- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Sağol canım benim bu hafta çok yoğun geçiyor bir yandan okul uyumu bir yandan diğer kızımla uğraşmak bir de ufak olan çok yoruyor akşam 9 da uykum geliyor.Ayet olsun canım . Adımlarını resim olarak paylaşabilir misin?
Geçmiş olsun canım
Küçük çocukların da ayrı dertleri oluyor . Allah kolaylık versin canımSağol canım benim bu hafta çok yoğun geçiyor bir yandan okul uyumu bir yandan diğer kızımla uğraşmak bir de ufak olan çok yoruyor akşam 9 da uykum geliyor.
Hazirim cnm. Iyiyim artik. Karantinadaydim. Test verdim negatif cikti o da bitti cok sükür. Kilolarim disinda hayatimda herhangi bir problemim yok.Hoşgeldin tatlim. Geçmiş olsun. Hazır mısın diyete. Nasıl oldun?
Allah'a bin şükür. Onlarda burada gidecek. Bu defa sen de benim gibi vereceksin kiloları.Hazirim cnm. Iyiyim artik. Karantinadaydim. Test verdim negatif cikti o da bitti cok sükür. Kilolarim disinda hayatimda herhangi bir problemim yok.
Ins cnm. Cok cok cok istiyorum. Kiloyla ilgili sikintilarimi yazsam roman olur valla. Umarim hallederim.Allah'a bin şükür. Onlarda burada gidecek. Bu defa sen de benim gibi vereceksin kiloları.
Evet canım sağolKüçük çocukların da ayrı dertleri oluyor . Allah kolaylık versin canım
Başınız sağolsun canım
Basiniz sagolsun
4 kez istifra etti. 2 de ishal. Bize hastane yolu görünüyorSagol canim
Insallah hastalanmaz kotu dusunme
Bende ondan verdim ama midede durmuyor. Kendimde yogurda karistirip yedimGecmis olsun canim hâlaa devammi ediyor Rawflor alsaydin hemen kesiyo
Bol su sıvı alimina dikkat etceksiniz canim cok gecmis olsunBende ondan verdim ama midede durmuyor. Kendimde yogurda karistirip yedim
Gecmis olsun canimHazirim cnm. Iyiyim artik. Karantinadaydim. Test verdim negatif cikti o da bitti cok sükür. Kilolarim disinda hayatimda herhangi bir problemim yok.
Durmuyor ki mide de. Az önce emzirdim inşallah kusmazBol su sıvı alimina dikkat etceksiniz canim cok gecmis olsun
Cok tsk ederim cnmGecmis olsun canim
Ay demeee4 kez istifra etti. 2 de ishal. Bize hastane yolu görünüyor
Miramıza takıl hayatını yaşa . Inun dediğinden çıkmazsan gerçekten hem kilo verirsin hemde rahatlarsınIns cnm. Cok cok cok istiyorum. Kiloyla ilgili sikintilarimi yazsam roman olur valla. Umarim hallederim.
Yok karışmadı bizim meselemiz kelebek çiçek değil samimiyetÇiçekler kelebekler karıştı mi
Teşekkür ederim kaptanım .Birine hoşgeldin dersin cevap vermez,birine Afiyet olsun dersin cevap vermez kimine gecmis olsun dersin cevap vermez
Sanirım dellenmeye baslicam gene
Evet cok iyi biliyorm. Hepinizin yardimlariyla bunun da üstesinden gelirim insallah.Miramıza takıl hayatını yaşa . Inun dediğinden çıkmazsan gerçekten hem kilo verirsin hemde rahatlarsın
Yok karışmadı bizim meselemiz kelebek çiçek değil samimiyet
Teşekkür ederim kaptanım .
Kızma hemen canım birtanem ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?