Hadi ponicigim göster kendini her ay 4 kilo versen tamamdirKanka 10 ceviz, 3 d ekmek ve patates çok olmus bence. Biraz daha porsiyon kontrolu yaparsan eksiye düşersin
artik buna dur diyorum hedefim yılbaşına kadar 20 kilo
Helall
Haftaya eksiyle baslaman guzel Dilekim
Top top dondurmalardan sonra gene iyi
Cidden çok gıcıksın
Ödem olabilir canm cumaya güzel bi eksi gelir senden
Artıdan iyidir ama yarısı kaybedeceksiniz sanırım
Valla Bana çok iyi geliyordu sütlü yeşil çay ama herkese aynı etkiyi vermiyebilir ..sütun şişkinlik yapma durumuda varFitt_anne dilek canim
Sutlu yesil cayi mutlaka dene ama ekmeksiz kahvaltı aralarda badem ceviz elma guzel kilo verirsin persembe yapmayi dusunuyorum
Bu hafta mezun olacak misin canimStratejim şimdilik doğru gibi.
sidelya
Kızlar ben yarın bildireyim. Doktordan gelince tartilirim dedim çok susadım dışarıda su içtim atıstirdim. Yarın bildiririm kilomu.
Hayır canım.Bu hafta mezun olacak misin canim
Haftasonu giremedim o yüzden mesajı şimdi gördümsportie sen kiminle eş oldun. Sana meydan okuyoruz. sidelya ve ben...
@Tutku44 @nehir6161North River @Elisa83 hu huhuuuu
13 unde olayim dedin ya ondan sordum canim da hem.takim icin neden daha iyi olsun onu anlayamadım
Evet canım aşırı spor kasları sisirir ödem olursun.Öyle mi oluyormus
Maşaallah çok iyi eksidesin
Kilo icin kapisiyorlar canimŞimdi bu kapisanlar kilo için mi yoksa spor için mi kapışıyor
Yok aslında onu demek istemedim de cok yorgunum yaa
78 de felan izne ayrilmis 81 fealn olmasi gerekiyordu sanirim
Yuzde 5 i gecerse izin kilosunu bekleriz
Kızlar izin kilomn yüzde 5 üstünde olursam mı listeye girebiliyorum?İyi bari ben ona bu hafta 81 i gösterecemPoni Bon
Yuzdeler mi kapisacak yani iyimisKilo icin kapisiyorlar canim
Aynen canim dur tam kilona tekrar bakayimKızlar izin kilomn yüzde 5 üstünde olursam mı listeye girebiliyorum?
Seni isteyen olur mu canim bugun eksi 1 ile geldinYuzdeler mi kapisacak yani iyimisanladım canım beni isteyen varsa beklerim
Wc bende de öyle o yüzden takılmıyorum o arkadaşa bağırsaklarımi rahat bıraktımkızlar ben sabitim ama tuvalate cikamadim .. ilk defa o kadar spor yaptim onunda etkisi olabilir cunku ben o kadat adim daha once hic atmadim benim rekorum oldu 19 binn
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
North River
Evet canım %5 i tutturcan yada izin kilonun altına duseceksin ikisinden biriKızlar izin kilomn yüzde 5 üstünde olursam mı listeye girebiliyorum?
Heee yemiş yemiş 59 olmuş seninle kim yarissin bı tuvalete gitsen 1kg düşer :)Yuzdeler mi kapisacak yani iyimisanladım canım beni isteyen varsa beklerim
Ben kilo olarak algıladım ama arkadaş bulamadım kendimeŞimdi bu kapisanlar kilo için mi yoksa spor için mi kapışıyor
Hadi senacım bizde ekipYuzdeler mi kapisacak yani iyimisanladım canım beni isteyen varsa beklerim
Tamam biraz ağirdan alayımPoni Bon (78.5/78,3/0,2/%0,25) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
671.etapta 78.3 ile izne ayrilmissin canim
82.22 den fazla olman gerekiyor listeye girebilmen icin
Poni Bon
Kimse beni beğenmiyorAynen canim dur tam kilona tekrar bakayim
Seni isteyen olur mu canim bugun eksi 1 ile geldin
Wc bende de öyle o yüzden takılmıyorum o arkadaşa bağırsaklarımi rahat bıraktımsabah ödemde oluyor ben dışardan geldim yemek yediğim içtiğim halde sabahla arasidna 200g fark var sen düşün ödemini
Evet canım %5 i tutturcan yada izin kilonun altına duseceksin ikisinden biri
Heee yemiş yemiş 59 olmuş seninle kim yarissin bı tuvalete gitsen 1kg düşer :)
Bende öyle sandım spora çok vakit bulamıyorum bu araBen kilo olarak algıladım ama arkadaş bulamadım kendime
Olur ve canim bana uyar ben sana teklif sunacaktım bu iyi olduHadi senacım bizde ekip
Olalım ne dersin , yine veriririz. Verecek kilo elbet buluruz
Sende ablan E Elif_Eylul gibiysen tozu dumana katarız alimallah bi kabak çırbasına bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?