Anladım canım ben seni mutlu olmam mı çok mutlu oluyorum kardeşimle aramda 20 kilo vardı nşimdi 9. 8 kilo var o hala diyete başlayacak. Onu bir türlü gaza getiremiyorum ya .Gelecek o altılar cnm. Ben 77 iken 76 oldun ya onu diyorum. Haftaya da 75 olacak. Ben öyle olunca çok motive oluyorum
Canım bu hafta kendine başka rakip bulman gerekiyor.Baslangicin hayirli olsun canim kilon cok degilmis hadefin kac
Tebrikler canim
Rakibem supersin beni yendin
Haftaya tekrar rakip olalim haftaya daha idialiyim
Daha önce hiç adımı yazıp da tartı fotoğrafı çekmemiştim sanmıyorum kabul olmayacağınıTeşekkür ederim kaptanım sayenizde
Ay hiç sorma 7 lere alışamadım bir türlü direk 6 lara geçiyorum nedense soruyorlar kaçsın 77. 6 yerine 66 7 yim diyorum hep 7 leri 6 olarak söylüyorum. Psikolojimden kafama 6lı rakamları koyduğum için herhalde 6 lı diyorum
Hımmm tarih yazılmamış . Öyle kabul olmuyor sanırsam E Elif_Eylul kaptanım
Kilom normal gözüküyor ama yağ oranım yüksek diyetisyen her seferinde daha vermen lazım diyorBaslangicin hayirli olsun canim kilon cok degilmis hadefin kac
Tebrikler canim
Rakibem supersin beni yendin
Haftaya tekrar rakip olalim haftaya daha idialiyim
Tamam tatlim bi dahaki sefere rakip oluruzCanım bu hafta kendine başka rakip bulman gerekiyor.Bu haftadaki rakibimde güçlü, tutkuyla yarışacağım . Ondan sonra bakarız olur mu ?
Boyun kac canimKilom normal gözüküyor ama yağ oranım yüksek diyetisyen her seferinde daha vermen lazım diyorpantolonlarıma falan giremiyorum baya bunalıma yakınım yani yeme atakları falan yaşıyorum. 57 lere düşmem lazımmış bakalım inş yapabilirim
Verirsin canım 300 500 neyse yavaş yavaş verirsin ulaşırsın kilona. İnşaAllah. Azimli ve kararlı olman lazım pes etmek yok.Kilom normal gözüküyor ama yağ oranım yüksek diyetisyen her seferinde daha vermen lazım diyorpantolonlarıma falan giremiyorum baya bunalıma yakınım yani yeme atakları falan yaşıyorum. 57 lere düşmem lazımmış bakalım inş yapabilirim
Hayırlı bayramlar canım, çok geçmiş olsun.Hayırlı bayramlar kizlarNasılsınız nasıl gidiyor bayram
İlk gün kurbanls uğraştık ikinci günde ma aile hastalandik Annem babam yengenlerim yigenlerim kızım ..dün test yapildi korona olmuşlarŞuan bizdende şüpheleniyorum yarın yaptirmaya gidicem.Hsyirlisi
Bugun yiyebilirsin eksi geldigin icin canimE Elif_Eylul ödül var mı bugğn . 1 tane börek duruyor karşımda sadece tek kaldı onu yiyebilir miyim izniniz varsa ?
Haydaaaaa bu bayram ugursuzluk var herkesteHayırlı bayramlar kizlarNasılsınız nasıl gidiyor bayram
İlk gün kurbanls uğraştık ikinci günde ma aile hastalandik Annem babam yengenlerim yigenlerim kızım ..dün test yapildi korona olmuşlarŞuan bizdende şüpheleniyorum yarın yaptirmaya gidicem.Hsyirlisi
Haftaya cumaya yazar canım taihiniTeşekkür ederim kaptanım sayenizde
Ay hiç sorma 7 lere alışamadım bir türlü direk 6 lara geçiyorum nedense soruyorlar kaçsın 77. 6 yerine 66 7 yim diyorum hep 7 leri 6 olarak söylüyorum. Psikolojimden kafama 6lı rakamları koyduğum için herhalde 6 lı diyorum
Hımmm tarih yazılmamış . Öyle kabul olmuyor sanırsam E Elif_Eylul kaptanım
Çok teşekkür ederim canım benimOğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla sıhhatle güzel yaşları olsun hep beraber ailecek inşaAllah. Maşallah hırslı olduğun kadarda hamaratmışsın. Sen başarırsın zaten bu bayram işini de rahatlıkla atlatman dileğiyle . Salıcakla kal.
Kesinlikle sıkıntılı zamanlara girdiğimizde inanıyorum okadar çok kötü haber aldimki eşten dostan bugünlerde rabbim merhamet etsin hepimizeHaydaaaaa bu bayram ugursuzluk var herkeste
Rabbim sifa versin insAllah sizde yoktur canim
Ayni durumdayim canim çok seyler gecti bizimde basimizdanKesinlikle sıkıntılı zamanlara girdiğimizde inanıyorum okadar çok kötü haber aldimki eşten dostan bugünlerde rabbim merhamet etsin hepimize
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim canım benimBayram da hazırlıkları gibi ters gitti iste
Iyi bayramlar canimIyi bayramlar kızlar
Tartı resmim yok ama yine de bildirim yapayım
Pazartesi 56 idim
Bugün 55.7 geldim bayram geldi geçti
Ilk gün kosturmaktan daha da eksiydim biraz yedim
Allah razı olsun cnmVerirsin canım 300 500 neyse yavaş yavaş verirsin ulaşırsın kilona. İnşaAllah. Azimli ve kararlı olman lazım pes etmek yok.
Hayırlı bayramlar canım, çok geçmiş olsun.
Ah canım Allah şifalar versin . Sizde var mı belirtiler. İnşaallah size bulaşmamıştır amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?