hoşgeldin canım . ozaman 1. takımdan ayrıldığın en son kiloyu bulmam lazım .....Hoşbulduk Naz.
Daha önceleri ilk 13.takımda daha sonra 1.takımda yarıştım.
13.takımda hedefime ulaştıktan sonra ayrılmıştım.
1.takım ise paylaşım azlığı nedeni ile kapatılmıştı.Yanılmıyorsam orda ki en son kilom 62 civarıydı.
Aradan gecen 7-8 ay zarfında kullandığım ilaçlar nedeni ile tekrar kilo aldım maalesef.
Şuan 68 kiloyum.
hoşgeldin mirayım bizde özledik seni cadı ...veee kızlar ben geldimmm...
geçmişi okudum biraz pes etmiş herkes ben bu ara çok sık giremiyorum yoğunluk + denetim sıkı bu ara buralarda...
okuyup hemen sayfayı kapatıyorum canlar ama sizi okumak bile güzelözledim bide
aslında ara ara öyle acı bir tat geliyor . yoğurt yediğim zamanlarda miğdem çok fazla ekşiyor . bir doktora görünsem iyi olacak aslındaYemek sonrası bulantı veya yanma hissi gastrit belirtisidir.Bende gastrit olduğu için biliyorum.
Reflü olsaydı yemek sonraları yediğin şey yemek borusundan ağzına gelirdi acı acı.
Midede asit yapan şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim.Mesela baharatlar,kızartmalar ve portakal mandalin gibi turunçgiller.Bazı durumlarda yoğurt bile ekşitebiliyor mideyi
olmazmı hoşgeldin canım . ben takım kaptanı nazvar mı kontenjan kızlar??? geldimmmm...
bende 11 aylık evliyim . evlendiğimde 62 kilo evlendim 3 ay sonra bir baktım 66,3 olmuşum hemen toparladım kendimi şuanda 59 kiloyum ama spora gidiyorum yanında plates baya inceldim onun sayesinde27 yaşındayım evliyim ingilizce öğretmeniyim izmirliyim henüz çocuğum yok.. 87 kiloyum 60 hedefim. ne zaman olursa artık.. uyguladığım belli bir diyet yok. hergün b-fite gidiyorum. tiroid ve polikistik over rahatsızlıklarım var. metabolizmam yavaş..kilolarımın 15 i 1yılda geldi bana. sporu bıraktım ve evlendim:)
paylaşım ve istikrarına göre bu cuma bildirimde bulunursun canım en geç saat 11:30 da kilo bildirimi yapmış olmamız gerekiyor .inşallah aeben cim...
takım kurallarını biliyorum evet.Bu hafta cuma ilk bildirimi mi yapayım mı ?Yoksa diğer cumayamı kalacak bildirim ?
tekrar hoşgeldin canım .kuralları anlatabilir misiniz biraz
başlıca kurallarımız ilk hafta deneme haftası olur canım . paylaşım ve istikrar bizim için çok önemli her cuma kilo bildirimi yaparız en geç saat 11:30 a kadar kilonu bildirmiş olman gerekiyor . şuanda kaç kilosun canım ...