

:119: :119: günaydın kızçeler :119: :119:

Son düzenleme:
kirazım sanada günaydın :38:elhamdülillah iyiyim canım.işte biraz can sıkıcı şeyler var ama Allahın izniyle inşallah düzelecek.

Back
X