- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Kiz daha yenisini kestim koydum dolaba yarinda yicezSen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz daha yenisini kestim koydum dolaba yarinda yicezSen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyim![]()
Benimkide 3.5 4 teyzesiiBen unutuyorumda sabah aç karna çekdi. Çekdim çekemedim gelsin 8 aylık hamiş göbeği![]()
Kiz daha yenisini kestim koydum dolaba yarinda yicezmeyve saatisi
![]()
10 dilim karpuz bir tum yapar herhaldeSen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyim![]()
Dikkat ettim menülere kimse meyve yemiyorMeyve saatisi diyo hala
![]()
Bilmem arkadaşa sormak lazım.10 dilim karpuz bir tum yapar herhalde![]()
Hicbir bilgim yok canim kazen gecen profilde paylastı ama ses yokSelamlar hanımlar 4. Takımdan Lusi ben.
Sarayca arkadaşımızdan uzun süredir ses çıkmıyor iletişim halinde olan var mıydı ? Başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişeleniyorum. İnşallah inşallah benim saçma kuruntumdur ama aylar oldu kk ya giriş yapmayalı. Çok aktifti bu yüzden gelmeyişi mantıklı gelmiyor
![]()
İncir yedim meyve saatisindeDikkat ettim menülere kimse meyve yemiyorbi kavun gördum o kadarr
![]()
Yoooook daha nelerrrrrrrr10 dilim karpuz bir tum yapar herhalde![]()
Hosgeldin canimBenimkide 3.5 4 teyzesii![]()
Eva yap.oda iyi.Heyooo o zaman zumbaaadiyetle erir mi ya ben mekik cekecek sportik degilimde
![]()
Oooo iyimissssİncir yedim meyve saatisinde![]()
Ilk defa duydum youtubeden bakim hemencikEva yap.oda iyi.
4 tane küçüktü boyutları. Kabuklu ceviz kadar.Oooo iyimissss
Kax tane acaba![]()
Eva fitness yaz.Ilk defa duydum youtubeden bakim hemencik
Selam canim ,en son bizim takima yazip kayboldu cokda tanimiyorduk kendisini insallah iyidir girmeye firsat bulamamistirSelamlar hanımlar 4. Takımdan Lusi ben.
Sarayca arkadaşımızdan uzun süredir ses çıkmıyor iletişim halinde olan var mıydı ? Başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişeleniyorum. İnşallah inşallah benim saçma kuruntumdur ama aylar oldu kk ya giriş yapmayalı. Çok aktifti bu yüzden gelmeyişi mantıklı gelmiyor
![]()
Çok üzgünüm çokHicbir bilgim yok canim kazen gecen profilde paylastı ama ses yok
Afiyet bal olsun4 tane küçüktü boyutları. Kabuklu ceviz kadar.
Senin surekli yaptigin varsa atarmisinEva fitness yaz.