- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
Haksız bi karşılaştırma olmuş

The Game: Towards Zero yu izlemediysen oneririm şu an izliyorum duygu akışı güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haksız bi karşılaştırma olmuş
Yememen iyi de persembe öncesi agrisi kotu olmus canimKızlar kanal tedavisi bi de dolgu yaptırdım diş etim çok ağrıyo YİYEMİYORUMM![]()
Evet saka olsun diye attım. Bakarım, Kore dizisi mi?Haksız bi karşılaştırma olmuş
The Game: Towards Zero yu izlemediysen oneririm şu an izliyorum duygu akışı güzel
Geçmiş olsun canım nazar değdi grubumuzaKızlar kanal tedavisi bi de dolgu yaptırdım diş etim çok ağrıyo YİYEMİYORUMM![]()
Senin vucudda sen gibi ters demekkiHiç birbok olmuyo kıçımdan ter aktı genede bisey yok![]()
Evet cnm koreEvet saka olsun diye attım. Bakarım, Kore dizisi mi?
Geçmiş olsun canım.Kızlar kanal tedavisi bi de dolgu yaptırdım diş etim çok ağrıyo YİYEMİYORUMM![]()
Ben hiç usengeC değilimdir canım istesin gece 2de tost yapar yerimBir yemeye usenmiyoz
Zaten bu üşengeçlik olmasaydi
Boyle kilolarla ugrasirmiydik pampa![]()
DenedinmiYarin bende deneyim![]()
Gecmis olsun canimKızlar kanal tedavisi bi de dolgu yaptırdım diş etim çok ağrıyo YİYEMİYORUMM![]()
Senin hic veremedim dediğin hafta bile 7oo Gr verdiğini hatırlıyorum oyuzden sen daha tehlikelisin canımKuzum bugün 17 de emanet çocukları babalarına teslim ettikten sonra ordan doğum günü var oraya geçecem . Geldiğimde çocuklarımı yatırıp sabaha kadar kalan evalarımı yaparım inşaAllah yorgunluktan ölmezsem üzülme sen .
Beni yenebilirsiniz ama kankimi yenebilir misiniz bilemem . Bu hafta hiç keyfim yok. Adapte olamadım bu hafta.
Doğum günün kutlu olsun canım .Kaç yaşına girdin?
Kankam olmamış ya öğün atlamasaydın keşke12 00
Tavada 2 yumurta 2 dilim tb ekmek domates salatalık marul zeytin peynir
3.5 lt su
1 lt detoks su
791 adım 79p.
Cordelia
Zipzip- E Elif_Eylul
Poni Bon
DilekkKahvaltı 11.oo
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Zeytin 3,5 tane
1 tk tahin pekmez
16.oo
1 servis kaşığı kısır 1 servis kaşığı makarna salatası 1 tane çiğ köfte 1 tane tuzlu kurabiye (ipimi cekerken piknege gittiğimi unutmayalım lütfen)
2o.oo
1 bardak ayran
Suyu sayamadim
13.3oo adimZipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Gece saat 2 de hengel yapmış olan ben bunu beğendiBen hiç usengeC değilimdir canım istesin gece 2de tost yapar yerim![]()
Bu hafta spor yapamadım canım ya , yapsaydım belki 700 gramlık verirdim . Gideyim de yediklerimi çıkartayım bari yoksa +300 ü vermişim sadeceSenin hic veremedim dediğin hafta bile 7oo Gr verdiğini hatırlıyorum oyuzden sen daha tehlikelisin canım![]()
Çıkartırım diye ümitleniyorum midem bulanıyor ama yok . Hastayım ya bütün gündür yatıyorum iyi olunca oturuyorum. Ter basıyor üşüyorum halden hale giriyorum kahvaltımı da kızım hazırladı. Bu arada 2 tane kahve içmiştim onu yazmayı unutmuşum ya.Kankam olmamış ya öğün atlamasaydın keşke
Dilekk![]()
Midenmi bulanıyor? Yoksa kendinimi kusturacaksın. Öyle bişey yapma. Ne yemişsinki zaten bugün bişeyde yememişsin .Bu hafta spor yapamadım canım ya , yapsaydım belki 700 gramlık verirdim . Gideyim de yediklerimi çıkartayım bari yoksa +300 ü vermişim sadece![]()