günaydııın kızlarrrrr
dünkü buluşmaya gelemedimmm çünkü siz msj attığınızda istanbulunnn muhtelifff bir sokağında kaybolmuştumçok korktymmm yaaaa öyle bir yerde kayboldum ki sırf yokuşş daracık sokaklar veee bildiğiniz işte o pis mahallelerden:s
şu an bile oranın neresi olduğu hakkında bir fikrim yookkk :s:s:s
nasıl geçti buluşmaaaaa bakiiimm affedin beniii tırsıp eve döndüm:s
ayy nazımmm fındıkzadeye çıktımmm amacım aksaraydan geri dönmektiii... sonra dönemedim aksaraydan devam ettim sonra dedim ki unkapanın ordan fatihe giriyim ordan vatandan çıkarım ordan da dönüş yook veznecilerre doğru gidiyorummm en son hatırladığım süleym aniyede giriş olmayan dar yokuşlardan aşağı indimmm abidik gubidik bi yere çıktımmmm araba sığmıodu sokağaaa
nereye çıkıcağımızı bilmioruzzzz en sonunda eminönüne çıktıkk ama ordan da dönüş yktuuu ben tophaneden döndümi
ppöfffffffffff sendromlu pazartesiiiiiiiiiiiiiiiii :2:
kızçelerim ,canlarım
Allah bu güzel günde dualarımızı kabul eder inşallah sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V yüzü suyu hürmetine
rabbim yuvamızdan huzuru ,mutluluğu, sağlığı ,bereketi eksik etmesin inşallah
hoşgeldin gamzeciğim . bugünki kilonu bildirsen canım cuma günü yeni kilonla listeye yazarız senide ...
kızçelerim ,canlarım
Allah bu güzel günde dualarımızı kabul eder inşallah sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V yüzü suyu hürmetine
rabbim yuvamızdan huzuru ,mutluluğu, sağlığı ,bereketi eksik etmesin inşallah
kızlar herkes bugün çok mu yoğun kimse yok yine ...
1 pk margarin ... 2br irmik . 2 br. şeker . 3 br su... istersen fıstık........cadı gözde...Kızlar, ablalarım akşama irmik helvası yapacağım dağıtmak için, annem artistlik yapıyor bana helvanın kıvamını tutturamayacağıma dair, biriniz sevabına şöyle kral bir irmik helvası tarifi verse annemi morartacağım
geçmiş olsun ablam ....merhabalar canlarım
fatoş abliş uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle
uzun zamandır okuyurum ama yazmaya fırsat olmadı.
safişim farketti beni birtek.öpüyorum canım seni.
şubat tatilinden önce tekrar dr. gittim.
hormonlu spiral taktırmıştm yaklaşık 1 sene önce çıkartırdm.kilo aldığım için.
hatırlarsınız 4-5aydır adet göremiyodum.işte kısacası hormonlu spiral yüzünden östrejen seviyem azalmış.dr.ilaç verdi.2 gün öncede adet gördüm.nasıl rahatladım anlatamam.adet bitiminden 1hafta sonrada kontrole çağırdı.
işte böyle sizlerle paylaşmak istedim:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?