Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şşttttttttt nabıyonuz naaannnnnn![]()
abooowwwww desene bu hafta yine sonuncu olcezzz![]()
canın sağolsun çok çalışır çok erir telafi edersin artık
demi nazlım yaa heeeççççç
işimiz neeee
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
sefalar getirdinnnnnnn
monti yapacaksın demi bacımmmm yapan arkadaşlar yardımcı olur tabisi bende dahil....
hoşgeldin canım . her zaman yardıma hazırız canım .
miraaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy nabeeeeeeeeerrrrrr![]()
![]()
Hoşbuldummmm sefa getirdim dostlar yağlarımız erisin getsin löp löp![]()
Monti yapıcam kararlıyım bu sefer gidecek bu iğrenç yağlar dötüme yapıştı kaldı yarın tartılıp kilomu burdan yazıyorum el birliğiyle verek şu kiloları bacılarım yaaa et tavuğu gibi oldum :)
iiim safişimm kelebeğiiimmm:) sen nasssıınn
hastayıım biraz ama geçer geçer bu da geçer:)
yeni arkidişler gelmişohh onlar kilo verir bende kıskanırım ne kadan güseeeel
![]()
Hoşbuldummmm sefa getirdim dostlar yağlarımız erisin getsin löp löp![]()
Monti yapıcam kararlıyım bu sefer gidecek bu iğrenç yağlar dötüme yapıştı kaldı yarın tartılıp kilomu burdan yazıyorum el birliğiyle verek şu kiloları bacılarım yaaa et tavuğu gibi oldum :)
bende monti yapıyorum canım sana her türlü yardıma hazırım .
nazlım sence ben ne yapıyorum bacım
monti desen değeeellll
diyet desen değeeelllll
şuan için konuşuyorum![]()
sende montiyle kilo vermiş azimli hatunlardan birisin . monti ile ilgili herşeyin biliyon canım . ama kocişine kilo verdircen montiye devam edeceysun şekerim en azından 2. aşama olarak
evet yağ diye birşey kalmasın inşanllah petunya . kendinden bahsedebilirmisin biraz tanıyalım seni kaç yaşındasın kaç kilosun daha önce hiç diyet yaptın mı ? vs..
bende monti yapıyorum canım sana her türlü yardıma hazırım .
canım daha önce başarısız girişimlerim oldu ama hep kaytardım bu sefer daha kakarlıyım sanırım bu sefer olacak öyle bir his var içimde yaş 32 kilom 61.5 çıktı bu sabah ama yarın sabah tartılayım onu başlangıç sayalım belki az daha iner :) hedefim 54 olmak 52 olursa daha da süper olur tabi ama 54 yeterli sonrada bebek yapmaya niyetliyim o yüzden fazlalıklarımı atmak istiyorum sonra almamak üzere yardımın için çoook teşekkür ederim şimdiden çalışkan bir talebe olucam söz
canım daha önce başarısız girişimlerim oldu ama hep kaytardım bu sefer daha kakarlıyım sanırım bu sefer olacak öyle bir his var içimde yaş 32 kilom 61.5 çıktı bu sabah ama yarın sabah tartılayım onu başlangıç sayalım belki az daha iner :) hedefim 54 olmak 52 olursa daha da süper olur tabi ama 54 yeterli sonrada bebek yapmaya niyetliyim o yüzden fazlalıklarımı atmak istiyorum sonra almamak üzere yardımın için çoook teşekkür ederim şimdiden çalışkan bir talebe olucam söz
ivet cidden öyle gözüküyor kitabını bulamadım hiç bir yerde kalmamış ama olsun bu takım yeter bana bilmediklerimi buradan öğrenirimmonti gerçekten çok güzel bir diyet . diyet değilde sağlıklı beslenme desek daha doğru olur . aç kalmadan kilo veriyoruz .
ay inşallah aybalam yaaa hadi bakalım niyet ettim montiyi yapmayaahanda sana burdan yazıyorum verecek çok aşırı kilon yok sen bu diyeti kaçamaksız harfiyyen 2 ay yap bak gör 2 ayın sonunda yaza nasıl incecik fidan gibim gireceksin
ahanda bunu not al tamammııııııı.....
54 değil 50 bilem olursun bebekimmmmmmmm
1 mayısta seni mezun edicez benden söylemesi
niye ay monti bu kadar mı tok tutuyor anacım :)
afiey olsun nazlım süper mönü..evet kız çok tok tutuyor hemde . 1 tabak yumurtalı ıspanak , 1 kase yoğut ,1 tanede salatalık yedim şiştim .
afiey olsun nazlım süper mönü..![]()