Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanim izine gerek kalmadi geldim benn… kopegimi bulamadim hala moralim cok bozuk (
Ama diyete dewam tabii… bugunku menumu yaziyim

Sbh: 1 yumurta , 1 dilim tam bugday ekmegi, beyaz peynir,zeytn ezmesi

Oglen: 1 paket hazir mozarellali domates corbasi

Aksam: pilicli kepekli lavasli durum, havuclu kabakli yogurtlu meze

Gece: 2 dilim yumurtali ekmek,1 avuc yaban mersini

Su:2330 ml

Spor:46 dk yuruyus

günaydın kızlar kimsecikler yok.of bennm diyet pek yolunda gitmiyor.bu hafta veremiyecem sanırım.bana çok kızmazsınız değil mi?

HERKESE GÜNAYDIN!şükürler olsun okul açıldı.hayatımız bir düzene girsin tabi rejimimde.kızlar ben şu tatailde biraz kaçırdım ama yeniden sıkı tutacam inşallah rejimimi.

merhabalar
ıpocum ınsallah bulursun kopusunu ve banada 1*5 saat sporumu yazarsın
zubus benım esımde aynısını dedı dogruları yaz yoksa rezıl ederım senı dıyo
ama dıyetım cok basarılı ılerlıyo bu dıyet cok ıyı 3. gunum bugun ve ac kalmıyorum sporlada desteklıyorum...

kıalzar nasılsınız dıcem ama yok kımse yıne
ve ben hıc sasırmadım hadı kızlar cnlanın ben
bı mezdeke yapıp gelıyım ınsallah gelırsınız

annemler gittiler yoldalar şuan sağsalim varırlar inşallah alışmıştım ya şiu gurbettlik çok kötü çok özlüyorum onları

ama napçan işte keşke elimden bi şey gelse

annem burdaydı ama bırakmadım ben diyeti saosun oda mamalar yapmadı yaptırmadım...

bugün sabah 1 tane suda yumurta
5 lightzeytin
2 dilim kepek ekmeği

öğlen
2 dilim ekemk
melemen yedim 6 kaşık

akşamada bulgur pilavı 8 kaşık
ıspanak 6 kaşık yedim bu günü böle kapattım

1 haftadır diş ağrısı beni mahvetti ne iyi gelir kızlar ya dişçiye gidicem ama cesaretim yok 2 çürüğüm var napçam ben ya diyet yapmasamda bu dişler bana bişi yedirmiyo

canım köpeğinmi kayboldu gerçek köpekmi nasılkjayboldu ben böyle şeylere çok üzülürüm inşallah bulursun...

bana bu gün için 30 dakika hareket yaz kzuuzm

ayyyy kızlar mahvoldum.az önce eve geldim.araba bozuldu.tamirci çağırdım.tamiraneye gittim.sonra markete gittim. valla mahvoldum.araba zırt pırt bozulur oldu.tamire götürüyoruz.anlamıyorlarda .yolda sokakta bırakıyor.yarın servise gitcek artık.

bu günki menüm
sabah 1 dilim gevrek,kk lor,3 zeytin
arada 3 tane altınbaşak
öğle 2 tabak mercimek çorbası,2 si1 arada nescafe
arada 2 tane baklava
akşam 1 tane tavuk pane
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…