• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Screenshot_20210622-085811_Samsung Health.jpg

Cordelia Cordelia canım dünkü adımım. 11270 adım 1127 p

E Elif_Eylul canim nasilsin asidan dolayi bir sorun yasadinmi. Iki gundur sirtim belim ve bobreklerim cok agriyor ve sanki sisim cunku ictigim su ve wc ye cikma olayim oranılı degil gibi göz kapaklarimda şiş hakeza, isin icinde böbrek olunca bilirsin belki panik oluyorum🥺
Canim çok sukur bende birsey yapmadi kol agrisi disinda sen zaten paniksin bide rahatsizliklarindan dolayi etkilemis olabilirmi🤔

E Elif_Eylul canim nasilsin asidan dolayi bir sorun yasadinmi. Iki gundur sirtim belim ve bobreklerim cok agriyor ve sanki sisim cunku ictigim su ve wc ye cikma olayim oranılı degil gibi göz kapaklarimda şiş hakeza, isin icinde böbrek olunca bilirsin belki panik oluyorum🥺
Sinovac olmuştun degil mi canim

Bu hafta kendini yormus ve üşütmüş olabilirsin onun etkisi vardir

Canim çok sukur bende birsey yapmadi kol agrisi disinda sen zaten paniksin bide rahatsizliklarindan dolayi etkilemis olabilirmi🤔
Evet canim bende farkindayim panik atagimin bu hastaliklara karsi hassas olamla gosteriyor kendini umarim gecicidir dun cok korktum ayakta duramadim surekli yatma hissi duydum cunku canim cok yandi.
Sinovac olmuştun degil mi canim

Bu hafta kendini yormus ve üşütmüş olabilirsin onun etkisi vardir
Biontec oldum canim evet cok yoruldum umarim ondandır

Evet canim bende farkindayim panik atagimin bu hastaliklara karsi hassas olamla gosteriyor kendini umarim gecicidir dun cok korktum ayakta duramadim surekli yatma hissi duydum cunku canim cok yandi.

Biontec oldum canim evet cok yoruldum umarim ondandır
Gecer gecer dinlen yurüme sadece islerini yap

Back
X