• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BedıŞ ÖĞlen gelırım demıŞtı. Ama ıstersen paylaŞım alanına koyalım.

GÖNDERDıM KIZLAR LıSTEYı ....... ben çıkıyorum . hayırlı cumalar .........................

fatu... tuana ...kaçaklar niye yazmıyosunuz ........................

sağol aebenciğim eline sağlık sanada hayırlı cumalar canım.
delikafadulden şakamı ediyosun kıs hesap yapan sensin . alalalah senin ellerine saglık ....:1hug: sen olmasan bu cadılardan iş çıkmaz ......kaydirigubbakcemile

o pambuk ellerine saglık ....:1hug:

selam kızlar.Nasılsınız?hihoyyyt
Demek bugün tartı günü.:dance:
İnşallah kilolar ikişer üçer gitmiştir ve bir daha gelmemek üzere.
Ben felaket durumdayım.Kendimi durduramıyorum yiyorum ama sonrada çok pişman oluyorum.
:a015:Tartıda artık 75i net bir şekilde gösterdi.
Özellikle akşamları çok kaçırıyorum.Banada tecrübelerinizden aktarın lütfena.s..Mesela akşamları neler yiyorsunuz da doyuyorsunuz.

ya kızlar 3 gündür sol gözüm inanılmaz seyiriyor sinir oluyorum ne demek bilen varmı???
:kızgın: hiç bişi olmaz . ana araştırmayın böyle şeyleri . kendi kendinize . stres yapıyosunuz ...kaydirigubbakcemile:dilcikar::dilcikar::1hug:

delikafadulden şakamı ediyosun kıs hesap yapan sensin . Alalalah senin ellerine saglık ....:1hug: Sen olmasan bu cadılardan iş çıkmaz ......kaydirigubbakcemile

o pambuk ellerine saglık ....:1hug:

sağol aebenim ama bende paylaşım alanına koyamıyorum sen olmasan liste kalacak burada .

selam kızlar.Nasılsınız?hihoyyyt
Demek bugün tartı günü.:dance:
İnşallah kilolar ikişer üçer gitmiştir ve bir daha gelmemek üzere.
Ben felaket durumdayım.Kendimi durduramıyorum yiyorum ama sonrada çok pişman oluyorum.
:a015:Tartıda artık 75i net bir şekilde gösterdi.
Özellikle akşamları çok kaçırıyorum.Banada tecrübelerinizden aktarın lütfena.s..Mesela akşamları neler yiyorsunuz da doyuyorsunuz.
Tuana sorun orda canım pek doymuyoruz ....lülülülülülü:roflol::roflol: aç gezip tepinecen bu işin başka yolu yok .....:teytey::dilcikar:

sen yeye . ( ben gibi )kaydirigubbakcemile3 sonrada 75 oldum de....:mymeka:çabuk diyete başlıyosun .

acıkmamak içim sabak kavaltısı es geçilmiycek bi kere . ekmekde yenecek ama kepek yada tam ekmek bu seni gün böyu bagırsaklarını dolu tuttugu için doygunluk hissi verir ...bu önemli bi ayrıntı es geçme . çok acıkırda 1. bardak sütte tok tutar insanı . ve kuru yemiş abartmamak kaydıyla . :1hug:

öylende tavuk ve salata türü şayleri öneririm akşamı alınden geldigi kadar . az ya ekmek yememeye çalış . eger çok sık açıkıyosan ve tatlı kırizi geçiriyosan . KROM almanı öneririm sadece krom ama ...elmalı sirkeli degil ..:dance:

sağol aebenim ama bende paylaşım alanına koyamıyorum sen olmasan liste kalacak burada .
nazlım bırak bende okadarçık işe yarayayım ...-tatlicadiarzu- valla çok kolay ben kopyalayıp yapıştırıyorum hiç renk ayarı falanda istemiyo ...sengözlerimebaksanab

merhaba arkadaşlar azcık girip çıkıcam.. durum nedir?geçen hafta sondan 2. idik bu hafta başlara gelsek bari...

nazlım bırak bende okadarçık işe yarayayım ...-tatlicadiarzu- valla çok kolay ben kopyalayıp yapıştırıyorum hiç renk ayarı falanda istemiyo ...sengözlerimebaksanab

aebenciğim ne olur bu hafta beni kontrolün altına al . Benim diyet bir kaçtımı daha tutamıyorum mereti...

ah canım ceylinim tez geçer inşallah .....

bende tatlil sonuçlarını aldım enfeksiyondanmış dr. dogru ilacı vermiş devam at bitirene kadar dedi . ama genede bir ultrason çektirelim dedi.....

şu diyet için verdiklerimide aldım ama oda randövü ile gösterilecek hastane özel randövülü çalişiyolar tahlillere bile . neyseki yakın bize .....

o tahlillerede baktım bi sorun yok ya . hatta bu sefer calsuyumuda ölçtürdüm gayet normal yani takviye almamda gerek yok zannımca .
yani uzun lafın kısası diyet yapıp bol sporlu günler beni bekliyo ....

Ha şü lokalede gittim bu gün herhalde 3 saaten fazla yürüdüm bügün beninki duysa hasta hasta ne eetin diye kızar bana .....

aralıga kadar üyelik 100lr. kızlar haftada 3 gün 1 saat haca gözetiminde işter aletlerle ister ayrobik plates tarzı ve sadece oda degil bir sürü kurs var ingilizce bilgi sayar
diksiyon vs vs.
ingilizceye hemen başlarsam ala bilielermiş ama saati ters vakite geliyo ne edeyim bilmiyorum . bakıcaz ...
TAHLıLLERıN KÖTÜ DEĞıLMıŞ SEVıNDıM CANIM...
FAAL ARKADAŞIM BENıM BAŞLA KIZ EV HANIMIYIZ DıYEkaydirigubbakcemile3 HEP EVDE Mı OTURACAZ YANı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar azcık girip çıkıcam.. durum nedir?geçen hafta sondan 2. idik bu hafta başlara gelsek bari...

bu haftada pek degişmiycek galiba ....delikafadulden

aebenciğim ne olur bu hafta beni kontrolün altına al . Benim diyet bir kaçtımı daha tutamıyorum mereti...
Tamam nazlım bak sen akşam yemeklerini biroda yiyyodunya eve öyle gidiyodun hani ve o haftalarda çok güzel kilo vermiştin ...yerimsenibenve yogurdu çok seviyosun sen biraz agırlık ver bakalım yogurda ....a.s

valla aebenciğim tamda dediğin gibi yeyip yeyip kilo almışım diye dertleniyorum.Eşimde aynısını söylüyor zaten.
Kahvaltıyı asla es geçmiyorumda zaten sanırsam tek doğru yaptığım şey o...

TAHLİLLERİN KÖTÜ DEĞİLMİŞ SEVİNDİM CANIM...
FAAL ARKADAŞIM BENİM BAŞLA KIZ EV HANIMIYIZ DİYEkaydirigubbakcemile3 HEP EVDE Mİ OTURACAZ YANİ?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
GARDAŞIM hiç sorma hevesim kursanda kaldı .....delikafadulden kıskanç herüf yüzünden ...:delphin: neyse saglık olsun ...bende koşu bandı aldırmassam ...kaydirigubbakcemile3 ay ne fena karılarız ...:roflol::roflol::dilcikar:

bu haftada pek degişmiycek galiba ....delikafadulden

tamam nazlım bak sen akşam yemeklerini biroda yiyyodunya eve öyle gidiyodun hani ve o haftalarda çok güzel kilo vermiştin ...yerimsenibenve yogurdu çok seviyosun sen biraz agırlık ver bakalım yogurda ....a.s

tamam aebenciğim akşamları çıkmadan salata yapıp yiyeceğim yine burda sıkıcam artık haftaya kendimi.

Back
X