• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saçımda ilaç var. Fönlu. Islanmamasi gerekiyor. Toplamak yasak. Ben salidan önce spor yapamam ki. Ne edem ben. 20.000 adım kuralıda var. Benim kazanma şansım yok. 😭😭😭😭😭😭
Kız bu sıcakta Saliya kadar napcan saçında ilaçla :D

Teşekkür ederim canım 🤗
Siz gene de gevşek bırakmayın mezunları ne olur ne olmaz 😁
Kacla mezun oldun kız neyse Zipzip- Zipzip- bayramdan sonra al beni hemen listeye olur mu birincilik gitmezse tabi bunlar ben izindeyken hep eriyip gitmişler mezun olmuşlar :KK11::eek:

Kacla mezun oldun kız neyse Zipzip- Zipzip- bayramdan sonra al beni hemen listeye olur mu birincilik gitmezse tabi bunlar ben izindeyken hep eriyip gitmişler mezun olmuşlar :KK11::eek:
65 ile mezun oldu canim hemen alalim.listeye izin kilonun altindasin zaten

Zipzip- Zipzip-
Kaptanım geç oldu ama tartinin pilini değiştirince çalışmaya basladi

Eklentiler

• 20210703_131815.webp
    20210703_131815.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 31
Nası yürüdün gı 🤣🤣 13 bin adım attım ben bittim ayaklarım yanıyor hala. Tebrik ederim 💕
35bin olunca ben bitiyorumbu az🤔
Bugünün menüsünü yazacağım ama korkuyorum. Çok karışık oldu. Bebeğim gece boyu emiyor çok aç kalkıyorum annemlerde öğlen kahvaltı ediyor sonuç bu.

Sabah
1 muz

Ara
2 taze kayısı
1 kuru kayısı

Öğlen
1 dilim çörek sebzeli(ödül hakkımı bunla kullandım)
2 zeytin

Ara
1 filtre kahve
3 hurma

Akşam
1 kase semizotu yemeği
2 tane etsiz çiğköfte

Ara
1 filtre kahve
1 kaşık kuru dut
Afiyet olsun canım

Camlar bitti 🤭 küçük uyuyunca buzdolabini silcem. Hiç sevmiyorum ya. Kendimi yormadan günlere bölmeye caliscam. Birde yamulmayayim tekrar🙄
Kolay gelsin. Benmde mutdak dolaplarinin dısi bitti iceri bekliyor zaten cocuklarla ayni gun çok iş yapılamıyor ki

Back
X