2 haftadır veremedim kaptanım. 1.5 verirsem %2 lik yapabiliyorum oda imkansız gibi birşeyAa neden ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftadır veremedim kaptanım. 1.5 verirsem %2 lik yapabiliyorum oda imkansız gibi birşeyAa neden ki
Veremedim deme aaa bence cok guzel ilerliyorsun2 haftadır veremedim kaptanım. 1.5 verirsem %2 lik yapabiliyorum oda imkansız gibi birşey
Aha kaptanda coştu
Kiydim paraya takim birinciligi icin halay grubunu cagirdimAha sendemi kıydın paraya![]()
Biliyosan halay başına gel
Üçüncü sıraya geçeyim. Çok geride olursam kimin nereye çektiği belli olmuyor.![]()
İyi geceler...
Nire gidiyonuz sabaha kadar halay cekez kutlama varIyi geceler kizlar![]()
![]()
2 haftadır dinlenmistir vucud bu hafta atak yaparsın balım2 haftadır veremedim kaptanım. 1.5 verirsem %2 lik yapabiliyorum oda imkansız gibi birşey
Erik dali, şişeler, topalda oynayalım Angara bebesiyiz sonuçtaNire gidiyonuz sabaha kadar halay cekez kutlama var
iyi geceler kizlar![]()
Olur valla benim de çekiyor da yarım kilo yapalım biz onu. Biz 3-5ten fazla yiyemeyiz zaten yasakAyy valla ne diyim bilemedimhicde yarışa dayanamam
yarışalım ama sadece kilo vermede olsun spor sıkıntı bugünlerde bende
Kaybeden kazanana 1 tepsi ekler göndersin yemek sepetinden pek canım çekiyor bugünlerde![]()
Yiyemediklerimizide buzluğa atar cumalari 3 3 çıkarır yerizOlur valla benim de çekiyor da yarım kilo yapalım biz onu. Biz 3-5ten fazla yiyemeyiz zaten yasak![]()
İnşaallah canım ya2 haftadır dinlenmistir vucud bu hafta atak yaparsın balım![]()
Dans ede ede mi yürüyorsun. İyi yürüyüşler 2 turda benim için at .Kız uyudu ben yürüyüşe çıkar![]()
Tartıda 6 görmek çok daha güzel.Ağustos ayındaki izmir, istanbul, samsun gezilerimi iptal ettim, 9 ağustostan sonra aranıza döneceğim inşallah. Artık o 6lar gelsin değil mi yemek de güzel gerçitartıda 6 görmek daha güzel olacak inşallah
![]()
Tadını aldın. Bizede nasip olsun aminTartıda 6 görmek çok daha güzel.![]()
Benim için hiç güzel değilTartıda 6 görmek çok daha güzel.![]()