• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablam benim :KK36::KK200:

ben telefonun şifresini degiştirdim. şimdi telefonu açamiyorum diye ağlıyor :KK45::KK45::KK45:
Benim burdaki cocuk grubu 13,10, 6 yas her sekilde sifre dayanmaz ama ben boyle somurebileceklerini dusunmemistim veri baglantisini acip hepsi birden tabletlerinden giriyor nasil bir oyunsa cokertti netimi

Benim Muhammed 24 , Fatih 23 yaşında akranlarmiş seninkilerle :KK60:
Lili 38 Lili 38
Ay maşallah iyi insanlara düşsün yolunuz,ne meslek yapıyor ne okuyor bu gençler.bizde ünv hazırlık meslek seçimi vs gündem de bu ara ondan sordum🤗

Canım tüp Bebek tedavisi mi olacaksın?
Evet canim 6.hemde :olamaz:

2.den olan 1 kizim var 7 yasinda..ozamandan beri kardes istiyoruz ama kısmet olmadı.. 1 tane yeter olmasa da olur diyemiyorum bir türlü..bir kabullenebilsem hersey daha kolay olacak belki..:işsiz:

Benim burdaki cocuk grubu 13,10, 6 yas her sekilde sifre dayanmaz ama ben boyle somurebileceklerini dusunmemistim veri baglantisini acip hepsi birden tabletlerinden giriyor nasil bir oyunsa cokertti netimi
ben veri bağlantısını açmaya göstermedim henüz aman öğrenmesin :KK17:oyun yüklüyor sizin sanirim bizimki youtubeye bakıyor:KK45:

2.den olan 1 kizim var 7 yasinda..ozamandan beri kardes istiyoruz ama kısmet olmadı.. 1 tane yeter olmasa da olur diyemiyorum bir türlü..bir kabullenebilsem hersey daha kolay olacak belki..:işsiz:
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım 🤲

Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah hayırlısı ise olur bu sefer. Kızıni da Allah bağışlasın. 🤲♥️🌹

ben veri bağlantısını açmaya göstermedim henüz aman öğrenmesin :KK17:oyun yüklüyor sizin sanirim bizimki youtubeye bakıyor:KK45:
Evet ayni oyunu indirmisler surekli birseyleri cozup seviye atliyorlar oldurmeli vs degil diye izin vermistim ama beni wifi olarak kullanacaklarini dusunmemistim :) canlari sagolsun bir daha zor bulurlar :D

Back
X