• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlarr kimse gelmemiş her pazar oldugu gibi.....

1 saat yuruyusumu yaptım geldim akşam yemegimi yedim

sabah mısır gevregi süt

ara 1 tofita seker

akşam 5etiform zeytin zeynir domates salatalık bolbol su

işler yolunda yani.....

sabah kahvaltıya misafirim var ögleden sonra dişci var gelemem belki merak etmeyın

kızlar annemi yolladım. eşim de dün geldi...
annem sağ olsun içli köfte mantı ekşili köfte (bi bakıma nalı kızlının sadece kızlı olan kısmı)
yaptı gitti...
dünden beri biraz kaçtı..
bugün baya bi kaçtı...
yarın gene tam gaz başlıyorum...
çünkü bu saydıklarım yağlı yiyecekler olduğu için midem çok kötü oldu kaynıyor ve yanıyor...

neyse bacular.
öptüm sizü...

beni haftaya da izinli yazın ....
anneciğimi göndemekten hiç hoşlanmıyorum yaaa

iyiyim kütocum...
gözüm düzeldi bişey kalmadı çok şükür....
ama annişimii yolaldım...
sağ sağlim gider inşaallahh...

iyiyim kütocum...
gözüm düzeldi bişey kalmadı çok şükür....
ama annişimii yolaldım...
sağ sağlim gider inşaallahh...

ayy fatum allah kavuştursun bende annemden ayrıyım,gelip gittiklerinde ne halde kaldığını iyi bilirim..allah gurbet sağlığı versin canım....:Saruboceq:Şeniz

basenden 2 cm. incelmişim,göbişten 3cm.
ah ben bide hamurişini kesebilsem 5 er cm.incelirimde.... yani yürüyüşe başladığım belli oldu.....

artık 2 hafta olacak yürüyüşe başlayalı..aldığım kiloları verdim,birde sıkılaşıyorum galiba..mutluyum...elsecim sende yürü çok faydalı..misss gibi havayı içine çekmek çok hoş...
çıkıyorum canım iyi geceler........

artık 2 hafta olacak yürüyüşe başlayalı..aldığım kiloları verdim,birde sıkılaşıyorum galiba..mutluyum...elsecim sende yürü çok faydalı..misss gibi havayı içine çekmek çok hoş...
çıkıyorum canım iyi geceler........

kesinlikle yürüyüş gibisi yok haklısın spor yapmadan zayıflamak çok zor
iyi geceler canım görüşürüz

bugün benim doğum günümdükaydirigubbakcemile3 bi yş daha yaşlandım,dün eltim bugün görümceler kayınvaldemler bana süpris parti ettilerkaydirigubbakcemile3 anacım uzakta bi mesaj atmış sabah sabah oturdum ağladım:çok üzgünüm: üstüne bide aradı zaten hasretim sabah zırlayarak geçti vallasenağlama,bugün çok yoruldum ben ya,fuarda modeko fuarı açılmış oraya gttik arkadaşla diktiğimiz perdeleri gördük hepside süperdi,acayip mobilyalar vardı öle baktık baktık geldikkaydirigubbakcemile3

bugün benim doğum günümdükaydirigubbakcemile3 bi yş daha yaşlandım,dün eltim bugün görümceler kayınvaldemler bana süpris parti ettilerkaydirigubbakcemile3 anacım uzakta bi mesaj atmış sabah sabah oturdum ağladım:çok üzgünüm: üstüne bide aradı zaten hasretim sabah zırlayarak geçti vallasenağlama,bugün çok yoruldum ben ya,fuarda modeko fuarı açılmış oraya gttik arkadaşla diktiğimiz perdeleri gördük hepside süperdi,acayip mobilyalar vardı öle baktık baktık geldikkaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu yıllaraa.s.

Back
X