Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elsecim Ekledim Birazdan Sileceğim Alıntı Yapma Bu Arada Sabah Geç Kaldım O Yüzden Saça Başa Kıyafete Bakma Olur Mu?:roflol::roflol:

buarada saçın başın kıyafetin de gayet güzel
eteğin benzeri bende var krem rengi
hava biraz daha ısınsında giyeyim diye bakıyorum

merhaba fıstıklar . ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun ......

resimmi koydun cadı bakıyım .....

süpersin özgem yüzünün güzelligi yeter valla . basenlere takılmıyorum hiç ....

canım aebenim çok teşekkür ederim çok sağol resmi kaldırdım profilime yüklemeye çalıştımolmamıştı bir daha deneyeyim bari:)

kızlar resimleri yükledim profilime oradan bakın buradan sildim
yorumlarınızı önemle bekliyorum haberiniz olsun:):):):):):)
bu arada bugün işe geç kaldım o yüzden kıyafete ve tipe bakmayın lütfen puhaaaa:roflol:

ben geldim biletimi aldım çok üşüdüm sabah pc çökmüştü gibi bişi olmuştu düzelmiş çok sevındımm

hoşgeldin bedişçin
ankara yolcusu musun yine??

evt canım yarın 15 :00 hızlı trenn bu sefer buluşma yok malesef herkesin bebeler evde benle ugraşmasınlar dedim işte böle sabah pc kilitlendi reset attım bidaha acılmadıydı çöktü sanmıştım netsiz hayat ne boş ya kolum bavagım kopmuş gibi kaç saattir derttrydim

bu arada 23 nisan kutlu olsunnn sabah aklıma gelmedi keşke gideydim daha ömrümde hiç gidemedim :çok üzgünüm: her yıl sabah erkenden kalkıp aglamaya başlardım götürmediler:mymeka:klava:

benimde kociş 2 gecedir pc'yi yanına alıyo kendimi iyice sıkılmış hissediyorum
alışkanlık yapıyo, sanki eskiden internet vardı naniknanik

hiç gitmedin mi törenlere??bende bıkana kadar gittim heralde
her sene törende görevli olurduk zaten 23 nisan,19 mayıs
ondan sonrada bizim ufaklıkları seyretmeye gidiyoduk

yok gitmedimm okuldan görevlere katılmama izin vermezlerdi bizimkiler yaşlı oldugu için mahrum kaldım herbişiyden komsular acırdı aglamama bizle gelsin derlerdi onada bırakmazlardı ahh ahh seneye kocacım götürsün beni :))

manganın yeni şarkısını dinleyin kızlar süper yapmışlar helal ossun "dunyanın sonuna dogmuşum"

18 mayısta gelip 19 mayıs sabahı törene gitmez bence
gel bakıyım yamacıma boşver töreni der :jeyyar::jeyyar:

:jeyyar: :jeyyar:
lülülülülülü

nese 1 adet simit yedim ac gittim carsıya oda bayattı o kadar kalori aldık hecc degmedi vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…