• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dun gece ne guzel fakulteye sira aldiydim geri iptal edip aile hekiminden olusturdum deli gibi saglammisim gibi ne iptal ediyorsun. Simdide aci badame onumuzdeki aya veriyor bir ozel erciyes hastanesinden buldum bakayim yarin icin ne diyecekler. Yoksa snovacmi vurunsaydim🙄
Hastanede olursun canim 🤗

Neler yedin 🤣🤣🤣

Dun gece ne guzel fakulteye sira aldiydim geri iptal edip aile hekiminden olisturdumdum deli gibi saglammisim gibi ne iptal ediyorsun. Simdide aci badame onumuzdeki aya veriyor bir ozel erciyes hastanesinden buldum bakayim yarin icin ne diyecekler. Yoksa snovacmi vurunsaydim🙄
Alerjisi olanlara sinovac diyorlar sanirim ama cok da bilmiyorum canım o konuyu

Hastanede olursun canim 🤗

Neler yedin 🤣🤣🤣
Ayy pogca simit az kızartma bir dilimde pasta🤦‍♀️
Senin adim sayar torpilli sayıyor galiba 😂😂sabahtan beri ev boya oluyor dolaniyorum hatta saglik ocagina asi icin gittim geldim halaa 4800🙄
Ayy valla sabahin köründe kalkip bahceye masa hazirladim icerden disariya tasidim surekli tabaklari bardakları falan eee millet gelince kalk boyna cay dök icerden biseyler getir gotur birinin dogum gunuymus gittim pasta aldim🤦‍♀️

Ayy valla sabahin köründe kalkip bahceye masa hazirladim icerden disariya tasidim surekli tabaklari bardakları falan eee millet gelince kalk boyna cay dök icerden biseyler getir gotur birinin dogum gunuymus gittim pasta aldim🤦‍♀️
Afiyet olsun canım 🤭🤭

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cok gecmis olsun canim beslenmene dikkat et vitamin kullan bol su ic.
Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Ay kotu birsey degildir insaAllah benimde patoloji sonucum cikmis ama gidip ogrenmeye korkuyorum🙄

Bahceli ev olunca adimda cok oluyor ne guzel hayalim bahceli ev 😍Asi oldunmu ?

Bende alerj9 riski var dediler yapmadilar bugun 13.00 deydi kaygiyi aticaktim ne guzel hastaneden yeniden sira aldim yarin öğlene
Keske direk hastaneden alsaydin canim ya kötü olmuş biter giderdi enazindan

Isde dun gece baktim acilmis 40 yas alti hemen aldim fakulteden sonra geri iptal ettim aile hekimimden aldim aklima alerjim hic gelmem8sdi sistemde cikti
Bende hastaneden alcaktim aman dedim simdi hangisine yollucak sistem belki uzak düser aile hekimine aldik zaten sen risklisin ya hastaliklarindan dolayi hastaneye gidip olman lazim

Ben bir saat ütü yaptım adım saymadı. Yemek yaparken vs hiç saymıyor. Benim ki sadece yürüyüşleri sayıyor galiba Sabit durunca sayması mümkün değil. 🙈
Saat elımde patladı desene 🙄tahmını dk basına hesap edıuor bence benımkı

Ben bir saat ütü yaptım adım saymadı. Yemek yaparken vs hiç saymıyor. Benim ki sadece yürüyüşleri sayıyor galiba Sabit durunca sayması mümkün değil. 🙈
Adım sayar zaten adı üstünde :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: sabit durunca benimkide saymiyo

Back
X