ay bizimkilerde telefonda diyo diyo cok fenaymisBizim burasida günesli
40derece
Sat anasını satayımBizim de aynı çook sıcak. Allah dışarıdakilere yardım etsin. Ben bugün biraz iyi olunca iş yapayım dedim. Kadın hasta olmaya görsün. Ev ayağa kalkıyor resmen. Biraz toparladım sildim süpürdüm toz aldım pikeleri değiştirdim yıkadım astım. Oğlana meyve suyu yaptım son kez. Yarın satıyorum katı meyve sıkacağını kovirem oni
Şimdi uyuttum oğlumu yattım ben de spor yine akşama kaldı.
Aynen öyle canim akli olan dısarı cıkmasinay bizimkilerde telefonda diyo diyo cok fenaymis
anneminde tansiyonu var dayanamaz sicagi kiziyorum telefonda aman dikkat et diyorum kendineAynen öyle canim akli olan dısarı cıkmasin
Ben yemekte yapmicam yemicemde sıcakkkk evdekilerde zıkkım yesinlerne yemek yapttiniz gencler diyin bakim
Aynen canım. Allah dışarıdakilere de yardım etsinAynen öyle canim akli olan dısarı cıkmasin
Gurbet zor canım..anneminde tansiyonu var dayanamaz sicagi kiziyorum telefonda aman dikkat et diyorum kendinecook ozledim
Türkiyeye nekadardir gelmiyosun yada geldinmianneminde tansiyonu var dayanamaz sicagi kiziyorum telefonda aman dikkat et diyorum kendinecook ozledim
Ayni seyi sordukGurbet zor canım..
Ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz?
Hindi filetolu salata, makarna çorbane yemek yapttiniz gencler diyin bakim
Ben yemekte yapmicam yemicemde sıcakkkk evdekilerde zıkkım yesinler
One kızHindi filetolu salata, makarna çorba
Bende hep merak ederim zıkkımınasil yapiliyor kiz zıkkın tarif versene hic gormedim
Burada mis gibi 23 derece kemiklerim isindi gunesleniyorumbizim bugun burasi gunesli cok sukur
Gurbet zor canım..
Ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz?
Türkiyeye nekadardir gelmiyosun yada geldinmi
Ton balık aldım geçen, bir de konserve hindi eti çıkarmışlar aynı ton balığı gibi. Yeni denicez biz deOne kız
Allah kavuştursun hayırlısıyla Simayım.8 ay oldu daha geleli bu yaz gitmiyorum cocuk dile yeni alisti yaz okulu falan var seneye 1.sinifa gidecek o yuzden gitmedik bu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?