• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

TÜnaydınlar 6. Takımın fıstıkları. Yazamadım sabahtan berı.gelır gelmez toplantıya gırdık. Sonra gel ıŞlerını toparla derken ancak gelebıldım. Sabah kahvaltım 1 adet elma

ÖĞlen yemeĞımıde yedım geldım

yarım kepÇe sebze Çorbası
3 yemek kaŞıĞı pılav
1 su bardaĞı yoĞurt
1 yemek kaŞıĞı kuru fasÜlye

selam kızlar kahvaltımı ettim geldim yediklerim;
2 dilim light ekmek
domates
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
bir tutam maydonoz
şekersiz çay

hafta sonu 2 gün bir yedim bir yedim dövebilirsinis:oklava:kaydirigubbakcemile3
kardeşim geldi ıspartadanhihoyyyt onun şerefine pasta aldım yemekler desen offf yane dünde eltimlere gittik gecikmeli doğum günü kutlaması ettiler banakaydirigubbakcemile3gene pasta yedim sabah kalktım aynı kilodayım almamışım oley
kahvaltıyı geç yaptım öğlen işte bir yeşil elma bir fincan yeşil çay içicem akşam hafif atlatmaya çalışırımdelikafadulden kardeşim siparişleri sıraladı anacım yurtta hep aç kalıyos dedi :çok üzgünüm: besiye çekmem lasım bi deri bi kemik:delphin:böle yandan bakınca insan organları nerde bunun diye düşüniy:1shok::roflol:neyse kızlar ben kaçtım hazırlanıp çıkayım akşam görüşürüz öptüm hepinizia.s.

günaydınlar nasılsınız bakalım

oh oh ösgem platislerede başlarmışşşş diyette yaparmışşşş

doraaa sen acaip bi hatunsun en ufak seyleri cok fena takıyosun rahat ol biraz bu hatun gecen sene ögretmen kızı için sessiz sakin dedi die gunlerce kendini harap etmişti :)))

elsem nöber arkadasım benım günaydınlarrrr

nazlım öptüm senidee

ben kaçtım kızlar arkadasa gidiom bişey yemedim tartıda deişiklik yok takılmam geldi heralde yine 4 ayda 9 kilo gitti 3 5 daha gidipte takılaydı bişey olurdu sanki gıcık oluyorumbu duruma neyse bakalım hadi öpüldünüz ...

kütom tünaydınlar
bugün ne bu ya bir mesaj yazan kaçıyo :dilcikar:
ben beklerim siz gidin :kahve:

kütom tünaydınlar
bugün ne bu ya bir mesaj yazan kaçıyo :dilcikar:
ben beklerim siz gidin :kahve:

canım elsem sen dünden beri takımın bekçiliğine soyunmuşun. aferin sana:1hug:
aman yabancı kimseleri sokma. tüyolarımızı çalabilirler delikafadulden:roflol:

ahh kütom ah bileydim o zaman bu kadar üzülmezdim. keşke geçenseneki gibi hep sesziz kalaymıştı. bu sene biraz yırtıcı kaplanlık var üzerinde:dilcikar:

dert etmiyeceğim. evde olduğum sürece bir problem yokta ya dışarı çıkarsam işte o zaman olacak.:kızgın:
en iiyisi ben evde bekleyim ev teli yetiyor evdeyken:roflol:

herkese merhabaaa:=)))))

sabah tam bir diyet kahvaltısı yaptım domates salatalık az peynir 2 zeytin kepek ekem
ara kepekli3 tane bisküvi.
öglen yogurt+ patlıcan yemegi

12 ile 3 arası da dışarda yürüyüşteydik annemle arkadaşlardan bazılarının dogum günüydü hediye almaya gittik uzak bi eyre yürüye yürüye gittikk....

yeniden ne bu azim mi diyorsununz ???

arkadaşlarıma hediye alırken baktım onlara hep S beden alıyorum. oysa kendime ya M yada L alırım. orda kıyafet deneyen bayanlara baktımmm hepsi de çok bakımlı görünüyorlardı. hele bi tanesi eşiyle birlikte gelmiş kadın arkadan bakınca benden genç görünüyordu...

gözüme çarpan bazı detaylar var uzun zamandır gözlemliyorum sizlere de anlatayım:
mesela ben göbegim çok diye fazla dar şeyler giymem biraz daha bol giyerim gerek tişört gerekse pantolon... oysaki çok çok kötü durmuyorsa dar şeyler giymek bayanları daha hoş gösteriyo begendigim bütün kadınlarda bunu farkettim.bol kıyafetler biraZ daha hantal gösteriyo. aklınızda olsun sizin de.

kızlar selam ben öğlen dün akşam haşladığım kepekli makarnadan yedim arkadaşımla birlikte ve yanında yoğurt ardından da yeşilçay mandalinalı , rezene ve papatya çayını karıştırıp içtim oh afiyet olsun bana

kızlar selam ben öğlen dün akşam haşladığım kepekli makarnadan yedim arkadaşımla birlikte ve yanında yoğurt ardından da yeşilçay mandalinalı , rezene ve papatya çayını karıştırıp içtim oh afiyet olsun bana

afiyet olsun özgecimm süper bir menü tam diyetlikk !Şeniz

ben çıkıyorum canlar dün 4 tane yeni kitap aldım: uçurtma avcısı,bin muhteşem güneş,ihanet noktası ve feraye... uçurtma avcısını hemen okumaya başladımmm gidip biraz daha okuycam akşama da sporum var...

ceylincim bende senin gibiyim bol giyinip kendimi saklamaya çalışıyorum ama dediğin gibi daha kilolu gözüküyoruz aslında
bazen bakıyorum benden 10-15 kilo fazlası olan insanlar gayet rahat dar giyiniyolar ve çok şık olanlarda var içlerinde
nazlıcım sağol sen nasılsın güzelim?

ceylincim bende senin gibiyim bol giyinip kendimi saklamaya çalışıyorum ama dediğin gibi daha kilolu gözüküyoruz aslında
bazen bakıyorum benden 10-15 kilo fazlası olan insanlar gayet rahat dar giyiniyolar ve çok şık olanlarda var içlerinde

bende iyiyim canım sıkılıyor bugün birazcık. Allah hayırlara çıkarsın içimde bir sıkıntı var.

aaa kızlar benm bilgisayar sapıttı galiba ikişer ikşer yolluyo mesajları

HoŞgeldİn ceylİnİm ve elİfcİĞİm nasılsınız bakalım
saol nazlım hoşbulduk sen nasılsınnn??

evet elsecm işte aslıdna degişikliğe kilolarımzdan önce kafamızdan başlamalıyız insanlar neler giyiyo giyimde dogru renklrei fogru şekli seçmek acayip önemli,bir tarz yakalamk mesela... bu yüzden kk yı çoks eviyuorum çünkü bugün ne giydin diye bir bölüm var mesela sizde takip edeiblrsiniz giyim tarznı begendigim insanlar neyle neyi giymiş renk olarak onlara diakkat ediyorum ayrıca pembe dolap die başka bir başlık var orda da kk bayanları ürünlerin resimlerini koyuyolar bazen benm dibimde satılan ama haberimin bile olmadıgı ucuz şeyleri ögreniyorum süper oluyo.

Ceylİnİm ben Şuanda bİn muhteŞem gÜneŞİ okuyorum.

uçurtma avcısını okudun mu canım ben ondan başladım çok övdüler şimdilik çok güzel gidiyo. yaşasn benim gibi bi kitap kurdu daha var galiba:=))

slm herkese cadılar nasılsınız,
ben nasılım hemen diyem iyiyim şükürler olsun gelip giden baş ağrımla yeni işimle uğraşıyrum yolunda herşey şükürler olsun,
bu akşam mr sonucunu alcam ama ancak haftaya pazartesi dr a gösterebilcem randevu o zamana izin alabildim
sizde ne var ne yok nasılsınız...

Back
X