• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın gençler.
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.6
Fark:1

Eklentiler

• 4C205155-A6DE-4CD5-94F7-06155813C0F0.webp
    4C205155-A6DE-4CD5-94F7-06155813C0F0.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 31
Benim kafam çok karışık 😯ters giden birseyler var,bu yüzden de topikden kaçar oldum bildirim falanda hak getiren
Anlatayım belki yardım edebilirsiniz;
Kendimi yiyerek cezalandiriyorum😢evet doğru bunu fark ettim
Bir olay yaşıyorum mesela ufacık bile olsa zamanla kaldıramaz olduğumdan herhalde kocaman görünüyor bana ve kendimi cezalandırmak için yemek yiyorum
Kendime şunları söylediğimi fark ettim...
1 Amaaan nasıl olsa hicbirsey düzelmeyemek
2 Nasıl olsa başa donuceksin
3 Nasıl olsa başa cikamayacaksin
4 Nasıl olsa hep boyunduruk altında olacaksın
5 gittiği yere kadar,inceldigi yere kadar,bosveeeeer
6 zaten ne umuyorsun ki,olabileceklerin en iyisi bu daha fazlasini bekleyecek kadar onemlimisin
7 yeni birsey değilki bildin bileli böyle
8 Uğraşma boşver basaramazssin
9 Sen hep gulumse kimse uzuldugunu yada uzulduklerini görmesin
10 Etrafindakiler seni hep böyle tanıdı zaten sen böyle guzelmissin seni bu kadar iyi olduğun için seviyorlarmis
v.s v.s
Sonuç hadi yiyelim ölesiye patliyasiya intikam alircasina nasıl olsa kendine asla yardım edemezssin tıkanip nefes alamaz hale gelinceye ye!
Canım bende öyleydim
Bilinçsizce yediğimi biliyorum
Sevmediğim bişeyi dahi sakinleşmek için yediğimi de
Artık bunu kontrol etmemiz gerek olan bize oluyo kimseye değil
Kime kızarsam kızayım kendime zarar veriyorum böyle karşı tarafa bişey olmuyo
O yüzden ben artık kontrolümü kaybetmemeye çalışıyorum

Benim kafam çok karışık 😯ters giden birseyler var,bu yüzden de topikden kaçar oldum bildirim falanda hak getiren
Anlatayım belki yardım edebilirsiniz;
Kendimi yiyerek cezalandiriyorum😢evet doğru bunu fark ettim
Bir olay yaşıyorum mesela ufacık bile olsa zamanla kaldıramaz olduğumdan herhalde kocaman görünüyor bana ve kendimi cezalandırmak için yemek yiyorum
Kendime şunları söylediğimi fark ettim...
1 Amaaan nasıl olsa hicbirsey düzelmeyemek
2 Nasıl olsa başa donuceksin
3 Nasıl olsa başa cikamayacaksin
4 Nasıl olsa hep boyunduruk altında olacaksın
5 gittiği yere kadar,inceldigi yere kadar,bosveeeeer
6 zaten ne umuyorsun ki,olabileceklerin en iyisi bu daha fazlasini bekleyecek kadar onemlimisin
7 yeni birsey değilki bildin bileli böyle
8 Uğraşma boşver basaramazssin
9 Sen hep gulumse kimse uzuldugunu yada uzulduklerini görmesin
10 Etrafindakiler seni hep böyle tanıdı zaten sen böyle guzelmissin seni bu kadar iyi olduğun için seviyorlarmis
v.s v.s
Sonuç hadi yiyelim ölesiye patliyasiya intikam alircasina nasıl olsa kendine asla yardım edemezssin tıkanip nefes alamaz hale gelinceye ye!
Zaman zaman hepimiz psikolojik olarak çöküşte olup bu duyguları yaşıyoruz maalesef.
Birincisi kendine değer vermeyi bileceksin önce kendini düşüneceksin ben ne istiyorum diye sor kendine.
İkincisi insanları olduğu gibi kabullenmeyi öğrenmelisin. Birilerini değiştirmeye çalışmak iki taraf içinde çok yıpratıcı.
Üçüncüsü zayıflamaya başladığında aynaya bakıp mutlu olduğunda psikoloji de düzelmeye başlıyor ve emin ol herşeyle çok daha rahat başa çıkılabiliyor.
En önemlisi kendini sevmen 😉

Günaydın gençler.
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.6
Fark:1
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim 😍😍
Listeye girmek istiyor musun nasil yapalim canim 2 ay izin hakkin yok
Hayırlı mutlu huzurlu cumalar, gününüz çok iyi sağlıklı bereketli huzurlu geçsin .

Geçen hafta :84,9
Bu hafta. :82,7
Aradaki Fark : 2,2
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Brzhuzur

Yarışı kim kazandı ben mi @Brzhuzur mu ?
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim 😍😍
Yuzdeler yarisiyorsa sen kazandin canim
Günaydın
Bebeleri tarafından uykusu bölünen anne geldi
Gunaydin canim 💜

Alışamadım bir türlü kusura bakmayın ya , bir türlü herşeyi tam eksiksiz yapmayı beceremiyorum . Her şeyi 2 defa yapmak zorunda kalıyorum. Ya etiketlemeyi. Ya foto atmayı unutuyorum. Olacak inşallah inanıyorum . Herkese sabırlı olduğu için teşekkür ediyorum 🥰 Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
@Brzhuzur

Alışamadım bir türlü kusura bakmayın ya , bir türlü herşeyi tam eksiksiz yapmayı beceremiyorum . Her şeyi 2 defa yapmak zorunda kalıyorum. Ya etiketlemeyi. Ya foto atmayı unutuyorum. Olacak inşallah inanıyorum . Herkese sabırlı olduğu için teşekkür ediyorum 🥰 Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
@Brzhuzur
Sorun yok canim zaten biz buralardayiz okuyoruz görüyoruz takip ediyoruz

E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
@Brzhuzur
Olsun canım ya gayet guzel ilerliyorsun alisirsin herseye zamanla bende ilk geldiğimde mesaj nasil yazılır bilmiyordum 🤭

Back
X