- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
aç uyuyamam dersen bir kaç kaşık yoğurda limon pul biber karıştır ye yatarken göbüş yağı varsa erisin gitsinSanki acıktım biraz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aç uyuyamam dersen bir kaç kaşık yoğurda limon pul biber karıştır ye yatarken göbüş yağı varsa erisin gitsinSanki acıktım biraz![]()
zstn cok yoruyordu abla sen idare rdiyordunaa aşk olsun tüm şansımla beraber geldim bence kapanmayacak
çok şükür girdi sayılır , şehre de az alıştım mı tamamdır , tontişimi deme yaaa son sene bildiğin bağımlı ve takıntılı oldu bana baya bir yordu beni canı sağ olasıca :))
sen ne yapıyorsun nasılsın senin bebeler baya baya büyümüştür şimdi dilli düdük olmuşlardır , karşılıklı atışıyorlar mı![]()
Büyük kilolar almıyorsun maşallah ablam yahoş buldummm dileğimmmmmbende takımlara bakındım sizi burada görünce damladım hemen vallaha özlemişim sizi yaaaa, iyiyim çok şükür aksiyonlu bir yazı daha bitirip eve döndüm şükür , en songaliba 83 küsürlü bir şeylerdeydim kk deyken aylardır pek bir şey değişmemiş 80.9 kiloyum sabah tartıldım da:))
sen ne yapan nasılsın çocuklar nasıl
Kurrtcede berdewamkirinTabi canım. Salmayalım kendimizi. Kaldığı yerden devam. Devamkekim yazıyodu bu sözü
![]()
55 kilo mezun olmak için yarışa katılacağım. Kapatmayin.![]()
10 eylul menum
Sabah 9.45
Peynirli yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Domates salata
14.30
1 kase bezelye
1 kase yogurt
16.30
Fit pasta (resimdekinin yarisi)
Turk kahvesi
Aksam 18.30
Peynirli salata
22.00
1 bardak süt
10 Eylül Cuma menü
08. 00
1 fincan kahve
2 kuru kayısı
6 badem
10.30
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
13.30
1 kase cacık içine 2 kaşık yulaf ezmesi
18.30
6 kaşık taze fasulye
Salata
2 dilim ekmek
3 litre su
30 dk kondisyon bisiklet
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Kapanmayacak ümidiyle bu günün menüsünü de yazayım![]()
Afiyet olsun kizlar11 00
3 dilim tb ekmek birine yağ üstü 1 çay kaşığı reçel, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 7 zeytin domates salatalık siyah çay
17 00
2 köfte 2 pirzola 4 çöp şiş salata 1 bardak cola
Bol bol çay
Su içmeyi unutmuşum 1 lt olmamıştır.
Günaydın kuzum
Günaydın kaptanGunaydin kizlar![]()
Günaydın kaptanimGunaydin kizlar![]()
Heee geldim geldim birazdan gidicemGünaydın kuzumOh seni gördüm rahatladım valla
Görmeyince çok yalnız hissedip kaçıyorum
![]()
Belli degil canim da senin icin elbise resmini koydum profileGünaydın kaptanTakım akıbeti ne oldu, kapattın mı
![]()
Kolay gelsin canimHeee geldim geldim birazdan gidicem![]()