- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evet yine Geldi işlerini halletmeye çalışıyoruzBen şakasina sormuştum kaldi yani
Aramıza hoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 166
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
MESLEGINIZ: Çevre Müh.
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Covid Süreci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ideal kiloma dönerek daha sağlıklı olmak.
Simdimi geldiEvet yine Geldi işlerini halletmeye çalışıyoruzbir yandan okul bir yandan bu derken
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz....Tatildeyim
Tadını çıkartayım biraz pazar başlayacağım diyetime aman kaptanlar duymasın
Konusalimda cikolata yetisemesin
Dün sizden biri arı gibi uçar kelebek gibi sokariz dedi de
Hic bilmem ki hamur isi yapmam
Bir kere hamura elimi soktum oda iskenderin altina pide yaptim yarisma icin
30 baklavayi goturdu 1 tane yermisiniz demedi
Az konusun biraz yokum
Bunlara komple güleyim ayy delirdim sanıcaklar deminden gülüyorumcicek gibi acarim ari gibi sokarim
benim cicek kaktus ona gore
Neden öyle bisey dedin
ama kelebek degilim
bir yanlislik var kiz kelebek gibi ucar ari gibi sokarim diyecen
Kelebeklere kurban olun siz
yarisma baslamadan once kelebekler ve arilar olsun sloganimizda oyle oldun diye
seyettiydim
Salı günü söylemiş.
Filiz sen dedin
Gül gül bitmiyorrrKiz sen oyle bisey demedin kafalar bir milyon olmus
Nüfus müdürlüğüne gitti geldi şimdi de kocam ile tapuya gönderdim bakalımSimdimi geldi
Çok erken. Hangi ülke merak ettim.Senin içinde iyi olur rahatlarsın biraz canim daha kucuklermis ama burda çocuklar 2 buçuk yaşında ana okuluna 4 yaşında ilk okula başlıyor
Yok yok kilo verdim yine bugun 55.6 ya dustum benim kilo dengesizSonra neden kilo aldım
Gercekten oyle canim ben almasam abur cubur kardesim aliyor,biri getiriyor ,annem yemek olarak hamur isi yapiyor ister istemez icinde buluyorum kendimiKızlar yemenin bir bağımlılık olduğunu düşünürdüm. Az önce farkettim ki kurtulması en zor bağımlılık. Çünkü sigarayı bırakmak istiyorsan uzak durabilirsin ya da alkolü. Ama yemek zorunlu olarak yeniyor. Yani olduğu ortamdan uzak durma şansı yok. Gözümüzün önünde dururken mücadele etmek zorundayız.Bu çok yorucu. Allah hepimize güç kuvvet versin.
Hoşgeldin canım.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 166
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
MESLEGINIZ: Çevre Müh.
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Covid Süreci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ideal kiloma dönerek daha sağlıklı olmak.
Burda 4 yaşı devlete veremiyorum şuan işteSen hollandadaydin demi ?
Burdada 2,5 yasinda anaokulu
6,5 yasinda ilk okul
Cok buyuk sinav iste. Ama bazi kisiler anlamiyor. Cok basit birsey yapmisiz gibi kucumsuyorlarKızlar yemenin bir bağımlılık olduğunu düşünürdüm. Az önce farkettim ki kurtulması en zor bağımlılık. Çünkü sigarayı bırakmak istiyorsan uzak durabilirsin ya da alkolü. Ama yemek zorunlu olarak yeniyor. Yani olduğu ortamdan uzak durma şansı yok. Gözümüzün önünde dururken mücadele etmek zorundayız.Bu çok yorucu. Allah hepimize güç kuvvet versin.
İnşallah canım yaDüzen tabiki oturcak canim alişcak bazen gitmek isticek bazende az daha uyuyim dicek, ders zor gelince
Bizimde aynı maalesefSelamm kizlar. Sabah kizimi okuluna götürdüm 1 saatliğine ordan kizlari babaannelerine bıraktım ordan okuluma gittim. Gelirken kızları aldım eve babasina birakip kızımın veli toplantısına katıldım. Baya hareketli bi gündü
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Sabah çeyrek simit 1 haşlanmış yumurta domates salatalık roka maydonaz bunlar bir avuç, 5 zeytin bir dilim peynir bir bardak çay.
Ara 2 ceviz 5 fındık.
Akşam bir tabak salata bir tabak yogurtlu kabak.
Su 2 litre 3 olur.
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?