Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese iyi geceler arkadaşlar
kilo veren herkesi kutluyorum benim gibi artıda olanlarda üzülmesinler darısı haftaya inşlah (kendimizi böyle avutalım) bu arada kararımı verdim kızlar artık yediklerimi yazcam kızsanızda topada tutsanız yazcamki belki utanırda yemem :17: çünkü son bir haftadır içimde resmen bir buzağı var yok yok o küçük kalır bir inek var onu besliyom :27: doymak bilmiyom aranızda çifliği olupta içinde ineği kaybolan varmı işte varsa o benim içimde biri biran önce çıkarsın şunu içimden :47: :57:
yediklerim
11.30 ile 15 arası

bir tabak dolma(tabağın içinde 8-10 tane vardı en az)
tahinli ve cevizli kurabiye 5 ile 8 arası (sayısını tam hatırlamıyom)
büyük bir dilim tiramisu tatlı :27: :27:
bir fincan şekersiz neskafe,şekersiz çay çok azda peynir yemiştim sabah
gün boyunca 2-2.5 litre arası su ve iksir içtim
80 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım
yediklerim burnumdan geldi resmen :37: cnm çıktı spor yaparken mahfoldum yemez olaydım bana ders olsun :57: diyorum her seferinde ama olmuyor :50:

günaydin kizlar...bütün sinavlarimi verdim..kurtuldum sonunda...ve geldim hemen yaniniza:D....
kilo durumunu sormayin bebisler hic:(....59 oldum..:S....sinavlar yüzünden fazla takmayaya calistim ama cumaya kadar cok dikat edicem...üzgünüm:(

safişçim çok geçmiş olsun bitanem..acil şifalar diliyorum..
kızlar ben bugünlerde çok yoğunum..ancak akşamları girip geçmişi falan okuyabiliyorum :59: sizi çook seviyorum iyi haftasonları :16:

sağol bebekimmm bende sevindim vallaa
kız gamze senin oğlan ne yapıyor bulaşmıyormu sana :1:

benim kız caillow izliyor hastası aşığı onun resmen yaaa

biraz gec oldu sanırım ama anca girebildim canım dunden beri ben oğlan uyudukca girebiliyorum yoksa beni rahat bırakmıyor o gecmek istiyor klavyenın basına benımkide baby tv hastası cok seviyor ama yanında bende oturursam izliyor eger yanında olmazsam en fazla 10 dk oturuyor sonra ein içinde beni arıyor anne gel anne gel sende otur diye

menüüüüü:

mevye yemediğim için annem çareyi meyve suyu yapmakta buldu: havuç, kırmızı turp, portakal, elma, havuç suyu
1 dilim ekmek
peynir
domates

2 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt

alkol aldığım için akşam bişey yiyemedim sadece 1 paket form bisküvi

bitki çayı da içemedim bugün pilaaateste yapamadım ama yürüdüm 2 saat falan :( ama yarın telafi edeceğiiiim iyi geceler

karamelim hoşgeldn güzelcimmmm
canım benim bu kadar meyveyi karıştırınca nasıl bir tad oldu çok merak ettim doğrusu...

ayrıca hayatım ekmek olrak ne tüketiyorsun beyaz ekmekmi? eğer öyle ise tam buğday ekmek tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde en sağlıklısı dene bence...

Canım alkol olarakta naçizane tavsiyem umarım bira içmiyorsundur onu içersen eğer istediğin kadar diyet ve spor yap yinede vermezsin canım ancak kilonu korursun. Alkol alman gerektiği zamanlarda bence şarap ve cin ikisinden birini tercih edersen diyete biraz daha uygn olur zannımca...

çook geçmiş olsun safişim neler olmuş öyle rabbim bir daha yaşatmasın k.i.b tatlım

sağolasın bebekim geçti gitti çok şükür
şimdi kuzucumla oturuyoruz evde keyif yapıyoruz...

herkese iyi geceler arkadaşlar
kilo veren herkesi kutluyorum benim gibi artıda olanlarda üzülmesinler darısı haftaya inşlah (kendimizi böyle avutalım) bu arada kararımı verdim kızlar artık yediklerimi yazcam kızsanızda topada tutsanız yazcamki belki utanırda yemem :17: çünkü son bir haftadır içimde resmen bir buzağı var yok yok o küçük kalır bir inek var onu besliyom :27: doymak bilmiyom aranızda çifliği olupta içinde ineği kaybolan varmı işte varsa o benim içimde biri biran önce çıkarsın şunu içimden :47: :57:
yediklerim
11.30 ile 15 arası

bir tabak dolma(tabağın içinde 8-10 tane vardı en az)
tahinli ve cevizli kurabiye 5 ile 8 arası (sayısını tam hatırlamıyom)
büyük bir dilim tiramisu tatlı :27: :27:
bir fincan şekersiz neskafe,şekersiz çay çok azda peynir yemiştim sabah
gün boyunca 2-2.5 litre arası su ve iksir içtim
80 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım
yediklerim burnumdan geldi resmen :37: cnm çıktı spor yaparken mahfoldum yemez olaydım bana ders olsun :57: diyorum her seferinde ama olmuyor :50:

zilaaaaaannnnnn :53: :53: :53: bu ne bacım yaaaa
sen nasıl bir ilaç kullanıyorsun böyle tatlım yaaa bu kadar hamur işini nasıl yedin bu kadar kısa zamanda
bencede sen doktora söyle biran önce değiştirsin ilacı olmaz bu böyle birtanem yaaaa....
onları yemek istediğinde kase kase tarçınlı yoğurt yesen şekerim o daha iyi gelir...

günaydin kizlar...bütün sinavlarimi verdim..kurtuldum sonunda...ve geldim hemen yaniniza:D....
kilo durumunu sormayin bebisler hic:(....59 oldum..:S....sinavlar yüzünden fazla takmayaya calistim ama cumaya kadar cok dikat edicem...üzgünüm:(

canımmm sınavlar bitmiş gözün aydın bir an önce buraya dön ve aldığoın kiloları vermeye başla şekerim :34: :34:

safişçim çok geçmiş olsun bitanem..acil şifalar diliyorum..
kızlar ben bugünlerde çok yoğunum..ancak akşamları girip geçmişi falan okuyabiliyorum :59: sizi çook seviyorum iyi haftasonları :16:

sağolasın eminecimmmm geçti şükür atlattım.
seninde yoğunluklar başlamış kolay gelsin cancanım :16:

biraz gec oldu sanırım ama anca girebildim canım dunden beri ben oğlan uyudukca girebiliyorum yoksa beni rahat bırakmıyor o gecmek istiyor klavyenın basına benımkide baby tv hastası cok seviyor ama yanında bende oturursam izliyor eger yanında olmazsam en fazla 10 dk oturuyor sonra ein içinde beni arıyor anne gel anne gel sende otur diye

anladım canım bende kuzuyu kucağıma alıp giriyorum sanki okuma bilirmiş gibi yazdıklarıma bakıyor zilli :60: :60: :60:

aynen bizde caillow varken yumurcak yokken baby tv bizimki tuliyi çok seviyor birde fareleri bu çocuklar ne ilginç hyaaaa neye benzediği belli olmayan kahramanlara bayılıyorlar :1: :1:

canım benim bu kadar meyveyi karıştırınca nasıl bir tad oldu çok merak ettim doğrusu...

ayrıca hayatım ekmek olrak ne tüketiyorsun beyaz ekmekmi? eğer öyle ise tam buğday ekmek tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde en sağlıklısı dene bence...

Canım alkol olarakta naçizane tavsiyem umarım bira içmiyorsundur onu içersen eğer istediğin kadar diyet ve spor yap yinede vermezsin canım ancak kilonu korursun. Alkol alman gerektiği zamanlarda bence şarap ve cin ikisinden birini tercih edersen diyete biraz daha uygn olur zannımca...

sen nasıl bir ilaç kullanıyorsun böyle tatlım yaaa bu kadar hamur işini nasıl yedin bu kadar kısa zamanda
bencede sen doktora söyle biran önce değiştirsin ilacı olmaz bu böyle birtanem yaaaa....
onları yemek istediğinde kase kase tarçınlı yoğurt yesen şekerim o daha iyi gelir...

canımmm sınavlar bitmiş gözün aydın bir an önce buraya dön ve aldığoın kiloları vermeye başla şekerim :34: :34:

anladım canım bende kuzuyu kucağıma alıp giriyorum sanki okuma bilirmiş gibi yazdıklarıma bakıyor zilli :60: :60: :60:

aynen bizde caillow varken yumurcak yokken baby tv bizimki tuliyi çok seviyor birde fareleri bu çocuklar ne ilginç hyaaaa neye benzediği belli olmayan kahramanlara bayılıyorlar :1: :1:

iyi olmana çok sevindim canım :16: evet benim günlerim çok yoğun geçiyor ancak geceleri yazabiliyorum neredeyse :59:

İlişkilerde Çekim Yasası
Çekim yasası, bilinçaltındaki korkularınızı hayatınıza getiriyor. Eğer ilişkilerinizde mutlu olmak istiyorsanız, korkularınızı ve duygularınızı değiştirin. Evet bu hiç kolay değil ama imkânsız da değil
Geçenlerde anlatıyordum... Hayatımızı kendi yarattığımız hapisanemizde yaşıyoruz. Üstelik kendimizi özgür zannediyoruz. Bu hapisanenin gardiyanı da mahkûmu da müdürü de yine kendimiziz. Ne tuhaf... Çekim yasası denen bir mekanizma var. Bilinçaltınızda yer eden korkuları hamarat bir şekilde hayatınıza getiriveriyor. Örneğin eğer siz de "Bütün erkekler aldatır, hepsi ........................dir," diyen kadınlardansanız, işiniz var demektir. Artık bilinçaltınıza kadar işlemiş büyük bir yaranın ya da güçlü olumsuz duyguların sonucu olan bu inancınızı bir kez uykuya dalarken, bir kez de sabah uyanırken evrene otomatik olarak yayarsınız. Ve evren de sizi kırmaz. Hayatınıza sizi aldatma eğiliminde olabilecek, ........................ ne kadar erkek varsa getirir, önünüze dizer. Biriyle şansınızı denersiniz. Sonunda sizi aldatır. Ve onu güç bela unutup bir başka erkekle birlikte olursunuz. O da benzer bir senaryoyla sonuçlanır. Sonra da deneyimlerinize bakar çıkarımda bulunursunuz: "İşte haklıyım, gördünüz mü? Hepsi de aldatıyor." Sonuç? Korkularınız daha da derinleşir ve kökleşir. Böylelikle çekim yasası daha da kolay aldatacak erkekleri size taşımaya devam eder. İşin kötüsü, bu duygunuz kuvvetlendikçe, artık etrafta sadece size ait olabilecek bir partnerin varlığına bile inanamaz hale gelirsiniz. Ve sırf bu yüzden, size sadık olabilecek kişilerle aranıza adeta görünmez bir duvar örersiniz. Hatta onlara âşık olamazsınız. Bilinçaltınız karmaşık yapısıyla ve inatla, sizi aldatabilecek erkeklere âşık eder. Ütopik geldi öyle değil mi?

Sanki bir masal gibi anlatıyorum. Ama tamamen gerçek. Çekim yasası, beyin dalgalarınızın Schumann Rezonansı diye adlandırılan belirli bir frekans aralığına düştüğünde aktive olur. Bunu unutmayın. Yani saniyede 7-8 dalga yayacak kadar yavaşladığında... Normalde beyin dalgalarımız saniyede 14-21 dalga aralığında hareket eder. Bunun hızını aşağıya çekmek için meditasyon yapmak, namaz kılmak, duygularınıza güçlü bir şekilde odaklanarak dua etmek, monoton bir yolda araba kullanmak, dikkatle duygusal bir dizi seyretmek yeterlidir. Öyle atla deve bir şey değildir. Gelişmiş ülkelerde bu oranlar ölçülmüş ve test edilmiş. Sabah güneş doğmadan önce uyanırsanız, bir şey yapmanıza gerek yok. O anda aktif olan duygularınıza uygun olayları hayatınıza otomatik olarak çekebilirsiniz. Bir de yatarken... İşte o yüzden sabah namazları daha makbuldür. Beyin dalgalarınız evrensel rezonansa uygun hale gelir. Sistemi harekete geçirirsiniz. Ama bu durumda, bilinçli olarak pozitif duygular beslemelisiniz. Pozitif düşünmek yetmez. Kendinizi çok iyi de hissetmelisiniz. Ancak o zaman çekim yasası çalışır. Bazen çok güzel bir kadının yanında istikrarsız bir adam görürsünüz. İlişki ciddiye binerken, işi uzatırlar. Bir türlü evlilik yolunu açmazlar. Aradan iki-üç sene geçer. Güzel kadın artık pes eder. Uzun bir bitiş konuşmasının ardından adamdan ayrılır. Ve işin en hazmedilemez yanı başlar. Aynı adam sadece üç-dört ay sonra bir başka kadınla düğün hazırlıkları yapıyordur. Ne olmuştur da bu adam birdenbire fikrini değiştirmiştir? Üstelik yeni kadın eskisinin yanından bile geçemeyecek kadar vasattır. Fark nedir biliyor musunuz? Bir tanesi bilinçaltında korku yayarken, "İlişkiler evliliğe gitmez" ya da "Evlilik kötü bir şeydir" duygusu ya da benzeri bir korku taşıyordur. Diğeri kendine güvenlidir. Eğer siz de ilişkilerinizde mutlu deneyimler yaşamak istiyorsanız, korkularınızı ve duygularınızı değiştirin. Hiç kolay değil ama olsun... İmkânsız da değil. Sadece deneyin. Ve sonuçlarını görün. Kendi hapishanenizden kurtulun.

Hayatım boyunca hep bu korkuyla yaşadım aslında bende bilinçaltımda, çok sevmeme rağmen karşımdakininde sevgisini hissetmeme rağmen hep korkularım oldu, bitermi gidermi aldatırmı diye...Sonuç evren düşündüklerini gerçekleştirdi işte hep insanız biz beşerde şaşarda diye düşündüm, hikmet sahibi ve günahsız değilizki karşımdaki de hep hata yapar diye kurdum bilinçaltımda... ve bu akşamda böyle bir yazı... bilinçaltımı temizlememin zamanı geldi sanırım :61:

kuşum ben meyve sevmeyen bi insanım ama sabah gayet iyi oluyo bide meyveler dolaptan yeni çıkmışsa. kırmızı pancarmış bu arada turp değilmiş.. rengi o kadar güzel ki insanın içesi geliyo yani eğer meyve yemeyi sevmiyosan benim gibi tavsiye ederim..:32::32:

bu arada ekmeğim kap kara kepek değilmiş çavdar mı onu da bilmiyorum ama kapkara bi ekmek kepek ekmekten daha lezzetli.:56::56:

alkole gelinceeeee biradan nefret ederim genellikle votka tüketiyorum çok çok özel günlerde rakı.. zaten en fazla haftada 1 falan 3 bardak içiyorum:7::7::7::7:

Son düzenleme:
bugünkü menüüü:

kayısılı bitki çayı (artık normal çay içmiyorum çünkü çayı şekersiz içemem bende bu yüzden kökten çay içmemeye karar verdim)
simit ( çok özlemiştim dayanamadım yedim)
peynir
domates

3 tane et köfte
bol yeşilli salata

akşam yemeğinde kahvaltı ettik bu akşam
2 dilim o esmer ekmekten yedimm
şuan kendimi o kadar aç hissediyorum ki tarif edemem aklımdan neler neler geçiyo ama ye-mi-ye-ce-ğim.... iyi geceler tatlı rüyalaaaarrr:emir_bebek::emir_bebek: şuanda bende bu bebiş gibi devrilmeyi planlıyorum:emir_bebek::82:

günaydınnnn günaydınnnnnnn slim haftalar olur inşallahhh yarından sonraaa... iştahhlarımız kapanır da zayıflamaya yardımcı olucak kadar yemek yiyebilirizzz inşalllahhh... benim giibi çok iştahlılar için
:68::68:

tünaydın kızlarr dün yediklerimi yazayım kesin yarın fırça yiycem :18:
kızlar sizlere bişey itiraf edicem ben dün yine tozuttum yemek konusunda :37: gerçi son günlerde hep yaptığım bişey bu :27: dün yediklerimi sayayım üstelik akşam yemekteydik yokta diyemedim (işime geldi sanki yok diyememek )
:18: korkunun ecele faydası yok :50:
sabah
yağda kavrulmuş biber salçası
peynir,nohut,küçük bir tabak menemen
150 gram ekmek,şekersiz çay

öğlen
bişey yemedim
öğleden sonra gezmedeydim
kahve sütlüydü
ardından çay ve bir dilim kek :17:

akşam (işte bu öğün fenaydı)
patatesli tavuklu yemek vardı fırında
birde pilav salata tabi ayranda
yediğim miktar
1.5 kadar patates,yarım but,
1.5 kase pilav pirinç pilavıydı
birkaç kaşık salata
3 bardak ayran,75 gram ekmek
ekmek yemezdim ama sıcacıktı
çıtır çıtır :56: dayanamadım
akabinde çay tabiki
veee finali peynirli kadayıfla tamamladık
hemde büyük bir dilimle
inanın hala onun acısını çekiyorum acayip şişi ve midem bulanıyo :37:
ve eve gelince belki midem oturur diye birkaç kaşık yoğurt yedim
öyle duymuştum mideye iyi gelir diye hepten mahfetti :27:
kuscaktım resmen ben bu yediklerimi 1 hafta spor yapsam eritemem herhalde :59:

soğuk bir pazar günü nöbetçiyim..çoook uykusuzum aslında ama 17 saat daha idare etmem gerekecek:(( yarın eve gidince uyurum artık doya doya..işte bu düzensiz yaşamıımdan dolayı sizinle az karşılaşıyorum aslında hepiniz gibi çalışma saatlerim 08.00-17.00 olsaydı ne güzel olurdu aslında..

günaydin fistiklar....:D
bugün baya bir neseli kalktim yataktan...ins böyle devam eder:)
simdi 3 kayisi yiyorum yanindada yesil cay...sonrada kahvaltimi yaparim..:)...öpüyorum hepinizi:)

29/01/2011
SABAH
2 Yumurta İle Menemen
1 Bardak Portakal Suyu
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
1 Kase Sebze Çorbası
3 Çatal Ton balığı
ARA
1 Portakal
1 Elma
1 Kivi
AKŞAM
2 Parça Izgara Tavuk Göğsü
UYUMADAN
1 Bardak Kefir

Gün içerisinde 1 litre su :43:

30/01/2011
SABAH
2 Dilim Tam bUğday Ekmeği
Zeytin Ezmesi
1 Parça Light Kaşar Peyniri
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Kayısılı Form Çayı
ÖĞLEN
Fırında Mantar
1 Tabak Salata
ARA
1 Portakal
1 Ayva
AKŞAM
8 Tane Izgara İstavrit
1 Parça Tere-Roka
UYUMADAN
1 Fincan Ihlamur

Gün içerisinde 1,5 litre su

Günaydınlar 6. Takımımın çıtırları nasılsınız bakalım ....

Günaydın canlarımmmm :3:
yoğun bir iş gününe merhaba dedim
bugün kontrol edilmesi gereken hesaplar
girilmesi gereken toplantılar
yapılması gereken raporlar
vaaaaarrrrrrrrrrr :27: :27: :27:
haydin bana kolay gelsin daha çok ağlanmayayımmm
sizleride çok özledim ayrıcaaaaaaa :16: :16:

Back
X