Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet suçlusu sensin oldumu rahatladinmi 1.ci olamazsakYok dudak yok yeğen takımı ihmal ettim.
Tabi ki herkes çok güzel oranla geldi. Ben rakibimi gazlamadim.Evet suçlusu sensin oldumu rahatladinmi 1.ci olamazsak![]()
Evet evet suçlusunTabi ki herkes çok güzel oranla geldi. Ben rakibimi gazlamadim.![]()
Bu hafta hic kendim.gibi degildi namert vucudum
Salata sindirimi kolaylaştırıyor canım bana da sebze iyi geliyor mesela ama yanında ekstra yoğurt ya da ayran tüketmeli hem kalori bakımından az hemde doyulur.Salata yogurt yemedigim zamanlarda hep az kg vermişimdir. Kesinlikle doğru
Evdeyim
Heee iyi ozaman kolay gelsinEvdeyimbuzdolabını sildim mutfağı temizledim
![]()
Aha sizinki bulaşmış hepinize bana da dedi mesaj attım belli değil dediHeee iyi ozaman kolay gelsin
Anammm ısrarla arıyo ibrahimle konustunuzmu nezaman gelcek git ogluna sor yaaa işim başımdan aşkın,dedim anne git sor nebileyim ben kiz hasta yeni iyilesmeye calisiyor onla ugrasiyorum,enver hasta gitti serum takmislar daha yeni geliyo hastaneden,ahmet başladi karnim agriyo dedim kimseyle ugrasamam
Heee Allahtan ben şimdilik sağlamimAha sizinki bulaşmış hepinize bana da dedi mesaj attım belli değil dedi![]()
Yok unutur muyum, arada girip bakıyorumTosbiğime bak hele
İyiyim bitanemunutmamış ablasını...inan ümidimi yitirdim gelmez artık diyordum...
![]()
Aman o zaman sen kendine dikkat etHeee Allahtan ben şimdilik sağlamim![]()
Döv.Ya kızlar şu anki sevincimi tarif edemem
Ben 78 kiloyken olmayan tuniklerim. Geçen bahsettiğim basen bolgesini sıkan 44 beden tuniklerim az önce deneyince rahat oldu ama kilo 81 ben bu tartıyı ne yapsam![]()
REngi çok hoş olmuş zaten sağol canım bende karta para yükleyip sipariş edeyim bakalim benimki nasıl olcak ama benimki 3 çekmeceli seninki gibi dururmuBoyada bu her renk var benimki adaçayı 2kerede net tutuyo Eki Görüntüle 2889506