• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam refimm yarışalım. bu böyle gitmez kızlar kendimize gelelim biraz iyice saldık kendimizi. değin gibi yazda geliyor. geçen pazar bir gömlek beğendim ama bana uyan bedeni yoktu sadece bakmakla yetin mi öyle ağzımın suyu aka aka .

Tamam canım yüzde hesabına göre rakibemsin şişkoooooo :)))))))))) bu sinir sana yeter sanırım çok şişmanlamışsın Nazlııııııııı yakında evlenicende bu ne halllllllllllllll sırnaşık şeysırnaşık şey

pınar gaynanana geçmiş olsun .....bacım . tez vakitte iyileşe senide azat ede .....

aebenciğim bir el at bize bizde motivasyon falan sıfır en azından ben kendi adıma öyleyim.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama
kızım ablanın düğününü düşün oradaki çıtırları düşün elbisenden fırlayan simitlerini yağlarını düşün ve yemeğe devam et senkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Özişşşşşşş kızımm çok çok üzgünüm ama bir çarede bulamıyorum iştahım öküz gibi açıkkk ve hiçbir kıyafetim yakışmıyor :( yazlılar üzerime olmuyor dün bir elbise giydim Kotonda muhteşemdi ama bana olmadıııı iğrenç göbek yağlarım fırladı böyle zamanhlarda kendimden nefret ediyorum :((((((((((((((((((((:delphin:mirmirmirmir

Tamam canım yüzde hesabına göre rakibemsin şişkoooooo :)))))))))) bu sinir sana yeter sanırım çok şişmanlamışsın Nazlııııııııı yakında evlenicende bu ne halllllllllllllll sırnaşık şeysırnaşık şey

sen önce kendine bak refff bide ablanın düğününe gidicen orda insanlar diyecek aaa baksana ne kadar çok kilo almış elbiseside hiç yakışmamış ayyy şunun göbeğine bak kocamaannn

ortalık kızışmış kızlar kötükedihüso

hadi ben eve kaçar ton balıkımı yicem
evde pc yok bu akşam yarın görüşürük
öptüm sizi

ay aklıma senin bu cümlen üzerine direk hani falcılar falan el verirlermiş ya onlar geldi
abla bi elini sürde bizde zayıflayalımmm
ehe:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

elemsin özge güldürdün beni allahta seni güldürsun able be bi el bize zayıflayamıyorum sen bir el sür bana kesin zayıflarım ben.

Özişşşşşşş kızımm çok çok üzgünüm ama bir çarede bulamıyorum iştahım öküz gibi açıkkk ve hiçbir kıyafetim yakışmıyor :( yazlılar üzerime olmuyor dün bir elbise giydim Kotonda muhteşemdi ama bana olmadıııı iğrenç göbek yağlarım fırladı böyle zamanhlarda kendimden nefret ediyorum :((((((((((((((((((((:delphin:mirmirmirmir

yakışmaz tabi ay ben seni düğünde düşünemiyorummmmm
hele o görümcen de gelirse vay haline
düşünsene diyecekki millete ayy bizim geline bak o koca kasasına bakmadan o kıyafeti giymiş göbeğe bak bide bunu eşine söyler kendine bakmadan onu nasıl giydi diye
kocanda derki vay anasını ya bizim hatun zeplin gibi olmuş görmeyeli al bunlar da sana kapak olsun gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

hadi ya araştırdığna göre durumun neymiş ki:uhm::uhm::uhm:
senağlama bi bilsen kuşum ..... gulukoz lar hep normal degerlerin altında . her saatinki ..
her yarım satte bir kan almışlardı 3 saat beklemiştim ...ne demek şimdi ...:sm_confused:.

eger yanlışım yoksa şu konu
Reaktif Hipoglisemi nedir? ya ben bundan kilo veremiyomuşum galiba ondan çup diye kilo alıyomuşum ....:1ninca:

yanlış biliyoda olabilim ya nasıl geçeçek 2 hafta ...delikafadulden

ana kalabalıkmsız

kızlar arkadastayım sabahın köründe benı cınnet kıvamına getirdiler biri su kartı yukletti bi ip istiyo ayyy geldim bunun kaynanası gelcek örtmen kaynanasıtatilde burda anam dun pasta yaptırdı halı yıkatı buhun börek sarma ben kendi kaynanama bu kadar hazırlık etmiyom :)))

dunku 1 litre koladan sonra almadım galuba sabah aynıydı 75 e kazık caktım bugunde almassam süper sabah gözleme yedim azcık

düşünsene diyecekki millete ayy bizim geline bak o koca kasasına bakmadan o kıyafeti giymiş göbeğe bak bide bunu eşine söyler kendine bakmadan onu nasıl giydi diye
kocanda derki vay anasını ya bizim hatun zeplin gibi olmuş görmeyeli al bunlar da sana kapak olsun gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

anammm korktum ben senden kabusum olursun beaaa abimler sunnet yapacak eyvahhhhh :1shok:

ay iki kere gelmiş değiştirdim kuşlar neyse öğlen etiform yedim limon lifli akşam da salata misss gibi

Dün zaten kociş çok kilo aldın yine göbeğin fırladı dedi :( hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:1shok::utangac:

refff canım 1 mayısa kadar yarıştayız seninle bakalım kim daha çok verecek ama emin ol ben seni geçicem. sende düğüne sana yakışmayan bir elbiseyle gidicen bide görümcen gelirse yandın sen.

ana kalabalıkmsız

kızlar arkadastayım sabahın köründe benı cınnet kıvamına getirdiler biri su kartı yukletti bi ip istiyo ayyy geldim bunun kaynanası gelcek örtmen kaynanasıtatilde burda anam dun pasta yaptırdı halı yıkatı buhun börek sarma ben kendi kaynanama bu kadar hazırlık etmiyom :)))

dunku 1 litre koladan sonra almadım galuba sabah aynıydı 75 e kazık caktım bugunde almassam süper sabah gözleme yedim azcık

kütocum bi de alt yazı lazım sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X