selam kızlar...oy ben bugün bittim tükendim yoruldum ölimmmmm-tatlicadiarzu-delikafadulden önce kızı bıraktım kardeşimin burs işleri vardı 3e 4e kadar onlarla uğraştım ama bitmedi pazartesiye kaldı bazıları ya ünide öğrencisi olmak ne zormuş bi burs vercekler anam ağladı valla-tatlicadiarzu- soracıma arkadaşın yanına uğradım işler nasıl diye bakayım dedim oy bi girdim bi daha çıkamadım şunu kes bunu biç bunu tak derkene orda çalışanmışım gibi patronda alıştıkaydirigubbakcemile3 çıkarken bana baktı yarın sabahtan gel ben fuarda olcam satışta kimse yok sen ilgilen demezmidelikafaduldenanacım baya baya eleman ettiler benikaydirigubbakcemile3 bu arada evden çıkarken pc yi açık bırakmışım akşama kadar msn açık gelen giden yazmış ben yokum tabikaydirigubbakcemile
neyse sabah pirinç lapası yiyemedim kızın simidinden bi parça attımdı ağzıma öğlen orda bitter çikolatanın bir karesinden şeyttim açımmmmm ölüyommm akşama lapa edem ben gene 2 günlük lapa diyeti olmadı ama bakalım bi işe yarıcakmı,kütocum inş. dediğin gibi olur ilerleyen günlerde gider kilolar,bide pazar doğum günüm herkes gelcek bana sözde süprüs etceklermişkaydirigubbakcemile3 parti var annıcanıs belkim bi dlim pastamdan yerim ,yiyim demi benim pastam o :dilcikar: oy ne kaa çok yazdım enerciye bakdelikafadulden çalışmak bana yaradımınekaydirigubbakcemile3neyse yeter bukadara parnaklrım yuruldu