1. sesim süper ince duruyordu çünkü göbüşü ceketle kamüfile etmişin:1ninca:
2. resime gelince bir an baktım hamişmi diye:roflol::roflol:
ceylinim bencede sen o kişiye öncelikle bi teşkür et ama sahibibinin olduğunu söle yoksa sinek küçük mide bulandırır misali eniştemide işgillendirme canım:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile
delikafaduldendelikafadulden ne aynı kilosu şekerim 1 aydan fazladır izindeyim 67 kiloyum ....sonuçları dr. gösteremedim daha . bana diyet verecegine eminim . şekerimde insülinimde düşük çıkıyo ....delikafaduldengünaydın bayanlar nasılsınız bakalım
ii kilo vermeler ii cumalar diiyorum
abencim set kilodasın yine
ben alıyormu azar azar yaaa
YUmukum sen tam bizim çeneye göresin ama ....kaydirigubbakcemile3 takıma giremiyosun ....fazla .:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3ben kaçtım kızlar kahvaltı hazırlıyım ya evde herkes tatil ben işe gidiyorum acımasızlık bu bide dalga geçiyolar benimledelikafaduldeneşim 4 gün kızım 4 gün kardeşim zaten bi haftadır ekti geldi gideyimde kahvaltıyı hazırlayayım bari sorada işe hepinnizi öptüm akşama görüşmek üzre hoşçakalın 6.takımın dilberleri ay dilber dedim dilber teyze geldi aklıma :roflol::roflol::roflol:tmm gittim allam çeneye bak :1shok:kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldenkız konuşşana benim benım yusufum var desene ..delikafadulden boşuna yoluna çıkmasın ...
ayrıca gönüllügü faliyetin için tebrikler ...a.s.
1. sesim süper ince duruyordu çünkü göbüşü ceketle kamüfile etmişin:1ninca:
2. resime gelince bir an baktım hamişmi diye:roflol::roflol:
ceylinim bencede sen o kişiye öncelikle bi teşkür et ama sahibibinin olduğunu söle yoksa sinek küçük mide bulandırır misali eniştemide işgillendirme canım:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile
bu arada takımın 1. sini ilan ediyorum ÖZGEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:a.s.
eminim onu geçecek başka babayiğit yoktur.delikafadulden
pınarın kaynanası var yapıp yapıp yiyolardır.
asimde verse verse 500 verir oturduğu yerde tıpkı benim gibi:jeyyar::roflol:
haydin özgeye bir alkış verelimsırnaşık şey:1hug:a.s.:hooray:
canlarımm konuşcam ama korkuyorum açıkcası ters bir tepki vermesinden.ama saklamamın pek bir faydası yok.
inşallah gönüllü öğretmenlik için de uygun saatler ve branş bulabilirm aebenimm yarın konuşcaz bakalım.
kızlar bu hafta kimse de fazla degişiklik yok .
haftaya kilo verirseniz benım eksiler sizin verdiginize yazık edecek hazır kimsede tın yokken bu hafta benim eksileri ekleyelimmi ..... ne dersiniz . daha fazla kilo almıyorum zayen aldım alacagımı hı ne drsiniz ...
valla tebrik ediyorum seni ceylinim gönüllü öğretmenlik için . inşallah sana uyan saatler ve branjlar çıkar. bencede konuş ceylinim bir sahibinin olduğunu bilsin canım.
kızlar bu hafta kimse de fazla degişiklik yok .
haftaya kilo verirseniz benım eksiler sizin verdiginize yazık edecek hazır kimsede tın yokken bu hafta benim eksileri ekleyelimmi ..... ne dersiniz . daha fazla kilo almıyorum zayen aldım alacagımı hı ne drsiniz ...
yazalim zaten kimsede tık yok haftaya hepimiz iyi kilo veririz diye düşünüyorum. ne olur haftaya biz 1. olalım :lepi: aebenciğim ben şeyi merak ediyorum.5. takımdan mehalin yaptığı diyeti bize biraz tiyolar kapasana ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?