- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Geçmiş olsun canımBende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımBende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam![]()
Gecmis olsun canimBende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam![]()
Geçmiş olsun canımSelam. Ben kizimi hastaneye getirdim sabah. Bugun pek ugrayamadim :)
İnşaallah canımOzaman yarina guzel bir eksi gelir
Şimdiden tebrikler ozaman
Geçmiş olsun kizlar
Kitle sertmi ağrı yapıyordu canim geçmiş olsun
Benim 10 sene once iki kitleden dolayı amaliyat oldum cok sukur iyi huyluydu
Seninde iyi huylu bir kitledir inşallah
@Lavinia_84 Bol bol dinlen limonlu çay iç canim zencefili çay iç kolay atlatırsın inşallah
Geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmazBende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam![]()
Belirli bir kilo kaybi yok canim ama elinden geleni yapman yeterliHoş buldum. 2 hafta içinde kaç kilo vermem gerekiyor grupta kalmam içinbelirli kilo kaybı var mı ?
Adım sayarım olmak zorunda da mı ?
Spor da istediklerimizi yapabiliyor muyuz yoksa sizin belirledikleriniz var mı ?
Teşekkür ederim .
O yüzden beklemede biraktımYa cip takacaklar çipli çipli gezecez![]()
Telefonumla da dolaşmaya sevmiyorum . En iyisi yine adım sayar almak . Teşekkür ederim . Birşey daha var. Ben bugün tok karnıma tartıldım.Belirli bir kilo kaybi yok canim ama elinden geleni yapman yeterli
Adim sayar zorunlu degil istediğin sporu yapabilirsin
Adim sayari telefona indirebilirsin cok fazla adim yarisi yapiyoruz :)
Tamam canim her cuma tarti gunumuzTelefonumla da dolaşmaya sevmiyorum . En iyisi yine adım sayar almak . Teşekkür ederim . Birşey daha var. Ben bugün tok karnıma tartıldım.Yarın inş . Aç karnıma tartılır bildireceğim gerçek kilom yarın ki olur .
Teşekkür ederim
Gecmis olsun canimBende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam![]()
Hosgeldin aramiza canimTelefonumla da dolaşmaya sevmiyorum . En iyisi yine adım sayar almak . Teşekkür ederim . Birşey daha var. Ben bugün tok karnıma tartıldım.Yarın inş . Aç karnıma tartılır bildireceğim gerçek kilom yarın ki olur .
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım. İnşallah kötü birşey değildir.Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Geçmiş olsun canım. Acil şifalarSelam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- @Filizzz16
Gormezden geliyorum ben 10000 ustunu :) ben o adomlari bu kiloda atsam ne mi olur dizlerimi asindiririm kilo verecegim derken sonra eklem hasariyla ugrasirim o yuzden kasmaya gerek yokHemen kapatalim takimi yeter bu kadar bak 20 bin adim diyorlar hemen ust mesajda![]()
Aha birinde tshirt yapismis yaglar portlemis digerinde tunik olmus ayni tshirtKızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
oo yepiss yeni tartiyla bildirim Allahim once saglik ,mutluluk ,huzur sonra mumkunse benim beyaz hanimda bana 55 in gostersin kisa surede insallah cok aminKizlar yarin bildirim yaparken tarihe ve nicke dikkat ederek bildirim yapmayi unutmayin
Eksik ve hatali bildirimler gecersiz sayılıyor ...
Eki Görüntüle 2872188
18 Haziran 2021
+
Nick
@Filizzz16
@Nidsalii
@Cordeliaa
@Cedarice
@Kmsl Hnd
@Brzhuzur
@selensu82
@asysss
AseliccA
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@Tostombalakanne
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
C Chikolata_gozlum
sandriyon
@SaskinAnne
@madamhd
@Lili 38
@Tesnim1989
F Frozen01
@Less-is-More
@yesa
sleepy angel
@Yenidenyapabilirim
@Lavinia_84
@MaviBirLiman
@Elhan
@sonundaoldu
Nehir6161
Simdi cikoyu bir parca kahve yaninda yeyip duruyorsa sorun yok bence ama bir kare ile baslayip paketle bitiryorsa sorun orda , birde zeytini yesil kendim yapmamissam yemem zeytinde peynirde cok hilele acik gidalar