Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin Tuğba’cım yeni bir Tuğba daha geldi

Afiyet olsun canim
Yine düğün derken ilki ne zamandi
Yasaklar bitti carsamba mi perşembe mi ne düğünler basladi abla
Seni niye davet ediyor bizim dökülecek kurdumuz yok mu
Sende gel abla ayıp ettin
Geçen gun espirisini yaptik da ondan dedim :))
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Seni niye davet ediyor bizim dökülecek kurdumuz yok mu
Nebilim iste bende daha cok kurt varmis sanirim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim halley olmamis

Kesinlikle o 80den kurtulmam 2 ay sürdü sanki çok zordu 7ue düşüp düşüp 8 görmek

Şimdi de 75 belası takıldı sanki
Ben ayrıldığım zaman 79lardaydın 75 ınmışsın bu surecte 75 ınem 69da ıner cnm sabret
Günaydın kızlar, geç geldim yine. iki gün kuru fasulye sonrası +300 var bende. ama geçer korkmayın çünkü bugün mideyi bozmuşum resmen tuvalette yaşıyorum
Çok gecmış olsun cnm Ben pek severim mıdemın bozulmasını cunku eksı getırır ınsana
75.7, çıktım +350gr, bu hafts 74 görmeliyim, şimdiden başlayayım ağlamaya
Kesinlikle görürsün cnn
Hoşgeldin arkadaşım ben dılek
Boyumuz ve hedefımız aynıymıs

Canım benim Rabbim yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ..Komşumun 1 yas ara ıle ıkı cocugu var o careyı cocukları hergun sıtenun bahcesınde parkında vakıt gecırtererek enerjılerını atmalarını sağlıyarak buldu .Bırbırlerıne de bulasmıyorlar baska cocuklarla oynarak
Cocuklarda mutlu annede mutlu anlıycan

Ankarada her gün yağmur yağıyor, yağmasa da parka götüremiyorum, 4 yolun ortasına park yapmışlar her yer araba, büyük tam bir insan delisi biri gel diyince bakmaz arkasına gider,(ki gitmişliği var) apartman bahçesine 1 kaydırak 1 tahterevalli koymuşlar, arada oraya iniyorduk, başka çocuk yok ama değişiklik olsun diye ona da yağmur engel, evde zaten büyük kaydırak, salıncak, bisiklet, scooter, tahteravalli her şey var inan, ama 2 si de bnm üstümü daha eğlenceli buluyorlar. İnsansızlıktan delirdik bi evde

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Allah yardımcın olsun canım ben tek çocukla bile kafayı yiyorum. Haftasonu da iş olsa giderim o derece Benimkide öyle hep üstümde bacağımda yalnız oyun oynamaz tv izlerken bile yanında oturayım ister yalnız izlemez. Yaramazlıkları burdan İstanbula yol olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…