Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sana diyorum hâlaaa ısrarla menün hep ayni
Geç kalkıyorum geç yiyorum 7 den sonra yememeye özen gösteriyorum . Kaptanım 3 öğün yersem veremem diye korkuyorum
Nehir6161 canım bence sen az yiyorsun senin kilona göre yediklerin az ve spor yapıyorsun.
Bugün hayvanat bahçesindeyiz . Sabah yedim şimdi yedim akşama yine yerim bol bol da su içiyorum . Yeşil çay almış benimki ama tatlı midem kalktı . Ne yiyeyim bu hafta sadece 2 gün Eva yapabildim . Yürüyüş ve spor yok. Ondan olabilir zannımca . Çok yemek yersem korkuyorum hiç veremem diye

Eklentiler

• 20210819_134328.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 42
Yanlis düşünüyosun ozaman 3öğünle kimse kilo almaz,gec kalkmicaksin ozaman düzene sokman lazim menünü boyle gidersin ben diyim bu kacinci deyişim sana ama kâle almiyosun sabah kalk 8 9 da kahvaltini yap sporunu aksam yaparsin oglen ve aksam yemegini yeee birdaha demicem karismicamda

Akşamları tavuklu balıklı salata yiyebilirsin canım salata her zaman daha iyidir. Ogunlerinde balık, bakliyat hafta içi (pazartesi,salı ) olabilir sebze ve salata yoğurt ayran bunları tüketebilirsin. Fındık ceviz bunları sayılı tuket. Bu kiloya az yemek az kilo verdirir sana.

Bende reglim bugün sabah tartıldım 74.2 deyim hala sabit ne yapacağım ben yarın gram veremezsem yiyecek o zaman beni kaptan
Verirsin canım merak etme stress yapma yeterli. En kötü sabit gelirsin.

sidelya tebrik ederim canimm benim mukemmel bir basari

Dua edin hap iciyorum sakinim yoksa mıçmıçtım
Kime kizdinki ben kacamakta yapmadim
zaten eksideyim bugunde dikkat ettim yarina biraz daha eksi gelirse super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…