• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün akşam annemlerdeydik

küçük bir parça karnıyarık yedim 2 kaşık pilav yarım kase çorba ve salata hiç ekmek yok
bu akşam pilatesimi yapacağm ama tartıda değişiklik yok çok üzgünüm bildiğiniz gibi değil

bu sabahta
bir bardak sütümü içtim yarım simit ve yarımpeynir bu kadarrrr

mmmf27
Hedef : Mart => 80
Başlangıç Tarih : 16.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 63,5
Şimdiki Kilo : 64,3
Verilen Kilo: -0,8
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: -1%
Karne Notu : -40
Sonuç : Sınıfta kaldı.

REZALETTT:roflol:AMA YANLIŞLIK VAR SANIRIM
BEN 68.5 LA GİRİŞ YAPTIM TAKIMA NEDEN BÖÖLE OLDU BEN NEDEN SINIFTA KALDIM İMDAAAAAAATTTTTTT

mmmf27
hedef : Mart => 80
başlangıç tarih : 16.01.2009
kaç aydır rejimde? : 2
başlangıç kilo : 63,5
şimdiki kilo : 64,3
verilen kilo: -0,8
minimum değer: 2
kilo kaybı yüzdesi: -1%
karne notu : -40
sonuç : Sınıfta kaldı.

rezalettt:roflol:ama yanlışlık var sanırım
ben 68.5 la giriş yaptım takıma neden bööle oldu ben neden sınıfta kaldım imdaaaaaaattttttt

maytapcığım eski üye olduğun için yarışmayı bıraktığın kilon olabilirmi acaba

günaydın kızlar...benim neden karnem yok:çok üzgünüm:senağlamasenağlama bende istiyorum karne..Çok üzgünüm çoook

günaydın yumukum sen mart ayında katıldığın için yok sanırım
ben 27.02'la katılmışım :))

yok canım o zamanda 65le giriş yapmıştım üstelik nickimde değişikti neyse püsküüte özelden yazdım herhalde yanlışlık oldu

vay bi de beni takımın en iyisi seçmişler :roflol::roflol:
Sabah sabah çok güldüm :roflol:

niye öyle diyosun kız 1 ayda verdiğin kiloyu baz almışlar işte ben 3,5 kiloyu almamış olsaydım geçerdim seni hıhhh bence bu gazla iyi bir diyete başla elseciğim.

niye öyle diyosun kız 1 ayda verdiğin kiloyu baz almışlar işte ben 3,5 kiloyu almamış olsaydım geçerdim seni hıhhh bence bu gazla iyi bir diyete başla elseciğim.

bende tam akşam diyeti bırakmayı düşünüyodum sabah moral oldu valla

tebrik ederim canım bukaa az zamanda bu başarı süperrrkaydirigubbakcemile3

ayda 1 kiloyu baz aldıkları için ve en kısa sürede benimki olduğu için sanki çok vermiş gibi olmuşum
aslında kızların başarılarını tebrik etmek lazım

heee geldim
else ya süpersin kızım işte bu bir başarı sırlarını bekliyoruz ona göre
darısı başımıza

heee geldim
else ya süpersin kızım işte bu bir başarı sırlarını bekliyoruz ona göre
darısı başımıza

başarımın sırrı :roflol:
az yemek ,bol spor dermişim :roflol:
valla hiç spor yapmıyorum biliyosunuz
yemek konusunda da kaçamaklarım oldukça fazla :utangac:

Elseeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizide zayıflatttttttttt Elseeeeeeeee Elseeeeeeeeeeeee Elseeeeeeeeeeeeeeee

kocişi aradım biraz önce laptopu evden götür diye :roflol:
o beni engelliyo çok akşam pc başından kalkmıyom
bu akşam inşallah doooğru yürüyüşe kaydirigubbakcemile4

selam kızlar
ben her işe geldiğimde yeni planlar yapıyorum. sabahları giyinmek işkence. hele bu ara reglim gecikti balon gibiyim yine.
geçen hafta işteyken sabah erken kalkıp pilates yapmaya karar vermiştim ama indiremedim. özgecim anlatırsa belki becerebilirim
dün işteyken akşamları yürüyüş yapmaya karar vermiştim. eşim yan çizdi. beni de yalnız göndermez
bugün işteyken de karar verdim. sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapıcam. ama oğluş ben kalkınca hemen uyanıyor. onu uyandırmadan sessizce kaçmam lazım. bakalım bunu uygulayabilecek miyim.

aynısını ben de uyguluyorum :1shok:
ben niye sınıfta kaldım peki kaydirigubbakcemile3

sen yeterince kaçamak yapmıyon demek ki:roflol:

selam kızlar
ben her işe geldiğimde yeni planlar yapıyorum. sabahları giyinmek işkence. hele bu ara reglim gecikti balon gibiyim yine.
geçen hafta işteyken sabah erken kalkıp pilates yapmaya karar vermiştim ama indiremedim. özgecim anlatırsa belki becerebilirim
dün işteyken akşamları yürüyüş yapmaya karar vermiştim. eşim yan çizdi. beni de yalnız göndermez
bugün işteyken de karar verdim. sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapıcam. ama oğluş ben kalkınca hemen uyanıyor. onu uyandırmadan sessizce kaçmam lazım. bakalım bunu uygulayabilecek miyim.

bende her sabah planlar yapıyorum akşam eve gidince hepsi uçup gidiyo malesef :mymeka:

sen yeterince kaçamak yapmıyon demek ki:roflol:

Bende her sabah planlar yapıyorum akşam eve gidince hepsi uçup gidiyo malesef :mymeka:

kızlar bende sizin gibiydim ama kesin çözümü buldum ve spor salonuna yazıldım. Para verince gidiliyor aman param boşuna gitmesin diyorum ve her akşam spor salonunun yolunu tutuyorum.plateste var.

kızlar bende sizin gibiydim ama kesin çözümü buldum ve spor salonuna yazıldım. Para verince gidiliyor aman param boşuna gitmesin diyorum ve her akşam spor salonunun yolunu tutuyorum.plateste var.

daha önce spor salonuna da yazıldım nazlıcım
haftada 3 gündü
ilk 2 hafta güzel gittim, 3. hafta 2 gün gittim, 4. haftada 1 gün
sonrada bıraktım zaten
kilo vermemiştim ama sıkılaşmıştım
spor gibisi yok kesinlikle

Back
X