akşam yemeğimi yazıyorum
1 adet salatalık
2 adet havuç
Bak NAzlıcım çok az yiyorsun tabiki kilo verirsin ama çabuk alırsın canım.:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam yemeğimi yazıyorum
1 adet salatalık
2 adet havuç
kelin ilacı olsa ....:roflol::roflol::roflol:aebenciğim bir el at bize bizde motivasyon falan sıfır en azından ben kendi adıma öyleyim.
:roflol::roflol::roflol::roflol:ay aklıma senin bu cümlen üzerine direk hani falcılar falan el verirlermiş ya onlar geldi
abla bi elini sürde bizde zayıflayalımmm
ehe:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dün afiyet olsun dedik bu gün demiyoz bediş ......ana kalabalıkmsız
kızlar arkadastayım sabahın köründe benı cınet kıvamına getirdiler biri du kartı yukletti bi ip istiyo ayyy geldim bunun kaynanası gelcek örtmen kaynanasıtatilde burda anam un pasta yaptırdı halı yıkatı buhun börk sarma ben kendi kaynanama bu kadar hazırlık etmiyom :)))
dunku 1 litre koladan sonra almadım galuba sabah aynıydı 75 e kazık caktım bugunde almassam süper sabah gözleme yedim azcık
:roflol::roflol::lepi:anammm korktum ben senden kabusum olursun beaaa abimler sunnet yapacak eyvahhhhh :1shok:
senağlama bi bilsen kuşum ..... gulukoz lar hep normal degerlerin altında . her saatinki ..
her yarım satte bir kan almışlardı 3 saat beklemiştim ...ne demek şimdi ...:sm_confused:.
eger yanlışım yoksa şu konu
Reaktif Hipoglisemi nedir? ya ben bundan kilo veremiyomuşum galiba ondan çup diye kilo alıyomuşum ....:1ninca:
yanlış biliyoda olabilim ya nasıl geçeçek 2 hafta ...delikafadulden
anammm korktum ben senden kabusum olursun beaaa abimler sunnet yapacak eyvahhhhh :1shok:
hadi ya üzüldüm bak bende troidlerime bi baktırayım diyorum ama düşünme aşamasındayım bende inşallah bişey olmaz aebenim yasenağlama bi bilsen kuşum ..... gulukoz lar hep normal degerlerin altında . her saatinki ..
her yarım satte bir kan almışlardı 3 saat beklemiştim ...ne demek şimdi ...:sm_confused:.
eger yanlışım yoksa şu konu
Reaktif Hipoglisemi nedir? ya ben bundan kilo veremiyomuşum galiba ondan çup diye kilo alıyomuşum ....:1ninca:
yanlış biliyoda olabilim ya nasıl geçeçek 2 hafta ...delikafadulden
yaaa o doğruları söylüyorum kısımmm ben tabii sizin benim gibi bi vucudunuz olmadığı için panik yapmanız çok doğal:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:anammm korktum ben senden kabusum olursun beaaa abimler sunnet yapacak eyvahhhhh :1shok:
kütocum bi de alt yazı lazım sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok refim ben 1 aydır . bu kaçıncı test ilk yaptırdıgım özel hastaneydi zatan ben istedim onca testi niye kilo veremiyorum diye ......sengözlerimebaksanab tokluk şekerim düşük çıktıgı için dr. bu raya gönderdi bu hastane sadece şeker guvatr üzerine . normal hastaneler gibi degil zaten ..Canım seninki gizli şeker olabilir. Ama birde özele gittiysen sırf paara içinde gerksiz test yapıyorlar bilgin olsun.
AAA gördün mü hemennnn diyete akşam mekik mi çekiyon amuda mı kalkıyon ne yapıyorsan yapDün zaten kociş çok kilo aldın yine göbeğin fırladı dedihüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:1shok:
![]()
Bende geçen hafta troidlerime baktırdım normal çıktı birtanesi sınıra çok yakın ama önemli değil dedi doktor hanımcım. Bende ümitlenmiştim bir ilaç verir ve zayıflarım diye ama olmadı((((((888
tamam nazlım 1 mayısa kadar yarıştayız ama benim senin gibi spor yapma şansım yokki kuzum( ondan üzgünüm sana yetişemem ama olsunn.. Başarıcam ve seni zor şartlarda alt edicemmm
troidlere için dahiliyeye mi gittiniz ne dediniz :1rolleyes::roflol::roflol: