• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam. Ben kizimi hastaneye getirdim sabah. Bugun pek ugrayamadim :)
Geçmiş olsun canım 🌺
Ozaman yarina guzel bir eksi gelir 🥰

Şimdiden tebrikler ozaman 😊

Geçmiş olsun kizlar
Kitle sertmi ağrı yapıyordu canim geçmiş olsun
Benim 10 sene once iki kitleden dolayı amaliyat oldum cok sukur iyi huyluydu
Seninde iyi huylu bir kitledir inşallah
@Lavinia_84 Bol bol dinlen limonlu çay iç canim zencefili çay iç kolay atlatırsın inşallah
İnşaallah canım💞💞💞
Bende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam :KK1:
Geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz💞

Hoş buldum. 2 hafta içinde kaç kilo vermem gerekiyor grupta kalmam için 😊 belirli kilo kaybı var mı ?
Adım sayarım olmak zorunda da mı ?
Spor da istediklerimizi yapabiliyor muyuz yoksa sizin belirledikleriniz var mı ?
Teşekkür ederim .
Belirli bir kilo kaybi yok canim ama elinden geleni yapman yeterli

Adim sayar zorunlu degil istediğin sporu yapabilirsin🤗
Adim sayari telefona indirebilirsin cok fazla adim yarisi yapiyoruz :)

Belirli bir kilo kaybi yok canim ama elinden geleni yapman yeterli

Adim sayar zorunlu degil istediğin sporu yapabilirsin🤗
Adim sayari telefona indirebilirsin cok fazla adim yarisi yapiyoruz :)
Telefonumla da dolaşmaya sevmiyorum . En iyisi yine adım sayar almak . Teşekkür ederim . Birşey daha var. Ben bugün tok karnıma tartıldım.😬 Yarın inş . Aç karnıma tartılır bildireceğim gerçek kilom yarın ki olur .
Teşekkür ederim

Telefonumla da dolaşmaya sevmiyorum . En iyisi yine adım sayar almak . Teşekkür ederim . Birşey daha var. Ben bugün tok karnıma tartıldım.😬 Yarın inş . Aç karnıma tartılır bildireceğim gerçek kilom yarın ki olur .
Teşekkür ederim
Tamam canim her cuma tarti gunumuz
Pazarteside fotografsiz bildirim yapiyoruz hafta sonu kacamaklarini engellemek icin

Teşekkür ederim
Hosgeldin aramiza canim

Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Geçmiş olsun canım. İnşallah kötü birşey değildir. 😔

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Zipzip- Zipzip- @Filizzz16
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar

Screenshot_2021-06-17-12-06-01-02.webp
Screenshot_2021-06-17-12-06-05-76.webp
Screenshot_2021-06-17-12-06-17-49.webp

Bende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam :KK1:
Geçmiş olsun canım 😔

Hemen kapatalim takimi yeter bu kadar bak 20 bin adim diyorlar hemen ust mesajda 🤣🤣🤣
Gormezden geliyorum ben 10000 ustunu :) ben o adomlari bu kiloda atsam ne mi olur dizlerimi asindiririm kilo verecegim derken sonra eklem hasariyla ugrasirim o yuzden kasmaya gerek yok :D
Kızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Aha birinde tshirt yapismis yaglar portlemis digerinde tunik olmus ayni tshirt💃💃💃
oo yepiss yeni tartiyla bildirim Allahim once saglik ,mutluluk ,huzur sonra mumkunse benim beyaz hanimda bana 55 in gostersin kisa surede insallah cok amin 🙏🙏🙏

Back
X