• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yakalayacağım seni. 🤩
Dün denizde kadınları görecektin. 2-3 yaşlarında çocukları var. Bir tanesinin ki daha 3-5 aylık nasıl fitler. Kendimden utandım. 🙈
Sende kendinden utandıılsan bız balkonda n atlıyalım😬

Sıcağa hiç gelemiyorum. Spor bile yapamıyorum. Offf yaa. Kış gelsin. 🤦‍♀️
Kız sen istanbulda değilmisin biz orda gram terlemedik pencere dahi açmadım ben🙉🙉🙉

Dün adanaya varmam la ter atmaya başladık eve girdiğim gibi klimayı açtım daha da kapatmam🤣🤣🤣

İlk defa evet. Yıllar önce 13 sene önce falan belki 14 sene önce buraya üye oldum . O ara adım yarışları vardı oraya girmiştim ama sürdürmesi girmedim de sonra. Aklıma geçenlerde geldi girdim bakarken bu zayıflama grupları diye önüme çıkınca bende yazayım dedim.yazmamla sağolsun Zipzip- Zipzip- kaptanım bizim gruba gel dedi . İyiki dedi ve sizlerle buluştum çokta memnunum . Bana çok iyi geliyorsunuz rahatlıyorum burda. Allah razı olsun.😍🥰😘
Iyi ki gelmissin canim 🥰🥰

Çocuklarla bir yere gitmek gercekten cok yorucu. Ama gitmeden de olmuyor. Dün parkta anlamadan cok yorulmusum bugun her yanim agridi. Ama bebek uyurken kuzenimle 1 saat konusma firsatim oldu cok iyi geldi mesela
Gitmeyincede vicdan yapıyor insan bebemle kaliteli zaman gecirmiyorum diye 😁

Sende ayrısın zaten. Valla nerden nereye geldin iyiki de pes etmedin ve de etme . Burası hep burda , hedefine ulaştıktan sonra da biz yine birbirimizi gazlarız laf sokarız 😆 o zaman da sinirden dikkat edersin. 😊kaptanlarımız sağolsun hep burdalar bizler için . 🤗🤗🤗
Sadece koruma dönemini düşünüyorum. Bazen de geçmişe üzülüyorum işte

Ben evlenmeden önce burayı bulmadigima çok üzülüyorum. Ben 2016da bebek için üye olmuştum. Sonra kisa bir diyetten sonra 6 kg verip kizima hamile kaldim. Asil diyet olayi 2019da ancak olmuştu. Ah giden gencligim...
Geçmişe üzülme geçmiş gitmiş . Geleceğe odaklan , gelecek daha güzel daha aydınlık olacak. Hep ileri ye bak dönüp geriye bakarsan hep üzülürsün. Ama biz üzülen değil sevinen taraf olmalıyız. 🤗🤗🤗ve buradasın şimdi işte daha ne olsun . 😁

Back
X