Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah hayatım bende de oluyor da bazen ondan biliyorum, fazla asitli, baharatlı gıdalar yememeye çalış, domates te öyle :78:

asitli ve baharatlı bişey hiç tüketmiyorum gözdoşum . domateste sadece sabahları kahvaltıda yarım veya 1 tane yiyiyorum ve ayıptır söylemesi böyle istemsiz geğirti oluyor son 10 gündür

Merhaba kızlar...Naz arkadaşımın daveti üzerine geldim.
Umarım hep beraber sağlıklı kilo veririz.

hoşgeldin canım . daha önce bir takımda yarışıyordun yanlış hatırlamıyorsam hangi takımdaydın

Hoşbulduk Naz.
Daha önceleri ilk 13.takımda daha sonra 1.takımda yarıştım.
13.takımda hedefime ulaştıktan sonra ayrılmıştım.
1.takım ise paylaşım azlığı nedeni ile kapatılmıştı.Yanılmıyorsam orda ki en son kilom 62 civarıydı.
Aradan gecen 7-8 ay zarfında kullandığım ilaçlar nedeni ile tekrar kilo aldım maalesef.
Şuan 68 kiloyum.

veee kızlar ben geldimmm...

geçmişi okudum biraz pes etmiş herkes ben bu ara çok sık giremiyorum yoğunluk + denetim sıkı bu ara buralarda...

okuyup hemen sayfayı kapatıyorum canlar ama sizi okumak bile güzel:( özledim bide

Kızlar nerdeyse 1 haftadır yemek yiyiyorum ama yemekten sonra miğdem bulanıyor . Yada bir yanma hissi oluyor ....

Yemek sonrası bulantı veya yanma hissi gastrit belirtisidir.Bende gastrit olduğu için biliyorum.
Reflü olsaydı yemek sonraları yediğin şey yemek borusundan ağzına gelirdi acı acı.

Midede asit yapan şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim.Mesela baharatlar,kızartmalar ve portakal mandalin gibi turunçgiller.Bazı durumlarda yoğurt bile ekşitebiliyor mideyi

aeben ablam ben yeni üye arayışına girdim inşallah gelen olurda takım tekrar canlanır . üzerimizdeki ölü toprağını atarız 6. Takımın kapanmasını bende istemem
yeni arkadaşlar gelmiş bile hoşgelmişler.....:16:

nazlım sabah ender saraçbahsediyordu butur migde rahatsızlıklarına karşı .sabah aç karna çig patetes suyu iç y.b. :68:

Merhaba kızlar...Naz arkadaşımın daveti üzerine geldim.
Umarım hep beraber sağlıklı kilo veririz.
hoşgeldin turuncu nicini hatırlıyorum ...:16:
veee kızlar ben geldimmm...

geçmişi okudum biraz pes etmiş herkes ben bu ara çok sık giremiyorum yoğunluk + denetim sıkı bu ara buralarda...

okuyup hemen sayfayı kapatıyorum canlar ama sizi okumak bile güzel:( özledim bide
miray nirelerdesin cadı ...

merhaba aeben.:92:
hoşbulduk
yeni kilolar çabuk gider turuncum inşallah öyle olur ....

daha evvel takımlarda oldugundan takım kuralarını biliyorsundur ...
6.takımın kendine özgü kuralarıda paylaşım ve cumalarıda engeç 11 30 kadar kilo bildirimi...:16:

Abla nasılsın :82::82::82:
iyim gözdem .....:16:
senin nickde bana hiç yabancı gelmedi doğrusu :61:
:9:ben bi aralar paylaşım alanın aranılan kişiliklerindedim turuncum .
eski 6.takım kaptanıydım ayrıca ...
yaz başı mezun oldum ama 6.takım cadılarıyla ilşkimi kesmedim hiç .
birde monti linki ve bazı linklerde arkadaşlara deneyimlerim neticesinde yardımcı oluyorum ..:31:

27 yaşındayım evliyim ingilizce öğretmeniyim izmirliyim henüz çocuğum yok.. 87 kiloyum 60 hedefim. ne zaman olursa artık.. uyguladığım belli bir diyet yok. hergün b-fite gidiyorum. tiroid ve polikistik over rahatsızlıklarım var. metabolizmam yavaş..kilolarımın 15 i 1yılda geldi bana. sporu bıraktım ve evlendim:)

yeni kilolar çabuk gider turuncum inşallah öyle olur ....

daha evvel takımlarda oldugundan takım kuralarını biliyorsundur ...
6.takımın kendine özgü kuralarıda paylaşım ve cumalarıda engeç 11 30 kadar kilo bildirimi...:16:

inşallah aeben cim...
takım kurallarını biliyorum evet.Bu hafta cuma ilk bildirimi mi yapayım mı ?Yoksa diğer cumayamı kalacak bildirim ?

27 yaşındayım evliyim ingilizce öğretmeniyim izmirliyim henüz çocuğum yok.. 87 kiloyum 60 hedefim. ne zaman olursa artık.. uyguladığım belli bir diyet yok. hergün b-fite gidiyorum. tiroid ve polikistik over rahatsızlıklarım var. metabolizmam yavaş..kilolarımın 15 i 1yılda geldi bana. sporu bıraktım ve evlendim:)

cimeka sen de hoşgeldin takıma.
Bende evlendikten sonra maalesef 10 kilo aldım.Yani kilolarım 1 yılda geldi bana diyebilirim bende.
Mart ayında hormon testlerim yapılacak benimde.Bakalım kilolarımın sebebi bi rahatsızlık mı yoksa oburluk mu :47:

Back
X