Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim

Benim son 2 günüm bahcelere gelmeyeceğim bir daha
Bahce isi iyi guzelde zor isler yaa
Okullarda basliyor zaman ayirabilecek misin
Sizde ekip biciyor musunuz
Yanlış kişı etiketlemissim yok canm 1 donum zaten bağ evi vardı orayı buyuttuk her yer insaat pisligi suyumuzda cok cılız aķıyor 20 ağaci sulamak bile cok uzun suruyor. Savindim senin adına valla

Benim son 2 günüm bahcelere gelmeyeceğim bir daha
Bahce isi iyi guzelde zor isler yaa
Okullarda basliyor zaman ayirabilecek misin
Sizde ekip biciyor musunuz
Bu yil ilkkez findik topladim kayinvalidem icin. 10 yildir gelinleriyim ilkkez girdim bahceye. Cok yorucuymus. Sürekli calismak zorunda olanlara Allah yardim etsin.

Afiyet olsun canım

Sabah kahvalti yok,sende yapmayanlardansin sanirim,
Bence gayet başarılı sadece tavugun yanina salata olabilirdi
Evde isem kahvalti yapiyorm iste isem malesef yapamiyorm. Hastane menüsü oldugu icin cikanlari yiyorum. Karantina sonrasi ilk günümdü yanimda salata malzemesi yogurt falan getiremedim o yuzden.

Yanlış kişı etiketledim sandım yok canm 1 donum zaten bağ evi vardı orayı buyuttuk her yer insaat pisligi suyumuzda cok cılız aķıyor 20 ağaci sulamak bile cok uzun suruyor. Savindim senin adına valla
Yanlis kisiyi etiketlemistin duzeldi mi bilmiyorum
Ya bizim 4 ayri bahce var canim is cok bitmiyor 3 u ekili 1 meyve bahcesi,sulama konusunda cok sorun yasamiyoruz
Sizin azmis neyseki ama yinede bahcenin olmasi guzel çocuklar için de degisiklik olur

Bu yil ilkkez findik topladim kayinvalidem icin. 10 yildir gelinleriyim ilkkez girdim bahceye. Cok yorucuymus. Sürekli calismak zorunda olanlara Allah yardim etsin.
Fındık toplamayi hic bilmiyorum ama gecen sene ceviz toplamistik 40 agac aksama kadar gerçekten zor
Babam 2 yildir ekip biciyor isi birakinca kendini koy hayatina verdi
Bende yazin yardima geliyorum okullar acilinca geri dönüyoruz kardeslerim okula gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…