Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol::roflol::roflol::roflol: amanın almıyım bi tane yetiyo artıyo :1shok:

6. TAKIM * *101 * *ETAP SONUÇLARI
asibulut ( 56.4 / 56.4 / 0.0/ 0.0&#37
dora ( 63.0 / 63.0/ 0.0/ 0.0%)
aeben ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.0%)
kütahya ( 75,0 / 75.0 / 0.0 / 0.0%)
pınarım ( 81,5
cceylin ( 60,8 / 60.3 / 0.5/0.82%)
fatunuz ( 84.0 / 84.0/0.0/0.0%)
referans ( 75,0 /75.0/0.0/0.0%
nazlıgüleç ( 60.0 /60.0/ 0.0 / 0.0%)
mmmf27 ( 64.3 / 64.3/ 0.0./0.0%)
else ( 67,7 / 68.2 / -0.5 /-0.74%)
yumukum (77.5/ 78.0/-0.5/-0.65%)
ozgekrd ( 73.9 / 73.0/ 0.9/ 1.22%)

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( / 903.6 /

kızlar takımın durumu bu. bir konnrol ediverin bakam:roflol::roflol: artık yuvarlak sıfırın neyi konntrol edilebilirsedelikafadulden bu arada pıanr gelmiyecekmi yoksa:1closedeyes: onuda hemen aynı yazıverem ben:roflol:

Son düzenleme:
günaydın bayanlar nasılsınız bakalım
ii kilo vermeler ii cumalar diiyorum
abencim set kilodasın yine
ben alıyormu azar azar yaaa
delikafaduldendelikafadulden ne aynı kilosu şekerim 1 aydan fazladır izindeyim 67 kiloyum ....sonuçları dr. gösteremedim daha . bana diyet verecegine eminim . şekerimde insülinimde düşük çıkıyo ....delikafadulden

sen nasılsın . gelmiyosun seni k.k nın farklı yerlerinde görüyorum ama ...:1rolleyes:

ben kaçtım kızlar kahvaltı hazırlıyım ya evde herkes tatil ben işe gidiyorum acımasızlık bu bide dalga geçiyolar benimledelikafaduldeneşim 4 gün kızım 4 gün kardeşim zaten bi haftadır ekti geldi gideyimde kahvaltıyı hazırlayayım bari sorada işe hepinnizi öptüm akşama görüşmek üzre hoşçakalın 6.takımın dilberleri ay dilber dedim dilber teyze geldi aklıma :roflol::roflol::roflol:tmm gittim allam çeneye bak :1shok:kaydirigubbakcemile3

yumukum bence gayaet iyisin göbeğin falanda gitse gerçekten süper olucan. bende bacaklarım ince olsun istiyorum ya... totomda küçülsün biraz. kardeşimle spora gidiyoruz ya onun bacaklar incecik tabi ben bacak çalışırken oda üst kısım çalışıyor. onunda göğüs sorunu var.

YUmukum sen tam bizim çeneye göresin ama ....kaydirigubbakcemile3 takıma giremiyosun ....fazla .:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

bu arada takımın 1. sini ilan ediyorum ÖZGEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:a.s.
eminim onu geçecek başka babayiğit yoktur.delikafadulden
pınarın kaynanası var yapıp yapıp yiyolardır.
asimde verse verse 500 verir oturduğu yerde tıpkı benim gibi:jeyyar::roflol:
haydin özgeye bir alkış verelimsırnaşık şey:1hug:a.s.:hooray:

delikafaduldendelikafaduldenkız konuşşana benim benım yusufum var desene ..delikafadulden boşuna yoluna çıkmasın ...

ayrıca gönüllügü faliyetin için tebrikler ...a.s.

canlarımm konuşcam ama korkuyorum açıkcası ters bir tepki vermesinden.ama saklamamın pek bir faydası yok.

inşallah gönüllü öğretmenlik için de uygun saatler ve branş bulabilirm aebenimm yarın konuşcaz bakalım.

tebrik ediyorum özgeciğimi. ama haftaya ben birinci olucam geçicem hepinizi. haftaya spor salonundan çıkmıycam evdede plates yapıcam platese gitmediğim günler. bütün plates aletlerim tamam sadece kendime uzun bir sopa bulmam lazım.

valla tebrik ediyorum seni ceylinim gönüllü öğretmenlik için . inşallah sana uyan saatler ve branjlar çıkar. bencede konuş ceylinim bir sahibinin olduğunu bilsin canım.

kızlar hiç bu kadar kolay liste hazırlamamıştım:roflol::roflol:
ama durum da vahim haaaa:mymeka: haftaya böyle olmayalım lütfen.klava:
hadi bu benim şansım diyelim:roflol:sırnaşık şey
benden sonraki artık biraz zorlansın demiiiisengözlerimebaksanab:jeyyar:

günaydınlar
geç kaldım bugün yine
geçmişi okuyamadım. ama özge sanırım çok iyi vermiş. doramda bana 500 gr vermiştir demiş ama ben yine izin istiyorum
çok kötü yaaaaaa :1shok:
regliyim ama yine de normalden fazla çıkıyor. bu hafta iyi de beslendim ama
yani beni aynı yazın siz

yazdım bile asiciğim. bu arada tek pınar kaldı. 12 ye kadar bekleyelim gelmezse onuda aynı yazar aebenimin güzel ellerine bırakırım:1hug:

kızlar bu hafta kimse de fazla degişiklik yok .
haftaya kilo verirseniz benım eksiler sizin verdiginize yazık edecek hazır kimsede tın yokken bu hafta benim eksileri ekleyelimmi ..... ne dersiniz . daha fazla kilo almıyorum zayen aldım alacagımı hı ne drsiniz ...

6. TAKIM * *101 * *ETAP SONUÇLARI
asibulut ( 56.4 / 56.4 / 0.0/ 0.0&#37
dora ( 63.0 / 63.0/ 0.0/ 0.0%)
aeben ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.0%)
kütahya ( 75,0 / 75.0 / 0.0 / 0.0%)
pınarım ( 81,5 /81.5/0.0/0.0%)
cceylin ( 60,8 / 60.3 / 0.5/0.82%)
fatunuz ( 84.0 / 84.0/0.0/0.0%)
referans ( 75,0 /75.0/0.0/0.0%
nazlıgüleç ( 60.0 /60.0/ 0.0 / 0.0%)
mmmf27 ( 64.3 / 64.3/ 0.0./0.0%)
else ( 67,7 / 68.2 / -0.5 /-0.74%)
yumukum (77.5/ 78.0/-0.5/-0.65%)
ozgekrd ( 73.9 / 73.0/ 0.9/ 1.22%)

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( / 903.6 /

sondan 1. liğimizi şimdiden kutlarım.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

et bence. nasıl olsa sonuncuyuz. hiç olmazsa o kilolardan başlarsın. hatta bendemi eklesemki dermişim:roflol::roflol:
şaka şakalülülülülülü

valla tebrik ediyorum seni ceylinim gönüllü öğretmenlik için . inşallah sana uyan saatler ve branjlar çıkar. bencede konuş ceylinim bir sahibinin olduğunu bilsin canım.

saol canım benmm inş kısmet olur da yapabilirm bakalım okuldan arta kalan zamanlarda... .çünkü çocukalrını kursa gönderemeyen o kadar çok aile var ki... ve benm iiiçimde de ögrenme ve ögretme aşkıı :asigim:

yazalim zaten kimsede tık yok haftaya hepimiz iyi kilo veririz diye düşünüyorum. ne olur haftaya biz 1. olalım :lepi: aebenciğim ben şeyi merak ediyorum.5. takımdan mehalin yaptığı diyeti bize biraz tiyolar kapasana ordan.

canım benim mehalin başarı öyküsü var. oraya bakarsan kendi ağzından pardon klavyesinden okursundelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…