herkesin kandilini kutluyorum dualarınızın kabul olması dileğiyle...
[/QUOTE
Allah razı olsun
Kizlar ben geldim gunlerdir aranizda diyildim carsamba sabahi kopegim kacti evden ve hala kayip sbh oglen aksam sokaklarda onu ariyorum o yuzden size yazamadim kusuruma bakmayin cok uzgunum napicagimi bilemiyorum sanirim biri evine aldi artk bulmam imkansiz((( sporlarinizida takip edemedim allahm napicagimi bilemiyorum (
slm kızlar nasılsınız bakalım ben ıdare ederım esım evde fazla gıremıyorum optum sızlerı frsat buldukca gırcem
yenı bırımı geldı gruba benmı yanlıs anladım...
Canım teşekkürederim.artık bitti nihayet.ama şu detoks diyetinde patataesinde sayısı var sanırım dimi.sağol canım. ah ahh. aslında çıksam komşularım iyide kafam sarmıyor. hepsi benden büyük. herkesin bakış açısı farklı vs vs... birde onlarla buluşunca diyetim bozuluyor. kocişte kar var diye dışarı götürmüyor.
canım 5 günde 5 kilo diyeti yap. ilk gün sırf patates haşlayıp yiyorsun o seni tutar. sana en güzel çare bu gibi. hem diyetine devam etmiş olursun. hem bağırsakların rahatlar.
Hadi bakalım hayırlısı güzel kilolar vermen dileğiyle.2 günlük detoks diyetimin sonunda bugün 87 yi gördüm çok mutluyum. uzun zamandır çakılıp kalmıştım 89 da ni hayet. yarına kadar bu kiloyu koruyup böyle bildirim yapıcam inşallah.
birde bugün karataya başladım. bakalım hayırlısı. ama kafam çok karışık. öğlenleri et yemeği akşamları balık diyor başka bişi demiyor kadın. o kadar zengin bir münümüz yokki bizim.
sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et canım evet spor harika birşey gerçekten sadece diyetle olmuyor ben regl diye yapamamıştım belim ağrıyordu sanki kilo almış gibi hissediyorum
süperr iyi olmui senin için tuğbacım arada bir yapmak gerek
bende iyiim can sağol
haticem bende yapıcam bu detoksu haftasonu inşallah hımm türk kahvesi bayılırım ama tarcınlı hiç içmemiştim nasıl yapıyorsunuz denemek isterim
ay ubusum çok geçmiş olsun ya muz falan yedinmi canım bol bol su iç sakın susuz bırakma vücudunu allah şifa versin
olur canım boşver takma kafana yat dinlen sende
günaydınnnn kaptanımmm
taham seni tekrar arımızda görmek istiyoruz inşallah sorunlarını hayırlısıyla halledersiniz öpüyorum çok
tamam unutturmayız
canım sen elinden geleni yapıyorsun ama bencede takıma taze kan lazım diye düşünüyorumm
haticem biz başka kaptan istemiyoruz takımımız durgun bir dönemden geçiyor ama en kısa zamanda canlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?