Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydin. Ev darma duman, eşimin ehliyet süresi dolmuş daha yeni farketti. Sabah erkenden onu halletmek için çıktı. Çocuklar hiç durmuyor. Yavas yavas esya hazirlamaya basladim
Gunaydin kolay gelsin rakibem
Hayirdir ne hazirligi tatilemi gidiyorsun

He dün adana çok sıcak diyorlardı iznin varsa gidip görürsün sıcağı sıcaktan gelenler için gerçekten Hollanda ve Almanya çok soğuk geliyor. Bende Amanyadayım . Alıştım mı eskisine rağmen mecbur alıştım başka çarem mi var sanki

Hayirli yolculuklar canim aman diyete dikkat koyde hersey dogal ve lezzetlidir dikkat et aman
Köyde lezzetli birşeyler yapacak kimse yok yine ben yaparım yemekleri inşallah gittigim yerlerde aç kalmam. Yanıma galeta vs koycam zaten orada gezerken aç kalip saga sola saldirmamak için

Stres yapma sakin ol. Sakin ol ki her şeyi rahat rahat yap. Stresten alacaklarını da unutursun sonra. Sen başarırsın kolay gelsin. İyi tatiller .
Teşekkür ederim. İlla birşeyleri unuturum kesin ama bari en onemlileri koysam yetecek utulerim cok birikmis durumda.. utu yapip goturecegimde seyler var. Orda utu masasi olmayinca cok zor oluyor. Mesela şuan kızın deniz kollugunun birini bulamiyorum, simitinide bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…