Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasılsınız canlarımm,daha eve yeni girebildim bugün son bir sınavım vardı geçen haftadan ertelenen çok şükür bu da iyi geçti:=) acayip yorgunum geç kaldıgım için sporuma gidemedim vicadan azabı çekiyorum istanbulda hava da çok kötü şakı şakr yagmur yagıyo,szler iyisinizdir umarım,geçmişin bir kısmını okudum ama hepsini tamamlayamadım malesef.

hoş geldik fıstık şükür atlattın hadi sınavları gözun aydın gecmiş çokk uzun işin zor hadi başla bakalım burdada acaip ruzgar var beni bile uçuracak nerdeyse:roflol:

günaydın kızlar.
dün akşam gezmeye çıktık
ben genelde evde rahat olsun diye eşofmanlarla otururum. ama giyinince kendimden her nedense memnun kalmadım:çok üzgünüm:
sebebini spor yapmamaya verdim.
ben 5 kilo şişkoyken bundan daha zayıf duruyordumn beeeekötükedihüso
birde bundan böyle eşofmanlarla oturmayacağım. onların içinde pörtleyen yerlerim hiç belli olmuyor. ancak bir yere gideceğim zaman patlayan pörtleyen yerlerim hemen göze çarpıyor.senağlama
hemen kalkıp giyiniyorum. ve çocukları bayrama götürmek için evden çıkıpdelikafadulden gelincede soyunmamayı düşünüyorumsırnaşık şey

günaydın kızlar nasılsınız?

nazlıcım rüyamda yağlar değil ama böcekler koştu durdu peşimden -tatlicadiarzu-

doracım günaydın bende hep eşofman giyiyorum evde dediğin gibi anlamıyoruz kilomuzu
sabah işe gitmek için giyinirken daha iyi anlıyorum bende

günaydın kızlar kimsecikler yok herkes 23 nisanda herhalde:)
dün akşam ne yedim hemen yazayım bari cornflakes yedim
pilatesimi de yaptım resim yükleyecktim sabah çektim ama olmadı nedense
herkes zayıflamışsın dedi de size de bir göstereyim diyecektim
nazlıcım bugün izinli uğramaz herhalde başka kimsecikler de yok zaten

Elsecim Ekledim Birazdan Sileceğim Alıntı Yapma Bu Arada Sabah Geç Kaldım O Yüzden Saça Başa Kıyafete Bakma Olur Mu?:roflol::roflol:

Son düzenleme:
özgeciğim gerçekten diyorum bak. sen 70 göstermiyorsun. üstelik resim insanı olduğundan kilolu gösterdiği halde yinede çok narin duruyorsun.

özgeciğim gerçekten diyorum bak. sen 70 göstermiyorsun. üstelik resim insanı olduğundan kilolu gösterdiği halde yinede çok narin duruyorsun.

narinlik ve ben :roflol::roflol::roflol:
ay canım sağol ehe çok güldüm valla
bu arada eteğim hemen kırışan bir kumaş bak kırışmış hep oturuyorum ya onları dikkate almayın :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

özge süper görünüyorsun canım ya sende bana göre şanslı gruptansın kilo basenlerde
üst taraf incecik ne güsel

özge süper görünüyorsun canım ya sende bana göre şanslı gruptansın kilo basenlerde
üst taraf incecik ne güsel

CANIM BENİM ÇOK TATLISIN ÇOK TEŞEKKÜRLER AMA O BASENLERDEN KURTULMAK İÇİN NELER ÇEKİYORUM BİR BİLSEN:1rolleyes::1rolleyes:

çok şeker gözüküyosun özgecim
seninde benim gibi alt kısımda biraz tombiklik var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…