Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bozma moralini canim. Cocuklarla yolculuk zor zaten gelmiş geçmiş eve de ev sahibi birini bulsaymis evi batır kiracı temizlesin oyle şey mi olur. Tayin işini ne yapacaksıniz hemen taşınacakmısıniz sen eşine tabisin sanirim hemen cikar mi tayinin

Ellemeseydin kocanla kızin halletseydi müdahale etmemisler malum

E Elif_Eylul Metin ve Necla büyükşen cinayeti kiralık katil tarafından yapılmış. Başka bir anne baba öldürulecekmiş yanlış eve girmiş katil...
O köyden bir çocuk, kız (Esra )kaçırmış... evleneceklermis. .. çocuğun anne babasi istememiş kızı geri yollamışlar sonra kız kötü yola düşmüş psikolojisi bozulmuş... Yeni sevgilisi de onun bu haline eski sevgilisinin annesi babası sebep oldu diye kiralık katil tutup onları öldürmeye yollamış.. Katil de kendisi gibi salak çıkmış.

Bir hiç uğruna

Iste huaweiye giris yapamiyorum devlet sirri gibi sakliyor hesabimi ben de inat ettim acmaidm yeni hesap. Degistiririm belki saati. Obur turlu inattan vazgecmekten baska.care yok galiba
Bence hemen değiştir . Karşında güçlü rakip var zaman kaybetme geçen sefer kaybettin bu sefer kazanmalısın
Ellemeseydin kocanla kızin halletseydi müdahale etmemisler malum
Ay hiç sorma tatlım ya , ama 1 kere değil ki her seferinde aynı ben evine bırakıyorum arkamdan tekrar geliyor küçük anlamıyor her yeri dağıtıyor. Ağlıyor gitmemek için ama yok dayanamıyorum sürekli peşinde dolanmaya . Oyuncak veriyorum oynamıyor her yeri karıştıracak bakacak. Benimkilerden büyüdü insan rahatlığa alışınca dışarıdakiler batıyor bana galiba.
Bugün ayaklarım da çok hissizlik vardı yaa uyuşma gibi neyden acaba
Değişik birşeyler mi yaptın nereye gittin mesela? Birşey ısırmış olabilir mi ? Bir incele bakim vücudunu kene gibi birşey ısırdı mı seni?

Yok canım valla sadece yolcu Luk yaptım 30 dk gidiş 30 dk geliş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…