Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah ne güzel zayıfladın. Tebrik ederim. İşte başarılar budur . Sarkma falan olmadı demi. Birde kaç senedir spor diyet yapıyorsun kaptanım
Kasım 2020 de başladım. 6 aydır yoğun spor yapiyorum. Sarkma yok sıkıyim. Kol kanatlarına çalışacağım insallah.
Teşekkürler tatlım.

Kız calisiyoki canim nöbette pazar günü
4 gözle bekliyoruz.
sardunya1038 işte bu yüzden filiz fırçalıyor.herkes senin gibi fıstık olsun diye. Diyeti bozmasın diye. Anlayan kazanıyor. Anlamayana birşey yapamıyoruz.

kizin kac yasinda canim sen kac yasindayin ayiptir sormasi
Profildeki tatlis senin kizin degilmi maşallah

18 e hic dikkat etmedim cocuklar tepemde disari cikalim deyip duruyor
Canim kizim 20 yasinda ameliyathanede hemsire ben 38 yasindayim

Kasım 2020 de başladım. 6 aydır yoğun spor yapiyorum. Sarkma yok sıkıyim. Kol kanatlarına çalışacağım insallah.
Teşekkürler tatlım.
MaşaAllah sübhanAllah . Demekki isteyince ameliyatsız da insanlar kilo verebiliyor. Tabi özel problemleri olanlar hariç. Azmine hayran kaldım . Nerden nereye . Çok güzel ya . Vallahi tebrik ederim . Harikasın

Canim kizim 20 yasinda ameliyathanede hemsire ben 38 yasindayim
Ay sen erken evlenmissin canim
Bende 38 im
Cocuklar kiz 5 oglan 7 yasinda onlar 20 ye gelene kadar ben nine olurum herhalde

(Tatlı dilli ) kaptanım . Yaşınız kaç sizin ? Ben sizi 30 lu yaşlarda falan diye tahmin ediyordum . O fotodaki küçük kız kim kızınız mı torununuz mu ?
Torunummu
38 yasinda 3cocuk annesiyim 20yasinda kizim 15yasinda oglum 2bucuk yasinda kizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…