• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar...oy ben bugün bittim tükendim yoruldum ölimmmmm-tatlicadiarzu-delikafadulden önce kızı bıraktım kardeşimin burs işleri vardı 3e 4e kadar onlarla uğraştım ama bitmedi pazartesiye kaldı bazıları ya ünide öğrencisi olmak ne zormuş bi burs vercekler anam ağladı valla-tatlicadiarzu- soracıma arkadaşın yanına uğradım işler nasıl diye bakayım dedim oy bi girdim bi daha çıkamadım şunu kes bunu biç bunu tak derkene orda çalışanmışım gibi patronda alıştıkaydirigubbakcemile3 çıkarken bana baktı yarın sabahtan gel ben fuarda olcam satışta kimse yok sen ilgilen demezmidelikafaduldenanacım baya baya eleman ettiler benikaydirigubbakcemile3 bu arada evden çıkarken pc yi açık bırakmışım akşama kadar msn açık gelen giden yazmış ben yokum tabikaydirigubbakcemile:utangac: neyse sabah pirinç lapası yiyemedim kızın simidinden bi parça attımdı ağzıma öğlen orda bitter çikolatanın bir karesinden şeyttim açımmmmm ölüyommm akşama lapa edem ben gene 2 günlük lapa diyeti olmadı ama bakalım bi işe yarıcakmı,kütocum inş. dediğin gibi olur ilerleyen günlerde gider kilolar,bide pazar doğum günüm herkes gelcek bana sözde süprüs etceklermişkaydirigubbakcemile3 parti var annıcanıs belkim bi dlim pastamdan yerim ,yiyim demi benim pastam o :dilcikar: oy ne kaa çok yazdım enerciye bakdelikafadulden çalışmak bana yaradımınekaydirigubbakcemile3neyse yeter bukadara parnaklrım yuruldu:delphin:

kızlar bugün ne yedim;

sabah bir dilim ekmek 2 tane cherry domates yarım kibrit kutusu peynir yarım biber ve papatya çayı

minicik ucundan bitter çikolata

öğlen de yine bir dilim ekmek domates peynir biber sabahkilerle aynı miktar

2 tane de form çubuktan aldım 2 adet yani

nasıl yorum yaparmısınız???

çüper olmuş çüper.ŞenizŞenizŞeniz

iyi akşamlar fıstıklarım ...a.s.

iyi akşamalarrr:jeyyar:
bu gün yine sokalara çıktım.
1 simit ve kek yedim.
yok kütom yaa istesem filan değil bu aralar haketen çok yedim. yine toparlanmalıyım. yoksa tüm emeklerim boşa çıkacak:a015:
özgem menün güzel canım. ama sende takıldın kuşum yaa. biz en iyisi iddalaşalımda bu aralara kilo verelimsırnaşık şey

günaydın hayırlı sabahlar .....

takım terkmi edilmiş ne bu sessizlikkkkkk...............

GÖBEK ERıTEN DıYET
Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).
Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin.
Ardından fotoğraftaki gibi 15-20 dakika spor.
Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak.
5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.
Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.
Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derişiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).
Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi
Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.
Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.
Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı
karışım çayı içilecek.

bu diyet işe yarar gibi geldi bana . ama yapana ...

fıstıklar bebelerin okul toplantısı var .ona gidecegim iyi hafta sonları size .....

fıstıklar bebelerin okul toplantısı var .ona gidecegim iyi hafta sonları size .....

diyet işe yarar belki ama benim gibi sabah yataktan kalkmamak için sınırları zorlayan bi insan kalkıp nasıl yürüyüş yapar o muamma mirmirmirmir

bende bugün öğlende çıkıyorum yine ,kocişimin izin günü
öğleden sonra giremem artık
şimdiden öpüyorum sizi hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz

Günaydın herkese .
Ben geldim ama kimsecikler yook.
Daha sabah kahvaltısı yapmadım.Bir bardak greyfurt suyu içtim.Bir yumurta haşlayıp domates ve çayla yemeyi düşünüyorum.
Burada da hava çok güzel..
Görüşmek üzere...

1 simit ve kek yedim.
yok kütom yaa istesem filan değil bu aralar haketen çok yedim. yine toparlanmalıyım. yoksa tüm emeklerim boşa çıkacak:a015:
özgem menün güzel canım. ama sende takıldın kuşum yaa. biz en iyisi iddalaşalımda bu aralara kilo verelimsırnaşık şey
canım valla bu şişlik hala var ama inanılmaz motiveyim bildiğin gibi değil sabah domates peynir biber ile kahvaltımı yaptım yürüyerek işe geldim

akşama mercimek çorbası yapacağım kocişin kuzeni gelecek ya teyzem bi tencere yaprak sarması yollayacakmış benim bitanem çok severde o yüzden

doram bu hafta 71 li rakamları söyleyeceğim inan hissediyorum süper olacak süper ay sonuna kadar 6 lı rakamlardayım ona göre kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar nasılsınız
bugÜn toplantımız vardı fazla gıremedım.

Sabah kahvaltım 1 kase mısır gevreĞı 1 bardak sÜt ıle .

tunaydınlarr ben uyandımm sonunda nasılsınız bakalım kimse yok gerci haftasonu bölee

dün yediklerim

öglen beyaz ekmek 2 dilim zeytin peynir bal çikolata hepsinden azar azar

akşam 1 dilişm börek

gece bi avuç leblebi

yarım saat yuruyuş gece 12 de geldim eve arkadastaydımda

bugunde şimdi uyandım bi hareket yok daha bi kocacımla muhabbet ettik o kadar bugunun planı kahvaltı ederim ilaçlarım yuruyuse cıkarım dönüşte pazar alışverişi çok gec olmassa temizlik

GÖBEK ERİTEN DİYET
Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).
Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin.
Ardından fotoğraftaki gibi 15-20 dakika spor.
Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak.
5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.
Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.
Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derişiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).
Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi
Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.
Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.
Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı
karışım çayı içilecek.

diyet kesinlikle işe yarar ama bana cok bile gelir bu menü hatırlıyomusunuz kulakları cınlasın yutub bu karısım cayı içiyodu çok tavsiye ediyodu aktara yolum düşerse alayım ben denemekte fayda var

inş. güzel habarler alırsın toplandıda ha unuttum Allah kavuştursun işinizde hayırlı olsun inş.

1 simit ve kek yedim.

simit kek iyi gerisi neydiki acep evt bencede toparlan vermek ne zor almak ruhun duymuyo kendine gellll dur de gidişata yazık etme emeklerine cogumuzun 5 kilosusu kaldı 5 kilo yarısımı yapsak ney

Günaydın herkese .
Ben geldim ama kimsecikler yook.
Daha sabah kahvaltısı yapmadım.Bir bardak greyfurt suyu içtim.Bir yumurta haşlayıp domates ve çayla yemeyi düşünüyorum.
Burada da hava çok güzel..
Görüşmek üzere...

gunaydın haftasonları sessiz olur takım genelde greyfurt etkili gercvekten kahvaltıya bi dilim k ekmek eklemeyi unutma

buradada güzel cıkıp yurumem lazım acilen güneşli güneşli iç acıcı pek güzel bir ankaralımız daha oldu dora aeben sen benı sayın artık :jeyyar:kaydirigubbakcemile5

canım valla bu şişlik hala var ama inanılmaz motiveyim bildiğin gibi değil sabah domates peynir biber ile kahvaltımı yaptım yürüyerek işe geldim

akşama mercimek çorbası yapacağım kocişin kuzeni gelecek ya teyzem bi tencere yaprak sarması yollayacakmış benim bitanem çok severde o yüzden

doram bu hafta 71 li rakamları söyleyeceğim inan hissediyorum süper olacak süper ay sonuna kadar 6 lı rakamlardayım ona göre kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özgeee aman motive olalım yaw yaşlandık buralarda yurumek süper ya devam et

bende corba istiyom bende sarma istiyommm:çok üzgünüm: bende bitanen deilmiyim hane bana :utangac: neseeee

yok yok sen kal 73 te ben seni yakalayacam :jeyyar::jeyyar:

Merhaba kızlar nasılsınız
bugÜn toplantımız vardı fazla gİremedİm.

Sabah kahvaltım 1 kase mısır gevreĞİ 1 bardak sÜt İle .

meraba meraba iyiyikk kolay gelsin gecmiştir gercide

bende hemen aynı kahvaltıdan yapayım canım cekti cokacimcoook

ben geldim fıstıklar toplantı her zamanki gibi aidadlarla ve genel ögrencilerle ilgili çocuklarla bi sorunumuz yok çok şükür helede büyük kızla .:nazar:hepside örmek ögrenci .(analarına çekmişler ):jeyyar:
. Bide aidata canım sılıldı biz hep veriyoruz senelik ögrenci 100 milyon 3. bebe diye 1 almıyolar . bide ögretmen vermeyenleri okuduki daha ilk dönemim aidatını vermeyenler çogunlukta .:1shok: ya bu haksızlık salak konumuna girmek istemiyorum ama . bizim ödedigimz paralarla gaz su ve tamizlik hizmeti yapılıyo kul hakkına giriyolar ama farkında degiller . allah korusun ....:delphin:

kızlar gelirken şu tahlil sonuçlarımı gösterdim d.r. a ...her şey güzel ama ...1 şey dışında ....CADIARZU

benim açlık kan şekeri 85 .
HLD kols. 42..
LDL koles.90 . iyide .
KOlestrol .149...
kavaltı yapıp hatta çok sıkıbi kavaltıydı :1closedeyes: ve sıkı durun tokluk kan şekerim 63 çıkmış :1shok:aç ken daha yüksek şekerim bi gariplik ver . size bahsettigim insülin direnci bu .....

tekrar başka bir tesdaha gerekdi orda olmayam başka hastanede yaptıracagım ....:1no2:

hayret bişi ya açken 85. tokken 63 ....delikafadulden

Back
X