• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Korkmuyacak gıbı degılkı😬Aman artık gelmısız yolun yarısına bundan sonrasıda cıplı oluverisın😂

Yarın eksı geliyor desene 💃💃

Çok gecmiş olsun nesı var

Usutmuşte olabılırsın cnm kptusunu düşünme,😘
Muhtemelen üşütmüşümdür zaten de her ihtimale karşı test yaptırdım 🤷🏻‍♀️ Yoktur inşallah 🤗

Merhaba kıslar dünden beri çok yoğunum anca vakit buldum 🤦🏻‍♀️ abimin baldızı evleniyor yarın kınası var yengem de yeğenimi bana bıraktı 3 tane çocuk ses gürültü başım ağrıdı cumartesi gününe kadar gündüz ben de olacak 3 çocuk çok zormus gerçekten Allah sabır versin 3 çocuklulara🤲🏻👏🏻

Merhaba kıslar dünden beri çok yoğunum anca vakit buldum 🤦🏻‍♀️ abimin baldızı evleniyor yarın kınası var yengem de yeğenimi bana bıraktı 3 tane çocuk ses gürültü başım ağrıdı cumartesi gününe kadar gündüz ben de olacak 3 çocuk çok zormus gerçekten Allah sabır versin 3 çocuklulara🤲🏻👏🏻
selam canım kolay gelsin çok çocuk cidden zor vallahi
Selamm kızlar :KK54:
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
selam canım yan etkisiz geçer inşalla günün, eline sağlık olma çekti canım hee :deli:

selam canım kolay gelsin çok çocuk cidden zor vallahi

selam canım yan etkisiz geçer inşalla günün, eline sağlık olma çekti canım hee :deli:
Gercekten öyleymiş kuzum küçük kızımla arasında 5 ay var küçük yeğenim 2 dk oturmuyor da valla emanet çocuk koltuk tepesinden inmiyor bisey olacak diye aklım çıkıyor 😥

Selam canım kolay gelsin 💜
Selamm kızlar :KK54:
Bugun okuldan çıkınca ikinci doz aşımı oldum. Ordan avmye, kuruyemişçiye filan gittim kizlari aldim kayinvalidemden, eve geldim biber doldurdum pişiyor. Yeni yer gördüm
Selam.canim eline saglik 💜

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Zipzip- Zipzip- @Filizzz16
Ah kuzum çok çok geçmiş olsun insaAllah kolayca atlatırsın hiç bir problem yaşamadan 😔
Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Rabbim hayırlı haberler çıkarsın karşına insaAllah önemsiz birşeydir canım 😔
Bende biraz rahatsızım gece hiç uyuyamadım. Burnum tıkalı başım ağrıyo dönüyo boğazım ağrıyo. Sağlık ocağına gittim doktor mutlaka Covid testi yaptır dedi hastanede bekliyorum test yaptıracam :KK1:
Inşaallah covid değildir kuzum hayırlı haberlerle gel😔 geçmiş olsun canım

Birşey soracağım,😬 beğen butonuna basınca mavi renkte beğen geliyor . Ona basıyorum tekrar renksiz geliyor. Ben bu siteye yıllar önce girmiştim. Birden aklıma geldi tekrar girdim . Tabi bazı şeyler değişmiş . Tam beğen butonunu kavrayamadım . Bana anlatar mısınız ? Bu arada bazı arkadaşlara beğen e tıklıyorum çıkıyorum falan yanlış anlamasınlar. Beceriksizliğimden kaynaklanıyor 🤦‍♀️

Back
X