• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş buldum. 2 hafta içinde kaç kilo vermem gerekiyor grupta kalmam için 😊 belirli kilo kaybı var mı ?
Adım sayarım olmak zorunda da mı ?
Spor da istediklerimizi yapabiliyor muyuz yoksa sizin belirledikleriniz var mı ?
Teşekkür ederim .
Hosgeldin canım grupta kalman için sınır yok tabiki herkesin bünyesi farklı ama menü bildirimi spor yarışmaları var onlara düzenli katılım saglarsan güzel olur
Adkmsayar benimde yok tel de uygulamayı ekran yapıp atıyorum
Spor istediğini yapabilirsin yarışmalarda belirliyor kaptanlatimiz leslie adım falan onlara katılmak ta güzel motivasyon ediyor
😘

Canım kaptanim güzel kaptanim :KK14:affet beni.
Şu an itibariyle kendimi diskalifiye ediyorum. Lili 38 Lili 38 rakibcim havlu atıyorum. Kilo veremedigim gibi aldım da. Üst üste yapılan hataların sonucu iyi olamazdı elbette.
1- Hafta sonu arkadaşlarla yapılan kahvaltı.
2- Dün eşimin evlilik yıldönümü sürpriz kahvaltı planı
3- Kaç gündür mezuniyet programı hazırlıkları sebebiyle evde bulunamam...
Beceremedim :mad:
Önümüzdeki hafta da mezuniyet gecemiz var. Kendi sınıfım mezun oluyor. Yemekli, pastali olacak. Bir süre daha şişko halimle gezeceğim. Çıtır Elhan yok artık. Bu devran tabi ki böyle devam etmeyecek. Yalnız şunu fark ettim eski gücüm , iradem de yok. Menopoz işlerimi zorlaştırıyor. Herkesten daha çok dikkat etmek zorundayım. Bilginiz olsun. Önce kendimden sonra sizden özür dilerim. Hiç iyi bir örnek olamadım. :KK22:

Merhaba şuan yeni katıldım aranıza.
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Guatırım az çalıştığı için kilo vermekte zorlanıyorum . Motivasyona ihtiyacım var . Beni de takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim .
Hosgeldin hayırlı olsun canım
benimde aşi siram:KK51: geldi ama randevu almadım korkuyorum...
Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak
Kağıdım hazır kaptanım da ben hazirmiyim bilmiyorum
Ben bir saat ütü yaptım adım saymadı. Yemek yaparken vs hiç saymıyor. Benim ki sadece yürüyüşleri sayıyor galiba Sabit durunca sayması mümkün değil. 🙈
Valla akşama kadar ayakta dönüp duruyoruz iş sürekli saysaydi iyiydi de saymıyor tabiki
Tartildim geçen cumaya göre kahvaltı yaptığım halde +100 gozukuyorum🙈
Demektir sabah aç eksi çıkacaksın canım çok iyi bence
çıktı da olmayacagim önce bi sen ol göreyim :KK70:
Korkma canım herkes ölüyor benim anneanne babaanne kac aydır olmuşlar biri 80 biri 90 yaşında maşallah bisey olmadı tık demediler sinovac oldular tabi
Misafir ağırlamaktan :ruh:
Geçmiş olsun canım iyi kosturmussundhr işte ne yaptın misafirlere yedin mi itiraf et 😀
Bende alerj9 riski var dediler yapmadilar bugun 13.00 deydi kaygiyi aticaktim ne guzel hastaneden yeniden sira aldim yarin öğlene
Bende alerjik astım hastasıyım hastane daha güvenli o yüzden hastanede sinovac olacağım biontech alerji hastalığı olanlar için ağır mis
Menu
Sabah(9:00)
2 wasa
1 kk peynir
4 zeytin

Ogle(15:30)
2 dlm kek
5yk lahana ezmesi (pure halinde lahana yemegi gibi icinde misir unu var cok az )

Su:suan 1 lt Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun
Sinovac niye kalmamış 🙄 annem babam sinovac oldular ama ağrıları başladığı söylemeye başladı 🙄
Canım uzun süren ağrı değil heleki sinovac şifa olsun ailene
Selamm kızlar :KK54:
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
Aşın hayırlı olsun canımkolay gelsin bende haftaya tatil dönünce olacağım Allahını izniyle
Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı 12
Peynirli yumurta
3 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık

Ara 14
Türk kahvesi
1 hurma

Akşam 18
1 kase düğün çorbası
4 yk kavrulmuş kabak
3 yk patatessiz türlü
4 yk yoğurt
1 üçgen dilim karpuz

2 lt su

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
17 haziran 2021

11.30

Eki Görüntüle 2872497

14.30
Yarım muz 5mısır gevreği kakaolu topçuklardan ( oğlan yerken ağzıma kattı zalım bebe komşudaydık çıkaramadım muz da onun artığı zaten )
17.30
Eki Görüntüle 2872499
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Ctesi kizimin dogum gunu olacaklardan ben sorumlu degilim halasi pastasini yapacak , yanina cigkofte ve lahana sarmasi bende pogaca filan Allahim sen affetsen tarti affetmez sarkisini kendime armagan ediyorum😰😰😰
Eki Görüntüle 2872511 ustune kahve icelim guzelleselim 🙈🙈🙈
Afiyet olsun canım

Şu an itibariyle kendimi diskalifiye ediyorum. Lili 38 Lili 38 rakibcim havlu atıyorum. Kilo veremedigim gibi aldım da. Üst üste yapılan hataların sonucu iyi olamazdı elbette.
Önümüzdeki hafta da mezuniyet gecemiz var. Kendi sınıfım mezun oluyor. Yemekli, pastali olacak. Bir süre daha şişko halimle gezeceğim. Çıtır Elhan yok artık. Bu devran tabi ki böyle devam etmeyecek. Yalnız şunu fark ettim eski gücüm , iradem de yok. Menopoz işlerimi zorlaştırıyor. Herkesten daha çok dikkat etmek zorundayım. Bilginiz olsun. Önce kendimden sonra sizden özür dilerim. Hiç iyi bir örnek olamadım. :KK22:
Abla senin yaşında kilo bile verebilmen müthiş bisey cokta takma bence mezuniyetlerin bitsin daha sonra gene dikkat edersin üzme kendini🤗

Hosgeldin hayırlı olsun canım

Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak

Kağıdım hazır kaptanım da ben hazirmiyim bilmiyorum

Valla akşama kadar ayakta dönüp duruyoruz iş sürekli saysaydi iyiydi de saymıyor tabiki

Demektir sabah aç eksi çıkacaksın canım çok iyi bence

Korkma canım herkes ölüyor benim anneanne babaanne kac aydır olmuşlar biri 80 biri 90 yaşında maşallah bisey olmadı tık demediler sinovac oldular tabi

Geçmiş olsun canım iyi kosturmussundhr işte ne yaptın misafirlere yedin mi itiraf et 😀

Bende alerjik astım hastasıyım hastane daha güvenli o yüzden hastanede sinovac olacağım biontech alerji hastalığı olanlar için ağır mis

Afiyet olsun

Canım uzun süren ağrı değil heleki sinovac şifa olsun ailene

Aşın hayırlı olsun canımkolay gelsin bende haftaya tatil dönünce olacağım Allahını izniyle

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Yedim valla simit kek kizartma pasta 😬🤦‍♀️

Menüm
Karpuz diyeti 5. Gün
karpuz yemedim. 🙈
2 litre su
1 litre detoks
Toplam 700 kalori
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
20210617_193136.webp
20210617_193146.webp
20210617_193203.webp

Şifa oldu resmen cordeliam bırak desin kız valla ihtiyacım var. Moralim çok bozuktu. Nefes aldım resmen...:KK60: sen 52 yaşına gel sana ben diyeceğim hayatta kalabilirsem tabi :KK200::KK200:
Abla beni mezara sokarsin sen merak etme :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :süslü:

İşlerini hallet sonra çabuk dön
Öğrencilerden bile çıtır olman lazım

Back
X