Hoşgeldin Tuğba’cım yeni bir Tuğba daha geldiAdım tuğba
Yaş 32
Boy 168
Kilo 76.8 ile cuma günü başladım
Hedef kilom 64
Evliyim
Devlet memuruyum
2 çocuğum var
Hamilelik ve yediğim için kilol aldım
Daha önce 8. Takımda yarışıp mezun oldum
Sağlık sorunum yok
Kıyafetlerim olmuyor
Tamam sanırım eksik birşey varsa söylerseniz sevinirim beşik sallıyorum da
Afiyet olsun canimMenüm
Karpuz diyeti 2. Gün
768 kalori
Karpuz 410 gram yedim.
Patlıcan salatası yerine yoğurtlu semizotu, Ceviz yerine leblebi üzüm yedim.
2 litre su
Eki Görüntüle 2870482 Eki Görüntüle 2870483 Eki Görüntüle 2870484 Eki Görüntüle 2870485
Yasaklar bitti carsamba mi perşembe mi ne düğünler basladi ablaYine düğün derken ilki ne zamandi
Sende gel abla ayıp ettinSeni niye davet ediyor bizim dökülecek kurdumuz yok mu
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah
Patatesli yumurta
3 mini dilim karpuz
Çay
Öğle
Dügün çorbası ( bi kase)
Taş kebabi
Patates püresi salatası
Akşam
Bi kase domates çorbası
Bi tabak patlıcan yemeği
Salata
Karpuz
Su : 4lt
Spor
Eki Görüntüle 2870491
1900 kaldı tamamlayacağım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımIyi aksamlar
Sabah 10 kahvaltim
2haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 cay kasigi bal ile bir lokma ekmek, cay
12.00 turk kahvesi
15.00 4 tane halley biskuvi
18.00 aksam yemegi
3 kasik pirinc pilavi, 4 kasik taze fasulye, cacik
21.00 nescafe 2si 1 arada E Elif_EylulZipzip-
Spor; 10169 adimCordelia @sandriyon
Eki Görüntüle 2870495
Nebilim iste bende daha cok kurt varmis sanirimSeni niye davet ediyor bizim dökülecek kurdumuz yok mu
Sabah
Patatesli yumurta
3 mini dilim karpuz
Çay
Öğle
Dügün çorbası ( bi kase)
Taş kebabi
Patates püresi salatası
Akşam
Bi kase domates çorbası
Bi tabak patlıcan yemeği
Salata
Karpuz
Spor
Eki Görüntüle 2870491
Afiyet olsun canim halley olmamisIyi aksamlar
Sabah 10 kahvaltim
2haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 cay kasigi bal ile bir lokma ekmek, cay
12.00 turk kahvesi
15.00 4 tane halley biskuvi
18.00 aksam yemegi
3 kasik pirinc pilavi, 4 kasik taze fasulye, cacik
21.00 nescafe 2si 1 arada E Elif_EylulZipzip-
Spor; 10169 adimCordelia @sandriyon
Eki Görüntüle 2870495
Ben ayrıldığım zaman 79lardaydın 75 ınmışsınKesinlikle o 80den kurtulmam 2 ay sürdü sanki çok zordu 7ue düşüp düşüp 8 görmek
Şimdi de 75 belası takıldı sanki
Çok gecmış olsun cnmGünaydın kızlar, geç geldim yine. iki gün kuru fasulye sonrası +300 var bende. ama geçer korkmayın çünkü bugün mideyi bozmuşum resmen tuvalette yaşıyorum
Kesinlikle görürsün cnn75.7, çıktım +350gr, bu hafts 74 görmeliyim, şimdiden başlayayım ağlamaya
Hoşgeldin arkadaşım ben dılekMerhaba kızlar..
Daha önce 8. Takım ile zayıflayıp mezun olmuştum. Şimdi yine şişmanımDoğum yaptım kiloları vermeye niyet ettim. @Elhan ablacım tavsiye etti burayı. Beni de alır mısınız aranıza. Ama çok aktif olamam bir minnak bebeğim var 4,5 aylık bir de 7 yaşında pamuk oğlum var. Dirayetlitimdir iyi zayıflarım
Boyumuz ve hedefımız aynıymısAdım tuğba
Yaş 32
Boy 168
Kilo 76.8 ile cuma günü başladım
Hedef kilom 64
Evliyim
Devlet memuruyum
2 çocuğum var
Hamilelik ve yediğim için kilol aldım
Daha önce 8. Takımda yarışıp mezun oldum
Sağlık sorunum yok
Kıyafetlerim olmuyor
Tamam sanırım eksik birşey varsa söylerseniz sevinirim beşik sallıyorum da
Masallah canim yine 20 bini bulmussun
20bin oldu çok şükürMasallah canim yine 20 bini bulmussun
Son 2 saat gideyim de adim atayim az
Neyse bugün 20 bin olmaz da yarin bende 20 bin adim atacağım20bin oldu çok şükür
Git tamamla sende adımlarini
Kismet insallah yaparsinNeyse bugün 20 bin olmaz da yarin bende 20 bin adim atacağım
Dogru canim ama mecbur kaldim. Evden aceleyle cikinca ara ogun almadim yanima, kantinde de secenek yoktu mecbur aldim yedimNebilim iste bende daha cok kurt varmis sanirim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim halley olmamis
Canım benim Rabbim yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ..Komşumun 1 yas ara ıle ıkı cocugu var o careyı cocukları hergun sıtenun bahcesınde parkında vakıt gecırtererek enerjılerını atmalarını sağlıyarak buldu .Bırbırlerıne de bulasmıyorlar baska cocuklarla oynarakSpor yok cnm, (ne zaman oldu ki), 3-5 adımım var onu da rakibim yok diye paylaşmadım.
elbelt geçecektir, ben bir anda komtrolğ kaybettim tahammülsüz oldum, sürekli çocuğa bağıran, aşalayan biri oldum, hiç biri şeye de yetişemiyorum, her şeyden öte onların ruhlarında yara bırakmak üüzüyor beni, buraya yazmak iyi geldi, kim ne duası ettiyse, öğleden sonrası iyiydi
Bizde giden ben oluyorum, küçüğü uyandırıyorum yanına yatmak için
Senin mesai bıttı galıba kaptanımIyi geceler kizlar
Burasi icin bitti canim :))Senin mesai bıttı galıba kaptanımıyi geceler zabah görüşürüz inşallah
Ankarada her gün yağmur yağıyor, yağmasa da parka götüremiyorum, 4 yolun ortasına park yapmışlar her yer araba, büyük tam bir insan delisi biri gel diyince bakmaz arkasına gider,(ki gitmişliği var) apartman bahçesine 1 kaydırak 1 tahterevalli koymuşlar, arada oraya iniyorduk, başka çocuk yok ama değişiklik olsun diye ona da yağmur engel, evde zaten büyük kaydırak, salıncak, bisiklet, scooter, tahteravalli her şey var inan, ama 2 si de bnm üstümü daha eğlenceli buluyorlarCanım benim Rabbim yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ..Komşumun 1 yas ara ıle ıkı cocugu var o careyı cocukları hergun sıtenun bahcesınde parkında vakıt gecırtererek enerjılerını atmalarını sağlıyarak buldu .Bırbırlerıne de bulasmıyorlar baska cocuklarla oynarak
Cocuklarda mutlu annede mutlu anlıycan
Uygulaması gayet rahat canım sıkıntı yok birde cuma günü tartı sonuçlarına bakacaz bakalımKarpuz diyeti nasıl gitti kızlar bugün
Afiyet olsun canımPazar menüm
Sabah/ 1 domates 1 salatalık,,2 d.ekmek, 1 tk pekmez, 1 kk peynir,1 yumurta
Ara/haşlanmış mısır 1 ad.
Akşam/2 sk taze fasulye,2 yk domatesli spagetti ,1 kase cacık
Su / 2 litre
Spor/ 2845 adım
Pazartesi menüm aynı cacık yerine salata yedim , 1307 adım attım,
Afiyet olsun canımMezuniyeti bitti oglumun anaokulu tabi eve geldim ama açlıktan dışarıda oğlumun 1 köftesi ve 1 dilim ekmeğini yedimayran çorbasını 1 kepce içtim o yüzden
Menü
Sabah: 1 haşlama yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık
Öğlen: 2 kepçe bakliyatli ayran çorbası
Aksam: 1 kepçe bakliyatli çorba, bide 1 dilim ekmek 1 köfte
Zipzip- E Elif_Eylul @Ytmz Cordelia
Afiyet olsun canımMenüm
Karpuz diyeti 2. Gün
768 kalori
Karpuz 410 gram yedim.
Patlıcan salatası yerine yoğurtlu semizotu, Ceviz yerine leblebi üzüm yedim.
2 litre su
Eki Görüntüle 2870482 Eki Görüntüle 2870483 Eki Görüntüle 2870484 Eki Görüntüle 2870485
Sabah
Patatesli yumurta
3 mini dilim karpuz
Çay
Öğle
Dügün çorbası ( bi kase)
Taş kebabi
Patates püresi salatası
Akşam
Bi kase domates çorbası
Bi tabak patlıcan yemeği
Salata
Karpuz
Spor
Eki Görüntüle 2870491
Allah yardımcın olsun canım ben tek çocukla bile kafayı yiyorum. Haftasonu da iş olsa giderim o dereceAnkarada her gün yağmur yağıyor, yağmasa da parka götüremiyorum, 4 yolun ortasına park yapmışlar her yer araba, büyük tam bir insan delisi biri gel diyince bakmaz arkasına gider,(ki gitmişliği var) apartman bahçesine 1 kaydırak 1 tahterevalli koymuşlar, arada oraya iniyorduk, başka çocuk yok ama değişiklik olsun diye ona da yağmur engel, evde zaten büyük kaydırak, salıncak, bisiklet, scooter, tahteravalli her şey var inan, ama 2 si de bnm üstümü daha eğlenceli buluyorlar. İnsansızlıktan delirdik bi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?